Altamira: 10 κατοικίες και 13 διαμερίσματα από €50.000

Νέα λίστα με 23 οικιστικά ακίνητα δημοσίευσε η Altamira. 
 
Πρόκειται για 10 κατοικίες, σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από τις €80.000 και 13 διαμερίσματα σε ενδεικτικές τιμές από €50.000.

Διαβάστε ακόμα:
C.& S. MISTEA TRADING: Tea time with Newby
Ελληνική: Στηρίζει τους πελάτες της σε μια δύσκολη περίοδο
 
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Άγιο Δομέτιο- €130.000
Άνετο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενορία Άγιος Γεώργιος, του Δήμου Αγίου Δομετίου. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 101 και βρίσκεται στον 1ο όροφο μιας τριώροφης πολυκατοικίας υψηλής αισθητικής με την ονομασία «Panayiotis C. by Nichom & Baterfil» η οποία ανεγέρθηκε περί το 2011. Είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων και αποτελείται από μεγάλους και άνετους χώρους. Έχει εμβαδόν 94 τ.μ. κλειστών χώρων και 9 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Το ακίνητο ενοικιάζεται 450 ευρώ/μήνα με απόδοση 4,2%.
 
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Δήμο Στροβόλου- €110.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ενορία Χρυσελεούσα στον Δήμο Στροβόλου. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 103, είναι ηλικίας περίπου 17 ετών και βρίσκεται στον 1ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας με την ονομασία «Chara Julia». Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας με έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο με αποχωρητήριο. Έχει εμβαδόν 71 τ.μ. κλειστών χώρων και 15 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση ή και για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.
 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με γραφείο στον Δήμο Λευκωσίας- €105.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με γραφείο στην Ενορία Άγιος Ανδρέας, του Δήμου Λευκωσίας. Το διαμέρισμα (1979) βρίσκεται στον 3ο όροφο του κτηρίου και το επίπεδο συντήρησης του είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από μεγάλο ενιαίο χώρο με καθιστικό και τραπεζαρία, ξεχωριστή  κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, γραφείο/αποθήκη, αποχωρητήριο ξένων και το κυρίως μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 110 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 9 τ.μ. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για εκμετάλλευση (ενοικίαση) με καλή απόδοση.
 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Νήσου- €80.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Νήσου της Επαρχίας Λευκωσίας. Το ακίνητο ανεγέρθηκε περί το 2010 και βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης. Το διαμέρισμα με αρ. θύρας 202  αποτελείται από σαλόνι και κουζίνα σε ενιαίο χώρο, ντους με τουαλέτα και δύο υπνοδωμάτια. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 67 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 9 τ.μ. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται με ενοίκιο €385/μήνα και απόδοση 5.7%.
 

Διαμερίσματα στον Δήμο Λευκωσίας- €60.000 μέχρι €125.000
Διαμερίσματα στην Ενορία Παναγιά του Δήμου Λευκωσίας. Τα ακίνητα ανεγέρθηκαν περί το 2009 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι καλό. Συγκεκριμένα πρόκειται για 3 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, 3 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και 1 διαμέρισμα τύπου στούντιο. Είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Νήσου- €50.000
Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Νήσου της Επαρχίας Λευκωσίας. Το ακίνητο ανεγέρθηκε περί το 2010 και βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης. Το διαμέρισμα με αρ. θύρας 202  αποτελείται από σαλόνι και κουζίνα σε ενιαίο χώρο, ντους με τουαλέτα και υπνοδωμάτιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 39 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 6 τ.μ. Είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Στρόβολο- €50.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην ενορία Άγιος Βασίλειος, εντός του Δήμου Στροβόλου. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο τριώροφής πολυκατοικίας η οποία ανεγέρθηκε περί το 1980. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, ξεχωριστή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο με αποχωρητήριο. Έχει εμβαδόν 65 τ.μ. κλειστών χώρων και 7 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Το ακίνητο ενοικιάζεται 200 ευρώ/μήνα με απόδοση 4,8%.
 
 
 
Πολυτελής διώροφη έπαυλη με πισίνα στον Δήμο Ιδαλίου- €800.000
Πολυτελής διώροφη έπαυλη με πισίνα στον Δήμο Ιδαλίου. Πρόκειται για μια όμορφη και πολυτελή κατοικία η οποία ανεγέρθηκε το 2011 περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι πολύ καλό. Συγκεκριμένα στο ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό με τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία, επιπλέον καθιστικό, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων. Στον 1ο όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια όλα με αποχωρητήριο/ντους, ένα εκ των οποίων διαθέτει σάουνα ενώ το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει και γκαρνταρόμπα. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με ενσωματωμένο μπάνιο/ αποχωρητήριο, γκαρνταρόμπα και καλυμμένη βεράντα. Στο υπόγειο αποτελείται από αποθήκη, πλυσταριό, καλυμμένο χώρο στάθμευσης με ράμπα, μηχανοστάσιο και δωμάτιο υπηρεσίας/ αποθήκη με ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Η κατοικία εξυπηρετείται από εσωτερικό κλιμακοστάσιο και ανελκυστήρα.

Εξωτερικά διαθέτει πισίνα, μηχανοστάσιο, αποχωρητήριο με ντους και αυλή και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 454 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 14 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών στα 51 τ.μ. ενώ το εμβαδόν του υπογείου ανέρχεται σε 64 τ.μ. και των κλειστών χώρων στα 61 τ.μ. Η άνεση των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για πολυμελής οικογένειες. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.
 
 
Πολυτελής διώροφη έπαυλη με πισίνες στον Δήμο Ιδαλίου- €750.000
Πολυτελής διώροφη έπαυλη με δύο πισίνες (η μία εσωτερική) στον Δήμο Ιδαλίου. Πρόκειται για μια όμορφη και πολυτελή κατοικία η οποία ανεγέρθηκε το 2009 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι πολύ καλό. Συγκεκριμένα αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει γραφείο, τρία υπνοδωμάτια όλα με αποχωρητήριο/μπάνιο ενώ το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει και γκαρνταρόμπα. Στο υπόγειο υπάρχει εσωτερική πισίνα, καθιστικό, δύο αποχωρητήρια, αποθήκη , σάουνα και χώρος στάθμευσης. Εξωτερικά διαθέτει πισίνα, βοηθητική οικοδομή, ψησταριά και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 315 τ.μ., του υπογείου σε 240 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 115 τ.μ. Είναι ιδανική επιλογή για πολυμελής οικογένειες. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.
 
 
Ανεξάρτητη ισόγεια κατοικία στην Κάτω Δευτερά- €320.000
Ανεξάρτητη ισόγεια κατοικία στην Κάτω Δευτερά. Πρόκειται για κατοικία που έχει ανεγερθεί το 1993 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από χολ, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, χώρους υγιεινής, πλυσταριό, διπλό γκαράζ και τρία υπνοδωμάτια. Εξωτερικά το ακίνητο διαθέτει πλακόστρωτη αυλή με πισίνα και ξύλινη πέργολα. Έχει εμβαδό 186 τ.μ. καλυμμένους χώρους, 28 τ.μ. καλυμμένη βεράντα και 92 τ.μ. υπόγειο. Η κατοικία είναι ιδανική για οικογένειες αλλά και νέα ζευγάρια. Η κατοικία είναι κενή.
 
 
Διώροφη κατοικία στην Λευκωσία- €300.000
Διώροφη κατοικία στην Ενορία Άγιοι Ομολογητές του Δήμου Λευκωσίας.  Η κατοικία ανεγέρθηκε το 1988 και έχει τύχει ανακαίνισης το 2002. Το επίπεδο συντήρησης της είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), δωμάτιο παιχνιδιών και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει χώρο στάθμευσης και αυλή. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 199 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 44 τ.μ. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Διώροφη ημιεφαπτόμενη κατοικία στην Λακατάμεια- €235.000
Διώροφη ημιεφαπτόμενη κατοικία στην Ενορία Αρχάγγελος/Ανθούπολη, στον Δήμο Λακατάμειας. Αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/καθιστικό ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en suite με γκαρνταρόμπα), γραφείο και κοινό μπάνιο με αποχωρητήριο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 190 τ.μ.,  των καλυμμένων βεραντών σε 5 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 46 τ.μ. Η κατοικία ενοικιάζεται προς 700 ευρώ/ μήνα με απόδοση 3.5%.
 
 
Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στην Αραδίππου- €230.000
Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στον Δήμο Αραδίππου. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2007 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης.  Αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας - καθιστικού, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων και στον όροφο από μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως με ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Η κατοικία διαθέτει σοφίτα εμβαδού περί τα 24 τ.μ. η οποία αποτελείται από ένα δωμάτιο με ντους/αποχωρητήριο και 2 αποθήκες. Εξωτερικά διαθέτει 1 καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 170 τ.μ. και της γης σε 234 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Συνεχόμενη διώροφη κατοικία στον Δήμο Λακατάμειας- €170.000
Συνεχόμενη διώροφη κατοικία στον Δήμο Λακατάμειας. Η κατοικία (B) ανεγέρθηκε περί το 2008 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Η κατοικία είναι γωνιακή, βρίσκεται στο μεσαίο τμήμα του ακινήτου και αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 170 τ.μ. και του οικοπέδου σε 168 τ.μ. Η κατοικία ενοικιάζεται προς €500/μήνα με απόδοση 3.16%.
 

Iσόγεια κατοικία στην Μέσα Γειτονιά- €160.000
Iσόγεια κατοικία στον Δήμο Μέσα Γειτονιάς. Η κατοικία βρίσκεται στο ισόγειο του διώροφου κτιρίου το οποίο ανεγέρθηκε περί το 1992. Η κατοικία ανακαινίστηκε πριν 10 χρόνια περίπου και βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης. Αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα ως ενιαίο χώρο, μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια. Εξωτερικά διαθέτει αυλή και  χώρο στάθμευσης. Το εμβαδό της κατοικίας ανέρχεται στα 130 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 18 τ.μ.
 

Ανώγεια κατοικία στο Καϊμακλί- €120.000
Ανώγεια κατοικία στην ενορία Καϊμακλί, του Δήμου Λευκωσίας. Η κατοικία (1999) βρίσκεται στο 1ο όροφο και αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με  κουζίνα/τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο με αποχωρητήριο και αποχωρητήριο ξένων. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 107 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 11 τ.μ. και της πέργολας σε 17 τ.μ. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 

Διατηρητέα ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην κοινότητα Άρσος- €80.000
Διατηρητέα ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην κοινότητα Άρσος, της Επαρχίας Λεμεσού. Η κατοικία (1940) αποτελείται στο ισόγειο από εξωτερικό αποχωρητήριο με ντους, καθιστικό και κουζίνα. Στον όροφο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και βεράντα. Η κατοικία είναι κατασκευασμένη με παραδοσιακό τρόπο με πετρόχτιστη τοιχοποιία. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 82 τ.μ. περίπου. Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία.
 

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα