Imperio: Ένα ευχαριστώ και μία συγγνώμη - Βομβαρδισμός ενδιαφέροντος για το νέο έργο

Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον από πλευράς υποψήφιων αγοραστών για το Sunset Gardens, τη νέα οικιστική ανάπτυξη της Imperio, στη δυτική Λεμεσό, κοντά στο καζίνο-θέρετρο και το νέο Limassol Greens Golf Resort.

Όπως είχε δηλώσει στο InBusinessNews ο διευθυντής της Imperio, Γιάννης Μισιρλής,  το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό του Sunset Gardens είναι το πρωτοφανώς χαμηλό κόστος αγοράς μίας κατοικίας, που ξεκινά από €530 το μήνα ή €185,000.
 
Σε νέα ανακοίνωσή της η εταιρεία ευχαριστεί τους ενδιαφερόμενους αγοραστές και απολογείται για την όποια ταλαιπωρία προκαλείται, λόγω ακριβώς αυτής της αυξημένης ζήτησης.

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωση της η Imperio αναφέρει ότι ότι από την περασμένη Πέμπτη και τις πρώτες κιόλας στιγμές προώθησης του νέου ανατρεπτικού οικιστικού έργου, Sunset Gardens, η αποδοχή και κυρίως το ενδιαφέρον από το κοινό ήταν τεράστιο.

«Από το τριήμερο Open House launch στο Sales Office στη Μακαρίου στη Λεμεσό, φάνηκε η έντονη απήχηση που έχει το καινούριο project, ειδικότερα από το στοχευμένο ενδιαφέρον των επισκεπτών», τονίζεται σχετικά.
 
Παράλληλα τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα, μηνύματα και η επισκεψιμότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του Sunset Gardens, είναι κάτι που τιμά και χαροποιεί ιδιαίτερα την Imperio.
 
«Αυτός είναι και ο λόγος που θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τη σπουδαία ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και την καινοτόμα οικιστική ανάπτυξη του Sunset Gardens», σημειωνει στην ανακοίνωσή της η Imperio.
 
«Οφείλουμε, όμως, να απολογηθούμε για την όποια ταλαιπωρία προκαλείται, λόγω της αυξημένης ζήτησης. Οι χιλιάδες επισκέψεις στην ιστοσελίδα και ο υψηλότατος αριθμός και ρυθμός εισερχόμενων κλήσεων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δημιούργησε μία μικρή καθυστέρηση στην ανταπόκριση από το τμήμα εξυπηρέτησης της Imperio (πέραν των 24 ωρών)», εξηγεί η εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι επιδίωξή της είναι όπωςόλοι οι ενδιαφερόμενοι λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες εντός 48 ωρών.
 
Το εξαιρετικά δυναμικό ξεκίνημα του Sunset Gardens αναδεικνύει τη μεγάλη ανάγκη της πόλης για ένα τόσο επαναστατικό έργο που δίνει τη λύση στο πρόβλημα των υψηλών ενοικίων, με τους πολίτες της Λεμεσού και συνολικά της Κύπρου, να το αγκαλιάζουν πραγματικά από την πρώτη κιόλας στιγμή, αναφέρει καταλητικά η Imperio.

Δειτε Επισης

Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή