5 διαμερίσματα +11 σπίτια στο νέο πακέτο της Altamira

Πέντε διαμερίσματα από €65.000- €330.000 έθεσε προς πώληση η Altamira, η οποία έβαλε για πώληση και 11 σπίτια, σε τιμές που αρχίζουν από τις €135.000 και φτάνουν στις €490.000. 

Τα ακριβότερα διαμερίσματα βρίσκονται στον Στρόβολο, με το πρώτο να είναι 207 τ.μ. και με τρία δωμάτια και να διατίθεται για το ποσό των €330.000 και το δεύτερο, που είναι 200 τ.μ., με τέσσερα δωμάτια, να πωλείται για €310.000.

Διαβάστε ακόμα: Βερεγγάρια: Παραμένει ...στοιχειωμένη η επένδυση

Βρίσκονται 50 μέτρα βόρεια της λεωφόρου Αθαλάσσας και 200 μέτρα νοτιοανατολικά της Αγγλικής Σχολής. Τα διαμερίσματα βρίσκονται στον 1ο όροφο του "City Home 37Z" (2002) και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Διαθέτουν δύο καλυμμένες θέσεις στάθμευσης ενώ ενοικιάζονται με πολύ καλή απόδοση.

 

Διαμέρισμα 85 τ.μ. στο Καϊμάκλι, με δύο υπνοδωμάτια, πωλείται για €115.000. Το διαμέρισμα (2005) βρίσκεται στον 1ο όροφο του «Αντιγόνη» και είναι σε καλή κατάσταση. Αποτελείται από σκεπαστή βεράντα 18 τ.μ. και καλυμμένη θέση στάθμευσης. Βρίσκεται σε απόσταση 375 μέτρων νοτιοδυτικά του κυκλικού κόμβου Μπάτα.

Το διαμέρισμα είναι άδειο και είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιωτική χρήση- ιδανικό για μικρές οικογένειες.

 
Διαμέρισμα 108 τ.μ. στη συνοικία Σωτήρος στη Λάρνακα πωλείται έναντι του ποσού των €100.000. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια και διαθέτει καλυμμένη (11 τ.μ.) και ακάλυπτη (11 τ.μ.) βεράντα. Βρίσκεται στην οδό Αγίου Γεωργίου Κοντού, σε απόσταση 310 μέτρων βορειοανατολικά του Κεντρικού Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρνακας.
 
Το διαμέρισμα (1993) βρίσκεται στο ισόγειο και το επίπεδο συντήρησής του είναι ικανοποιητικό. Είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.
 
 
Διαμέρισμα 39 τ.μ. με ένα υπνοδωμάτιο στον Άγιο Δομέτιο πωλείται για €65.000. Το διαμέρισμα (2009) είναι μέρος του "Aseka Optimum" και έχει καλό επίπεδο κατασκευής και συντήρησης. Διαθέτει καλυμμένη βεράντα 16 τ.μ. και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Είναι σε πολύ κοντινή απόσταση βόρεια της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας και είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 
Τα 11 νέα σπίτια
 
Σπίτι 315 τ.μ. στην Αραδίππου, με τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, πωλείται για €490.000. Πρόκειται για διώροφη μονοκατοικία, με ικανοποιητικό επίπεδο κατασκευής και συντήρησης.
 
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια (τα δύο en-suite), μπάνιο με τζακούζι και τρεις ακάλυπτες βεράντες. Το σπίτι διαθέτει επίσης σοφίτα. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης για δύο οχήματα και πισίνα.
 
Το ακίνητο είναι άδειο και είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.
 

Βίλα 234 τ.μ. στην Πόλη Χρυσοχούς, με έξι υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, διατίθεται προς πώληση για το ποσό των €350.000. Η διώροφη βίλα βρίσκεται σε απόσταση 720 μέτρων νοτιοδυτικά του κέντρου του δήμου. Το ακίνητο χτίστηκε το 2007 και επεκτάθηκε το 2013. Υπάρχει επίσης roof garden στον τελευταίο όροφο, καθώς και καλυμμένο γκαράζ, πισίνα και μεγάλος κήπος στους εξωτερικούς χώρους. Οι καλυμμένες βεράντες είναι 7 τ.μ. και οι ακάλυπτες 74 τ.μ..

Το ακίνητο είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 

Μεζονέτα 202 τ.μ., με τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, στον Άγιο Αθανάσιο πωλείται για €320.000. Η μεζονέτα κατασκευάστηκε πριν από 8 χρόνια και είναι σε καλή κατάσταση. Διαθέτει δύο καλυμμένες θέσεις στάθμευσης, καλυμμένη βεράντα και πισίνα. Η μεζονέτα είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Διώροφη μονοκατοικία 280 τ.μ. στο Δάλι, με τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, πωλείται για €290.000. Διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης (καλυμμένη και ακάλυπτη), κήπο και βεράντες (καλυμμένη 26 τ.μ. και ακάλυπτη 39 τ.μ.).
 
Το σπίτι χτίστηκε γύρω στο 1997 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησής του είναι καλό. Το σπίτι είναι άδειο και είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση ενώ θεωρείται ιδανική επιλογή για οικογένειες.
 
 
Σπίτι 230 τ.μ., με τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, πωλείται για €280.000. Η διώροφη κατοικία βρίσκεται στην περιοχή Πέτρου και Παύλου στο Δήμο Λεμεσού. Το σπίτι, που είναι σε καλή κατάσταση, διαθέτει καλυμμένες βεράντες 26 τ.μ. καθώς και δικό του χώρο στάθμευσης. Το ακίνητο είναι μισθωμένο.
 
 
Σπίτι 166 τ.μ. στον Πύργο Λεμεσού, τριών υπνοδωματίων και τριών μπάνιων, πωλείται για €270.000. Πρόκειται για μοντέρνα διώροφη κατοικία που χτίστηκε το 2011 και διαθέτει πισίνα, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και κήπο.
 
 
Σπίτι 165 τ.μ. στα Λατσιά, με τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, διατίθεται προς πώληση για €200.000. Η διώροφη κατοικία κατασκευάστηκε το 1998 και είναι σε καλή κατάσταση και συντήρηση. Διαθέτει ακάλυπτο χώρος στάθμευσης, αυλή και σκεπαστές βεράντες 11 τ.μ.. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ενοικίαση.
 

Σπίτι 157 τ.μ. στα Λατσιά, με τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, πωλείται για €190.000. Η διώροφη κατοικία κατασκευάστηκε το 1998 και είναι σε καλή κατάσταση. Διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αυλή και καλυμμένη βεράντα 11 τ.μ.. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ενοικίαση.
 

Μονοκατοικία 183 τ.μ. στο Παραλίμνι, με τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, πωλείται για €165.000. Το σπίτι χτίστηκε το 2001 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι καλό. Διαθέτει καλυμμένες βεράντες 37 τ.μ. και θεωρείται ιδανική επιλογή για μεγάλη οικογένεια. Το σπίτι είναι άδειο και είναι κατάλληλο και για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Μονοκατοικία 175 τ.μ. στην Χολέτρια της Πάφου, με τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, πωλείται για €140.000. Το σπίτι χτίστηκε γύρω στο 1995 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το σπίτι, που είναι κενό, διαθέτει πισίνα με θέα στη θάλασσα.
 
 
Σπίτι 96 τ.μ. στο Μαρώνι με δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, πωλείται για €135.000. Το σπίτι χτίστηκε γύρω στο 2011 και είναι σε ικανοποιητική κατάσταση. Είναι κενό και είναι κατάλληλο για εξοχική κατοικία.
 

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου