Τα δέκα ακριβότερα διαμερίσματα που πουλά η Altamira (photos)

Μάριος Ιωάννου  10/08/2020 07:34
Τα δέκα ακριβότερα διαμερίσματα που πουλά η Altamira (photos)

Τα δέκα ακριβότερα διαμερίσματα που πουλά η Altamira (photos)

Μάριος Ιωάννου  10/08/2020 07:34

Πολυτελή διαμερίσματα, ρετιρέ, οροφοδιαμερίσματα και προσφάτως ανακαινισμένα συγκαταλέγονται ανάμεσα στα ακριβότερα διαμερίσματα, τα οποία διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας της Altamira.

To InBusinessNews παρουσιάζει τα δέκα ακριβότερα διαμερίσματα, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από €130.000 έως €520.000.

Πέντε διαμερίσματα ενός ή δύο υπνοδωματίων στη Χρυσοπολίτισσα, Λάρνακα - €520.000
Πρόκειται για πέντε άνετα διαμερίσματα στην Ενορία Χρυσοπολίτισσα του Δήμου Λάρνακας, σε απόσταση περί τα 370 μέτρα βορειοανατολικά της υπεραγοράς "Μετρό" και περί τα 630 μέτρα νότια της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού. 

xrysopolitissa
 
 
xrysopolitissa2

 

Τα ακίνητα είναι ιδανικά τοποθετημένα κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, σχολεία, καταστήματα, τράπεζες κλπ. Επιπλέον, διαθέτουν εξαιρετική πρόσβαση προς το κέντρο της Λάρνακας.

 

xrysopolitissa3

Τα διαμερίσματα αποτελούν μέρος της πολυκατοικίας "Olympic Residence", η οποία ανεγέρθηκε περί το 2009. Συγκεκριμένα τα διαμερίσματα με αρ. θύρας 010, 104, 204 και 401 διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια ενώ το διαμέρισμα με αρ. θύρας 102 διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο.

 

xrysopolitissa4

Τα διαμερίσματα με αρ. θύρας 001, 204 και 401 είναι ημιτελή, αφού υπολείπονται τόσο η τοποθέτηση κεραμικών στα υπνοδωμάτια όσο και άλλες μικροεργασίες.

 

xrysopolitissa5

Σημειώνεται ότι τα διαμερίσματα διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας, ενώ είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. 

Διαβάστε ακόμα: Πού έβαλαν τα χρήματά τους οι κυπριακές επενδυτικές

xrysopolitissa6

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στη Γερμασόγεια, Λεμεσό - €430.000
Άνετο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στον Δήμο Γερμασόγειας της Επαρχίας Λεμεσού, σε απόσταση περί το 1,2 χιλιόμετρο νότια του Δημαρχείου Γερμασόγειας και περί τα 410 μέτρα βορειοδυτικά του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας.

 

germasogeia

Είναι τοποθετημένο στο ισόγειο του κτηρίου, ανεγέρθηκε περί το 2005 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι πολύ καλό. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, γραφείο, τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους) και μπάνιο.

 

germasogeia2

 

germasogeia3

Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, σύμφωνα με τον οποίο διαθέτει επίσης πλυσταριό, καλυμμένο χώρο στάθμευσης, βοηθητικό χώρο και αυλή στο υπόγειο. Σημειώνεται ότι το υπόγειο έχει μετατραπεί σε ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου και ένα στούντιο. 

 

germasogeia4

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 242 τ.μ., του υπογείου σε 85 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 38 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 20 τ.μ. 

 

germasogeia5

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

germasogeia6

 

germasogeia7

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Πολυτελές ρετιρέ τριών υπνοδωματίων στην Έγκωμη, Λευκωσία - €375.000
Άνετο πολυτελές ρετιρέ τριών υπνοδωματίων (Δείτε εδώ 3D Virtual Tour) στην περιοχή “Montparnasse” του Δήμου Έγκωμης, σε απόσταση περί τα 640 μέτρα δυτικά από το ξενοδοχείο Hilton Park Nicosia και περί τα 300 μέτρα νοτιοανατολικά του The Mall of Engomi. 

engomiparne

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως υπεραγορές, καταστήματα, σχολεία, καφετέριες, εστιατόρια κλπ.

engomiparne2

Επιπλέον, διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς το κέντρο της Λευκωσίας. Γενικότερα πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθεσία, η οποία παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για διαμερίσματα λόγω της ελκυστικότητας και της προσβασιμότητας της. 

