Altamira: Οκτώ σπίτια από €50.000 και δύο διαμερίσματα από €65.000

Συνολικά δέκα είναι τα νέα οικιστικά ακίνητα στο χαρτοφυλάκιο της Altamira.

Ανάμεσά τους οκτώ κατοικίες από €50.000 έως €320.000 και δύο διαμερίσματα από €65.000.

Στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης δύο παραδοσιακές κατοικίες.

Τα ακίνητα βρίσκονται σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο.

Παραδοσιακή κατοικία στους Αγίους Βαβατσινιάς - €50.000
Παραδοσιακή διώροφη κατοικία, η οποία εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αγίων Βαβατσινιάς. 

Βρίσκεται στο πυρήνα του χωριού περί τα 115 μέτρα βορειοδυτικά από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. Η κατοικία απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες. 

Το τεμάχιο στο οποίο έχει ανεγερθεί η κατοικία έχει ένα τραπεζοειδές σχήμα και εφάπτεται εγγεγραμμένου δρόμου κατά μήκος του βόρειου του συνόρου με συνολικό πρόσωπο περί τα 18 μέτρα. Η κατοικία είναι μεγάλης ηλικίας, κατασκευασμένη με φέρουσα τοιχοποιία από πέτρα.


Το εμβαδόν της κατοικίας είναι 108 τ.μ. (περίπου) και της γης σε 144 τ.μ. (περίπου). 

Η κατοικία είναι κενή.

Παραδοσιακή κατοικία δύο υπνοδωματίων στην Κοιλίνια, Πάφο - €55.000
Παραδοσιακή ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία, η οποία βρίσκεται εντός του παραδοσιακού πυρήνα της κοινότητας Κοιλίνιας, σε απόσταση περί τα 140 μέτρα νοτιοανατολικά της εκκλησίας της Αγίας Αναστασίας.

 

Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από εξωτερικό αποχωρητήριο με ντους, καθιστικό, κουζίνα και ένα υπνοδωμάτιο.


Στον όροφο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι κατασκευασμένη με παραδοσιακό τρόπο με πετρόχτιστη τοιχοποιία. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 78 τ.μ. περίπου και της ακάλυπτης βεράντας σε 42 τ.μ. περίπου. 

 

 

Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Μενεού, Λάρνακα - €160.000
Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία με σοφίτα στο Μενεού, η οποία βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας, 500 μέτρα δυτικά από το Δημοτικό Σχολείο Μενεού. Πρόκειται για μια μοντέρνα διαμορφωμένη κατοικία που έχει ανεγερθεί περί το 2008.

 

Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο και στον όροφο από τέσσερα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο (jacuzzi) με αποχωρητήριο.


Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης και αυλή.

Έχει εμβαδό 168 τ.μ. καλυμμένους χώρους, 18 τ.μ. καλυμμένο χώρο στάθμευσης και 235 τ.μ. περίπου εμβαδόν οικοπέδου.

 

 

Διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς αυτοκινητόδρομο, παραλία και αεροδρόμιο. Η κατοικία είναι ιδανική για οικογένειες αλλά και νέα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν σε μια ήσυχη και όμορφη περιοχή.

 

Η κατοικία δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. 

Κατοικίες δύο υπνοδωματίων στο Τσέρι από €162.000
Διώροφες ημιανεξάρτητες κατοικίες με υπόγειο, σε μια ήσυχη και ελκυστική περιοχή του Δήμου Τσερίου, οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση περί τα 400 μέτρα βορειοδυτικά από το Α' Δημοτικό Σχολείο Τσερίου και σε απόσταση περί τα 340 μέτρα δυτικά του Δημαρχείου.


Είναι τοποθετημένες κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες, φούρνοι κλπ.

Επιπλέον, απολαμβάνουν καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, τους γειτονικούς δήμους και την πόλη της Λευκωσίας. 

 

Οι κατοικίες είναι μέρος του "River Side Complex", το οποίο αποτελείται από 8 κατοικίες. Σημειώνεται ότι οι εργασίες ανέγερσης των κατοικιών δεν έχουν ολοκληρωθεί, αν και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι σχετικά καλό.

 

Οι κατοικίες είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) με ικανοποιητικό εισόδημα.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Τσέρι - €202.000
Διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στον Δήμο Τσερίου, σε απόσταση περί τα 690 μέτρα νοτιοανατολικά του Δημαρχείου Τσερίου και περί τα 565 μέτρα ανατολικά του Α' Δημοτικού Σχολείου Τσερίου.


Το ακίνητο διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τους γειτονικούς δήμους και κοινότητες, την πόλη της Λευκωσίας και σε όλων των ειδών παροχές όπως υπεραγορές, σχολεία, τράπεζες κλπ.

 

 

Η κατοικία βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και πλυσταριό/αποθήκη.


Στον όροφο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, αποθήκη και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει αποθήκη, υπόγειο χώρο στάθμευσης και ψησταριά. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται 188 τ.μ. περίπου.

 

 

Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

 

 

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στη Λακατάμια - €235.000
Διώροφη ημιεφαπτόμενη κατοικία στην περιοχή Αρχαγγέλου/Ανθούπολης, στον Δήμο Λακατάμειας, επί της οδού Θουκυδίδη 7 και σε απόσταση περί τα 625 μέτρα νοτιοδυτικά από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΠΟΕΛ.

 

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λευκωσίας. 

 

Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/καθιστικό ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en suite με γκαρνταρόμπα), γραφείο και κοινό μπάνιο με αποχωρητήριο.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 190 τ.μ. περίπου,  των καλυμμένων βεραντών σε 5 τ.μ. περίπου και των ακάλυπτων βεραντών σε 46 τ.μ περίπου. Η κατοικία διαθέτει πιστοποιητικό τελικής έγκρισης. 

 

 

Η κατοικία ενοικιάζεται προς €700 τον μήνα με απόδοση 3.5%.

Κατοικία δύο υπνοδωματίων στην Πέγεια - €270.000
Ισόγειος κατοικία σε μια ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Πέγειας, σε απόσταση περί τα 630 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημαρχείου.

 

Η κατοικία είναι ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, καταστήματα, εστιατόρια,  καφετέριες κλπ.

 

 

Απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον Δήμο Πάφου και την παραλία του «Coral Bay», ενώ οι Θαλασσινές Σπηλιές βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.

Η κατοικία αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και δύο καλυμμένες βεράντες.  Εξωτερικά διαθέτει δύο χώρους στάθμευσης, κιόσκι και πισίνα.


Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 97 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 20 τ.μ. (περίπου) και της βεράντας οροφής 20 τ.μ. (περίπου).

 

 

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής δύναται να ενοικιαστεί μεσοπρόθεσμα η μακροπρόθεσμα με καλή απόδοση. 

Μεζονέτα τεσσάρων υπνοδωματίων στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσό - €320.000
Μεζονέτα προς πώληση (Δείτε 3D Virtual Tour) το βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως καταστήματα, σχολεία, υπεραγορές κλπ. Επιπλέον, ο αυτοκινητόδρομος και το «Jumbo» βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

 

 

 

Η μεζονέτα έχει ανεγερθεί πριν από οκτώ χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από ημιυπόγειο, ισόγειο και όροφο.

 

 

Στο ημιυπόγειο διαθέτει χώρο στάθμευσης, δωμάτιο υπηρεσίας, αποθήκη και αποχωρητήριο/ντους.

 

 

Στο ισόγειο διαθέτει σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων και καλυμμένη βεράντα.


Ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα), μπάνιο και καλυμμένη βεράντα, ενώ υπάρχει αυλή με πισίνα. Το συνολικό εμβαδό των καλυμμένων χώρων ανέρχεται σε 202 τ.μ. (περίπου) και της γης σε 230 τ.μ. (περίπου). 

 

 

Η μεζονέτα δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Η μεζονέτα είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στη Γεροσκήπου, Πάφο - €65.000
Άνετο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική τοποθεσία στον Δήμο Γεροσκήπου, της Επαρχίας Πάφου. Βρίσκεται 800 μέτρα βορειοδυτικά από το Δημαρχείο και περί τα 900 μέτρα ανατολικά από τον Κόμβο Παφιακού.

 

Είναι τοποθετημένο κοντά σε όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις όπως σχολεία, καταστήματα, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, το αεροδρόμιο και κέντρο της πόλης.

 

Το διαμέρισμα έχει αριθμό 204, είναι ηλικίας περίπου 12 ετών και βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας με την ονομασία «DIAMANTO COURT 2 BLOCK A».


Αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα ως ενιαίο χώρο, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο με αποχωρητήριο και μια καλυμμένη βεράντα.

 

 

Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Έχει εμβαδόν 53 τ.μ. κλειστών χώρων και 8 τ.μ. καλυμμένη βεράντα. Διαθέτει επίσης ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων στη Γεροσκήπου από €80.000
Δύο διώροφα διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική τοποθεσία στον Δήμο Γεροσκήπου, της Επαρχίας Πάφου. Βρίσκονται περί τα 300 μέτρα δυτικά από το Λύκειο Γεροσκήπου και περί τα 550 μέτρα νοτιοδυτικά της Εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής.

 

Τα ακίνητα είναι ιδανικά τοποθετημένα κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, καφετέριες, καταστήματα κλπ. 

 

Επιπλέον, διαθέτουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, το αεροδρόμιο και κέντρο της πόλης.

 

Τα διαμερίσματα βρίσκονται στο ισόγειο του συγκροτήματος διαμερισμάτων «CYBELLE VILLAS», το οποίο ανεγέρθηκε περί το 2000 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συντήρηση. Διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια και ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας.



Και τα δύο διαμερίσματα προσφέρουν πανοραμική θέα της ευρύτερης περιοχής και στη θάλασσα.

Τα ακίνητα είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας