Altamira: Διαμερίσματα από €40.000 και κατοικίες από €95.000

Τη νέα της λίστα με ακίνητα προς πώληση ανήρτησε στην ιστοσελίδα της η Altamira. Μεταξύ άλλων, οι δημοσιεύσεις αφορούν διαμερίσματα των οποίων οι ενδεικτικές τιμές αρχίζουν από €40.000 και κατοικίες σε τιμές από €95.000. 

 

Διώροφο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στο Πλατύ- €175.000
Διώροφο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στο Δήμο Αγλαντζιάς. Βρίσκεται στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας και είναι ηλικίας 39 ετών. Έχει ανακαινιστεί πριν από 10 χρόνια και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Είναι δυναμικότητας τεσσάρων υπνοδωματίων και δύο μπάνιων. Έχει εμβαδό εσωτερικού χώρου 167 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 19 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 52 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιοχρησία, και απευθύνεται ιδανικά σε μεγάλες οικογένειες. Το ακίνητο στο παρόν στάδιο ενοικιάζεται προς €600/μήνα με απόδοση 4.1%.

 

Διαβάστε ακόμα: Οι ακριβότερες επαύλεις και διαμερίσματα για ενοικίαση

Διαβάστε ακόμα: «Ζεσταίνουν μηχανές» για ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ

 

 
Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Άγιο Δομέτιο- €160.000
Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενορία Άγιος Γεώργιος του Δήμου Αγίου Δομετίου. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 301 και βρίσκεται στον 3ο όροφο της τριώροφης πολυκατοικίας υψηλής αισθητικής «Panayiotis C. by Nichom & Baterfil» η οποία ανεγέρθηκε περί το 2011. Είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων και δύο μπάνιων και αποτελείται από μεγάλους και άνετους χώρους. Έχει εμβαδόν 94 τ.μ. κλειστών χώρων, 9 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 63 τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. Το ακίνητο ενοικιάζεται με ικανοποιητική απόδοση.
 

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Άγιο Δομέτιο- €135.000
Άνετο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενορία Άγιος Γεώργιος του Δήμου Αγίου Δομετίου. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 201 και βρίσκεται στον 2ο όροφο της τριώροφης πολυκατοικίας υψηλής αισθητικής με την ονομασία «Panayiotis C. by Nichom & Baterfil» η οποία ανεγέρθηκε περί το 2011. Είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων και δύο μπάνιων και αποτελείται από μεγάλους και άνετους χώρους. Έχει εμβαδόν 94 τ.μ. κλειστών χώρων και 9 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Το ακίνητο ενοικιάζεται με ικανοποιητική απόδοση.
 
 
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Στρόβολο- €90.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενορία Χρυσελεούσα του Δήμου Στροβόλου. Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας με την ονομασία «Ζένια Ανδριανή» η οποία έχει ανεγερθεί το 1982. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, ξεχωριστή κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, δύο μπάνια με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια. Το ακίνητο, 118 τ.μ., είναι κενό και αποτελεί κατάλληλη επένδυση για εκμετάλλευση (ενοικίαση) αλλά και ιδιοχρησία.
 
 
Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Έμπα- €51.000
Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Έμπα της Επαρχίας Πάφου. Βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου, ανεγέρθηκε περί το 2006 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό. Αποτελείται από κουζίνα/σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, δωμάτιο μπάνιου και ένα υπνοδωμάτιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 50 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 6 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Οικιστικές μονάδες στην Πέγεια- €40.000, €90.000, €100.000 και €105.000
Οικιστικές μονάδες σε μια ήσυχη και ειδυλλιακή τοποθεσία στον Δήμο Πέγειας της Επαρχίας Πάφου. Τα ακίνητα αποτελούν μέρος του συγκροτήματος «Coral View» το οποίο ανεγέρθηκε περί το 2010. Συγκεκριμένα πρόκειται για 13 κατοικίες 2 υπνοδωματίων, 3 διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων και 1 διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου. Απολαμβάνουν ωραία θέα προς την θάλασσα. Είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση αφού μπορούν ενοικιαστούν μακροπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα με καλή απόδοση.
 
 
Τρία διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου στην Δασούπολη- €290.000
Τρία άνετα και όμορφα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου στην Δασούπολη στο Δήμο Στροβόλου. Τα διαμερίσματα (47 τ.μ., 47 τ.μ. και 49 τ.μ.) βρίσκονται στον 1ο και 2ο όροφο της τριώροφης πολυκατοικίας «Dream Home 2», η οποία ανεγέρθηκε περί το 2008 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και συντήρηση. Τα ακίνητα ενοικιάζονται με πολύ καλή απόδοση. Τα ακίνητα πωλούνται μαζί.
 
 
 
Πολυτελής διώροφη έπαυλη με δύο πισίνες στο Δάλι- €750.000
Πολυτελής διώροφη έπαυλη με δύο πισίνες (η μία εσωτερική) σε μια ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Ιδαλίου. Πρόκειται για κατοικία η οποία ανεγέρθηκε το 2009 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι πολύ καλό. Συγκεκριμένα αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει γραφείο, τρία υπνοδωμάτια όλα με αποχωρητήριο/μπάνιο ενώ το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει και γκαρνταρόμπα. Στο υπόγειο υπάρχει εσωτερική πισίνα, καθιστικό, δύο αποχωρητήρια, αποθήκη , σάουνα και χώρος στάθμευσης. Εξωτερικά διαθέτει πισίνα, βοηθητική οικοδομή, ψησταριά και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 315 τ.μ., του υπογείου σε 240 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 115 τ.μ. Η άνεση των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για πολυμελής οικογένειες. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.
 