 

engomiparne3

Το διαμέρισμα με αρ. θύρας 101 βρίσκεται επί της οδού Παρθενώνος στον πρώτο όροφο μιας διώροφης οικοδομής. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του διαμερίσματος είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/καθιστικό/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων και τρία en-suite υπνοδωμάτια. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 121 τ.μ., της σοφίτας σε 98τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 17 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 34 τ.μ. Εξάλλου, το ακίνητο διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης σε δύο χώρους στάθμευσης και σε αποθήκη στο υπόγειο. 

 

engomiparne4

 

Το γεγονός ότι το διαμέρισμα διαθέτει απρόσκοπτη θέα προς την γύρω περιοχή του προσδίδει υπεραξία. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Τονίζεται ότι το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

 

engomiparne5

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Ομόνοια, Λεμεσό - €230.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Ενορία Ομόνοια του Δήμου Λεμεσού, σε απόσταση περί τα 450 μέτρα δυτικά από την Εκκλησία Αγίου Ιωάννη και περί τα 2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από τη νέα Μαρίνα Λεμεσού. Η περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται από οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις.

omonoia

Πλεονέκτημα του ακινήτου θεωρείται η γειτνίαση του με πληθώρα ανέσεων και διευκολύνσεων όπως καταστήματα, τράπεζες και σχολεία.

 

omonoia2

Η πολυκατοικία φέρει το όνομα ‘Alexandrian Tower’, είναι ηλικίας 20 χρονών περίπου και διαθέτει διπλή πρόσοψη επί των οδών Πάφου και Φιλολάου.

omonoia3

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συντήρηση. Αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλοτραπεζαρίας, καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, το κυρίως μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει en-suite. Το διαμέρισμα έχει εμβαδό κλειστού χώρου 197 τ.μ. και καλυμμένες βεράντες συνολικού εμβαδού 31 τ.μ.

 

omonoia4

 

Διαθέτει επίσης αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης δύο χώρων στάθμευσης στο ισόγειο καθώς και αποθήκη εμβαδού 18 τ.μ. στο υπόγειο.

Διευκρινίζεται ότι διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και ενοικιάζεται.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Έγκωμη - €220.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Δήμο Έγκωμης, σε απόσταση περί τα 160 μέτρα βόρεια της υπεραγοράς «Αλφαμέγα» και περί τα 80 μέτρα βόρεια της λεωφόρου Γρίβα Διγενή.

engomi220

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες.

 

engomi2202

Απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις στο κέντρο της Λευκωσίας, ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

 

engomi2203

Αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας, τραπεζαρίας και καθιστικού, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια με ιδιαίτερο ντους και αποχωρητήριο και μία καλυμμένη βεράντα. 

 

engomi2204

Διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα αποθήκης και καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο υπόγειο. Επιπλέον, διαθέτει πισίνα στον τρίτο όροφο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 100 τ.μ.΄, των καλυμμένων βεραντών σε 30 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 122 τ.μ.
Το διαμέρισμα είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στο Πλατύ Αγλαντζιάς, Λευκωσία - €175.000
Διώροφο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στον Δήμο Αγλαντζιάς της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται σε μια από τις πιο ελκυστικές γειτονιές της Αγλαντζιάς, περί τα 400 μέτρα νοτιοανατολικά από την Αστυνομική Ακαδημία και περί τα 300 μέτρα νοτιοδυτικά από το Δ’ Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς. Πρόκειται για μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από την εγγύτητά της τόσο με το Πανεπιστήμιο Κύπρου όσο και με το Πάρκο Αθαλάσσας, αλλά και όλων των ειδών παροχές και υπηρεσίες.

 

platy

Βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας και είναι  ηλικίας περί των 39 ετών. Έχει ανακαινιστεί πριν από 10 χρόνια και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης.

 

platy2

 

Είναι δυναμικότητας 4 υπνοδωματίων. Έχει εμβαδό εσωτερικού χώρου 167 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 19 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 52 τ.μ.

Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ημιυπόγειο, καθώς επίσης ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

 

platy3

Είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιοχρησία, και απευθύνεται ιδανικά σε μεγάλες οικογένειες. Το ακίνητο στο παρόν στάδιο ενοικιάζεται με καλή απόδοση.

 

platy4

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διευκρινίζεται ότι το ακίνητο ενοικιάζεται.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στο Παραλίμνι, Αμμόχωστος - €145.000
Άνετο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Δήμο Παραλιμνίου, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου 1ης Απριλίου, σε απόσταση περί τα 650 μέτρα νότια του Λυκείου Παραλιμνίου και περί τα 280 μέτρα νοτιοανατολικά της Υπεραγοράς "LIDL". 

 

paralimni

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, τράπεζες, εστιατόρια, καφετέριες, φούρνοι κλπ. Επιπλέον διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς τα γειτονικά χωριά και δήμους καθώς και στο παραλιακό μέτωπο του Πρωταρά.

Το διαμέρισμα ανακαινίσθηκε περί το 1997 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτηρίου και αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι/τραπεζαρία με τζάκι, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με γκαρνταρόμπα) και μπάνιο. Το εμβαδό του διαμερίσματος ανέρχεται σε 160 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 11 τ.μ. (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 13 τ.μ. (περίπου).  

 

paralimni2

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Το ακίνητο προς πώληση δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Αφορά το 1/4 μερίδιο του όλου ακινήτου για το οποίο υπάρχει συμφωνία διανομής.

Σημειώνεται ότι το διαμέρισμα ενοικιάζεται. 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Πέτρου & Παύλου - Λεμεσό -€145.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην ενορία Αποστόλου Πέτρου και Παύλου του Δήμου Λεμεσού, σε μια πολύ κεντρική τοποθεσία, 350 μέτρα νοτιοδυτικά της συμβολής των οδών Σπύρου Κυπριανού και Αγίας Φυλάξεως.

 

petroupavlou

Η περιοχή είναι αρκετά δραστήρια για εμπορικές χρήσεις αλλά συνάμα κατάλληλη και για οικιστικές, εφόσον προσφέρονται κάθε είδους παροχές και υπηρεσίες σε πολύ κοντινή απόσταση.

 

petroupavlou2

Βρίσκεται στον δεύτερο και τελευταίο όροφο μιας τριώροφης πολυκατοικίας και αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με κουζίνα και τραπεζαρία με τζάκι, δύο υπνοδωμάτια (το κυρίως ensuite), αποχωρητήριο ξένων και μπάνιο με αποχωρητήριο. Το ακίνητο διαθέτει επίσης σοφίτα, η οποία αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια (επιπλέον 60τμ.).

 

petroupavlou3

Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 118 τ.μ. κλειστών χώρων και 20 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Διαθέτει επίσης ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

 

petroupavlou4

Το ακίνητο είναι κενό, ενώ είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιοχρησία, και απευθύνεται ιδανικά σε μικρές οικογένειες.

 

petroupavlou5

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Δύο διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων στην Πέτρου & Παύλου, Λεμεσό - €390.000
Δύο διαμερίσματα σε μια ιδιαίτερα ελκυστική τοποθεσία στην ενορία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη Λεμεσό, τα οποία διαθέτουν ανεξάρτητους τίτλους ιδιοκτησίας. 

Βρίσκονται περί τα 150 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και περί τα 65 μέτρα νοτιοανατολικά της εκκλησίας Παναγίας Τριχερούσας. Η περιοχή προσφέρει πρόσβαση με τα πόδια σε πολλές παροχές και υπηρεσίες όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές και καταστήματα.

 

petroupavlou390

Βρίσκονται σε μια μικρή καλοδιατηρημένη πολυκατοικία τριών διαμερισμάτων, η οποία έχει ανεγερθεί το 1989. Τα διαμερίσματα βρίσκονται εσωτερικά σε καλή κατάσταση συντήρησης. Είναι οροφοδιαμερίσματα στον πρώτο και δεύτερο όροφο και είναι δυναμικότητας τριών και δύο υπνοδωματίων αντίστοιχα.

 

petroupavlou3902

 

Και τα δύο διαμερίσματα διαθέτουν δικό τους καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία αλλά και για εκμετάλλευση (ενοικίαση) με υψηλή απόδοση.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Στρόβολο, Λευκωσία - €130.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων σε κεντρική τοποθεσία στον Δήμο Στροβόλου της Επαρχίας Λευκωσίας, σε απόσταση περί τα 240 μέτρα βορειοδυτικά του Δημαρχείου Στροβόλου και περί τα 250 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Στροβόλου. 

strovolos

Η άμεση περιοχή του ακινήτου προσφέρει κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, τράπεζες, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες κλπ.

Πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθεσία, η οποία διαχρονικά παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για διαμερίσματα λόγω των πολύ καλών προσβάσεων της.

strovolos2

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτηρίου με την ονομασία «Pediaios River Court» που ανεγέρθηκε περί το 1997. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι ικανοποιητικό ενώ αποτελείται από καθιστικό/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους) και βεράντες.

 

strovolos3

Έχει εμβαδόν 97 τ.μ. κλειστών χώρων, 5 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 8 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες.

Διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης και αποθήκης στο ισόγειο. Διαθέτει επίσης ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

Είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιοχρησία, και απευθύνεται ιδανικά σε μικρές οικογένειες. Το διαμέρισμα στο παρόν στάδιο ενοικιάζεται με ικανοποιητική απόδοση.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας