Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

REMU: Πέντε διαμερίσματα από €42.000 και πέντε σπίτια από €420.000

Πάνω από δέκα είναι τα νέα οικιστικά ακίνητα που έχει στο χαρτοφυλάκιό της η REMU, η Μονάδα Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου.

Ανάμεσά τους διαμερίσματα από €42.000 και σπίτια από €420.000 σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Διαβάστε ακόμα: ΚΕΒΕ-ΟΕΒ: Καταστροφικό ένα ακόμα lockdown

Δείτε πιο κάτω πέντε διαμερίσματα και πέντε σπίτια προς πώληση από την REMU.

Διαβάστε ακόμα: Δύο πύργοι μαζί με πεντάστερο ξενοδοχείο στην Λάρνακα

Στούντιο διαμέρισμα στη Δερύνεια, Αμμόχωστος - €42.000
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του «Tofias Gardens» στη Δερύνεια, Αμμόχωστος.
 

Το περιουσιακό στοιχείο βρίσκεται 965 μέτρα βορειοδυτικά του κυκλικού κόμβου Δερύνειας-Παραλιμνίου, 800 μέτρα νοτιοδυτικά του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου και 515 μέτρα ανατολικά του 3ου δημοτικού σχολείου της Δερύνειας.

Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 38 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας και κουζίνα και μπάνιο.

Διαθέτει κεραμικό δάπεδο και προβλέψεις για χωριστές μονάδες. Έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης στο ισόγειο και της κοινόχρηστης πισίνας.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Στρόβολο - €97.000
Βρίσκεται στον τέταρτο όροφο του «Rita Court No.3», στην οδό Ιωάννου Στυλιανού, 240 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Λεμεσού, 960 μέτρα νοτιοδυτικά της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Κύπρου και 700 μέτρα νότια του ξενοδοχείου Landmark.

 

Έχει εμβαδόν 108 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία, κουζίνα με δευτερεύουσα τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, πλυσταριό, μπάνιο και δύο καλυμμένα μπαλκόνια (ένα εκ των οποίων μετατράπηκε σε δωμάτιο με γυάλινο χώρισμα).

Το ακίνητο είναι κατειλημμένο. Ο προγραμματισμός προβολών ενδέχεται να υπόκειται σε περιορισμούς.

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Αγλαντζιά - €99.000
Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του «Adamantia 11» στην Αγλαντζιά, στην οδό Ανδρέας Σιάμισιη, δίπλα στον κυκλικό κόμβο που ενώνει τις λεωφόρους Λάρνακος και Πανεπιστημίου και 300 μέτρα από τη νότια πλευρά της Πανεπιστημιούπολης.

 

Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 52 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας και κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα ντους. 

 

Διαθέτει κεραμικά πλακάκια σε όλους τους χώρους, διπλά τζάμια και split units. Το περιουσιακό στοιχείο έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης και μιας αποθήκης στο υπόγειο.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Αγλαντζιά - €113.000
Το ακίνητο βρίσκεται στον τρίτο όροφο του «Dioni 1», στην οδό Γερμανού Πατρών, 90 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Λάρνακας και 450 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Αμμοχώστου.

Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 76 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας και κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων είναι ιδιωτικό) και ένα μπάνιο. 

 

Το διαμέρισμα διαθέτει δάπεδο με κεραμικά πλακάκια στο σαλόνι και παρκέ δάπεδα στα υπνοδωμάτια, παράθυρα με διπλά τζάμια, τζάκι, θερμοσίφωνα και πρόβλεψη για χωριστές μονάδες. 

Το περιουσιακό στοιχείο έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης και μιας αποθήκης στο ισόγειο.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Στρόβολο - €170.000
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του "Luxury Home 46B", στην οδό Τεμπών, 150 μέτρα βορειοανατολικά του κυκλικού κόμβου "Μετρό" και 150 μέτρα ανατολικά της Λεωφόρου Στροβούλου.

 

Το ακίνητο έχει εμβαδόν 97 τ.μ. και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και τουαλέτα επισκεπτών. 

Έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης και αποθήκης στο υπόγειο. Διαθέτει δάπεδο με κεραμικά πλακάκια στην κουζίνα και μπάνια, παρκέ δάπεδα στα υπνοδωμάτια και σαλόνια, διπλά τζάμια, πρόβλεψη για κεντρική θέρμανση και εγκατεστημένες δύο μονάδες.

Σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στη Μονή, Λεμεσό - €420.000
Η οικία βρίσκεται στην οδό Υποσμηναγού Μιχάλη Σιακάλη, 220 μέτρα ανατολικά του δρόμου Μονής - Ασγάτας και 400 μέτρα δυτικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού.

 

Το ακίνητο έχει εμβαδόν 170 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι / τραπεζαρία, κουζίνα με μικρή τραπεζαρία, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων με ιδιωτικό μπάνιο). 

 

Υπάρχει επίσης μια αποθήκη στη σοφίτα και ένας καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Η συνολική έκταση είναι 1.120 τ.μ. και διαθέτει μια διαμορφωμένη αυλή με πισίνα.

 

Διαθέτει επίσης διπλά τζάμια, κεραμικά πλακάκια και πάγκους από γρανίτη, split units και πρόνοια για κεντρική θέρμανση.

Οικιστικό κτήριο με δύο κατοικίες στον Άγιο Νικόλαο Λάρνακας - €435.000
Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Φιλαδέλφειας, 110 μέτρα νότια του Λυκείου Αγίου Γεωργίου και 530 μέτρα νοτιοδυτικά του πυροσβεστικού σταθμού της Λάρνακας.

 

Το ισόγειο σπίτι έχει εμβαδόν 200 τ.μ. και αποτελείται από είσοδο, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο και τέσσερα υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων είναι ιδιωτικό).

 

Η κατοικία του πρώτου ορόφου έχει εμβαδόν 160 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας, κουζίνα, μπάνιο, τουαλέτα, τρία υπνοδωμάτια και μπαλκόνια. Η πρόσβαση στον πρώτο όροφο παρέχεται μέσω ξεχωριστής σκάλας.

 

Εξωτερικά και οι δύο κατοικίες διαθέτουν θέσεις στάθμευσης, αποθήκη και χώρο μπάρμπεκιου.

Και οι δύο κατοικίες διαθέτουν παράθυρα με διπλά τζάμια, χωριστές μονάδες, λεβητοστάσιο, κεραμικό και παρκέ δάπεδο. Η μονάδα του ισογείου διαθέτει επίσης κεντρική θέρμανση.

Σπίτι τριών υπνοδωματίων στην Έγκωμη - €475.000
Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Ρήγα Φεραίου, 130 μέτρα ανατολικά του Mall of Engomi και της Λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου, καθώς και 380 μέτρα νότια από τη Λεωφόρο Γεώργιου Γρίβα Διγενή.

Το περιουσιακό στοιχείο έχει έκταση 235 τ.μ. 

 

Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα με δευτερεύουσα τραπεζαρία, πλυντήριο, μπάνιο, αποθήκη, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και βεράντες. 

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων είναι en-suite με δωμάτιο-ντουλάπα), ένα μπάνιο, σαλόνι και μπαλκόνια. 

Το σπίτι διαθέτει επίσης λεβητοστάσιο στο ημιυπόγειο. Εξωτερικά υπάρχει χώρος μπάρμπεκιου και αυλή.

Σπίτι τριών υπνοδωματίων στο Aprhodite Hills - €505.000
Πρόκειται για ημιανεξάρτητη κατοικία τριών υπνοδωματίων στο "Apollo Heights", μέρος του Aphrodite Hills Resort, στα Κούκλια της Πάφου.

Το περιουσιακό στοιχείο βρίσκεται 900 μέτρα βορειοανατολικά από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου.

 

Το ακίνητο έχει εμβαδόν 140 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο στο ισόγειο και ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο στον πρώτο όροφο. 

 

Το σπίτι έχει δικαίωμα χρήσης ιδιωτικής πισίνας, αυλής και χώρου στάθμευσης.

 

Το σπίτι διαθέτει κεραμικά πλακάκια στο σαλόνι και παρκέ δάπεδα στα υπνοδωμάτια, διπλά τζάμια και κεντρικό σύστημα κλιματισμού.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στην Απεσιά, Λεμεσό - €550.000
Το ακίνητο βρίσκεται 300 μέτρα δυτικά του κέντρου του χωριού Απεσιά και 120 μέτρα βόρεια του δρόμου Λεμεσού - Απεσιάς.

Το ακίνητο έχει εμβαδόν 330 τ.μ. και αποτελείται από γραφείο, δύο αίθουσες μελέτης, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο στο ημιυπόγειο. 

 

Το ισόγειο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων είναι en-suite με τζάκι). Το σπίτι διαθέτει χωριστές μονάδες, διπλά τζάμια και ενδοδαπέδια θέρμανση.

Η έκταση του σπιτιού είναι 1.849 τ.μ., έχει πλακόστρωτη αυλή και προσφέρει ωραία θέα στη γύρω περιοχή.

Δειτε Επισης

Δωρεάν υπηρεσίες και μειωμένες χρεώσεις από την Ελληνική Τράπεζα για τους πελάτες της
Παραδόθηκε νέο αντιπλημμυρικό έργο στη Λάρνακα
SKY από την AΝΤΟNIS ZENIOS DEVELOPMENTS LTD
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)
Οι επιδόσεις των αεροδρομίων μας... Αύξηση επιβατικής κίνησης πέραν του 20% σε βάθος πενταετίας (πίνακες)