 
Διώροφη κατοικία στα Περβόλια- €220.000
Διώροφη κατοικία στα Περβόλια της Επαρχίας Λάρνακας. Η κατοικία αποτελεί μέρος συγκροτήματος με συνολικά 3 κατοικίες και τοποθετείται στο δυτικό τμήμα της ανάπτυξης. Πρόκειται για μια μοντέρνα διαμορφωμένη κατοικία που έχει ανεγερθεί το 2007 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο και στον όροφο από τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με αποχωρητήριο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει ακάλυπτος χώρος στάθμευσης και αυλή. Έχει εμβαδό 140 τ.μ. καλυμμένους χώρους, 8 τ.μ. καλυμμένη βεράντα και 26 τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. Στην κατοικία αναλογεί εμβαδόν γης περί τα 263τ.μ.. Η κατοικία είναι ιδανική για οικογένειες αλλά και νέα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν σε μια ήσυχη περιοχή. Η κατοικία είναι κενή.
 

Ανώγεια κατοικία στην Λάρνακα- €215.000
Το ακίνητο είναι μια ανώγεια κατοικία (2001) στην Ενορία Σωτήρος του Δήμου Λάρνακας. Η κατοικία βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός διωρόφου οικιστικού κτιρίου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, ξεχωριστή κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια και καλυμμένες βεράντες. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ντους και αποχωρητήριο. Το εμβαδό της ανώγειας κατοικίας ανέρχεται σε 176 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών περί τα 21τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στα Λατσιά- €190.000
Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία σε μια ελκυστική τοποθεσία του Δήμου Λατσιών. Η κατοικία ανεγέρθηκε το 1998 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συντήρηση. Αποτελείται από τραπεζαρία με ενιαίο καθιστικό χώρο, ξεχωριστή κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο, ενώ ο όροφος έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κυρίως διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο, και μπάνιο με αποχωρητήριο. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αυλή. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 157 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 11 τ.μ. και του οικοπέδου σε 196 τ.μ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιδιοχρησία ενώ είναι δυνατόν να ενοικιαστεί είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα και να αποφέρει εισόδημα.
 
 
Iσόγεια κατοικία στην Λεμεσό- €170.000
Iσόγεια κατοικία (1986) στην ενορία Άγιος Σπυρίδωνας του Δήμου Λεμεσού. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, κοινό μπάνιο με αποχωρητήριο, αποχωρητήριο μπάνιο, ακάλυπτη βεράντα και εξωτερική αποθήκη. Το εμβαδόν του εσωτερικού χώρου της κατοικίας είναι 130 τ.μ. και της ακάλυπτης  βεράντας περί τα 20 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και επομένως είναι κατάλληλη για άμεση χρήση ή ενοικίαση με υψηλή απόδοση.
 
 
Ημιτελής κατοικία στον Άγιο Αθανάσιο- €170.000
Ημιτελής κατοικία σε εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμο Αγίου Αθανασίου. Οι εργασίες ανέγερσης της κατοικίας βρίσκονται σε αρχικό στάδιο αφού έχουν ολοκληρωθεί οι χωματουργικές εργασίες και μέρος του σκελετού.  Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια η κατοικία θα αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο θα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα) και μπάνιο. Στο υπόγειο θα διαθέτει δωμάτιο υπηρεσίας με αποχωρητήριο/ντους, πλυσταριό, γραφείο, δωμάτιο παιχνιδιών και μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας θα ανέρχεται σε 300 τ.μ. και της γης σε 366 τ.μ.
 
 
Ισόγεια κατοικία στο Μιτσερό- €135.000
Ισόγεια κατοικία (1987) στην κοινότητα Μιτσερού, στην Επαρχία Λευκωσίας. Η κατοικία βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια,  καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα και αποχωρητήριο με  ντους. Η κατοικία διαθέτει επίσης πισίνα, βεράντες με πέργκολα και υπόγειο. Το εμβαδόν  των εσωτερικών χώρων της αρχικής κατοικίας ανερχόταν σε 45 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 20 τ.μ. Σε μεταγενέστερο στάδιο έγιναν επεκτάσεις με το συνολικό εμβαδό των εσωτερικών χώρων να ανέρχεται σε 53 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 40 τ.μ. και του υπογείου σε 35 τ.μ. Το ακίνητο είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικιάση.
 
 
Οικιστικές μονάδες στην Πέγεια- €95.000- €115.000
Οικιστικές μονάδες (από 84 τ.μ. μέχρι 100 τ.μ.) σε μια ήσυχη τοποθεσία στον Δήμο Πέγειας. Τα ακίνητα αποτελούν μέρος του συγκροτήματος «Coral View» το οποίο ανεγέρθηκε το 2010. Συγκεκριμένα πρόκειται για 13 κατοικίες 2 υπνοδωματίων, 3 διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων και 1 διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου. Απολαμβάνουν ωραία θέα προς την θάλασσα. Είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση αφού μπορούν ενοικιαστούν μακροπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα με καλή απόδοση.
 
 

Δειτε Επισης

Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα