powered by

Altamira: Διαμερίσματα από €117.000 και βίλα €4,5 εκ.

Μία πολυτελής βίλα στην συνοικία του Αποστόλου Βαρνάβα στον Στρόβολο είναι αυτή που ξεχωρίζει ανάμεσα στα έξι νέα οικιστικά ακίνητα που δημοσιοποίησε προς πώληση η Altamira.
 
 

Διαβάστε ακόμα: Όμιλος Σιακόλα: Τα περιουσιακά στοιχεία που πούλησε σε εφτά χρόνια

Η βίλα, που διαθέτει πέντε δωμάτια και οκτώ μπάνια, έχει έκταση 678 τ.μ. και πωλείται για το ποσό των €4,5 εκ..
 
 
Ο 1ος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, με τo ένα από αυτά να διαθέτει τζακούζι και γυμναστήριο. Το υπόγειο αποτελείται από χώρο για προσωπικό, κουζίνα, αίθουσα home cinema, τραπεζαρία, αποθήκη, γυμναστήριο, δωμάτιο διακομιστή και κάβα.

Διαβάστε ακόμα: Αντώνης Βούρος: Η ανάκαμψη της οικονομίας θα είναι αβέβαιη
 
 
Συνολικά το ακίνητο έχει έκταση 3.128 τ.μ., τέσσερις καλυμμένους χώρους στάθμευσης και καλυμμένες βεράντες 281 τ.μ..
 
 
Το σπίτι κατασκευάστηκε το 2010 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησής του είναι εξαιρετικό.   
 
 
Η βίλα βρίσκεται 1,3 χλμ. δυτικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού και 2 χλμ. νοτιοδυτικά του Σταδίου ΓΣΠ.
 
 
 
Στον Κάψαλο στην Λεμεσό πωλείται σπίτι 270 τ.μ. έναντι του ποσού των €680.000. Η πολυτελής κατοικία, που χτίστηκε το 1997 και βρίσκεται σε γη 703 τ.μ., διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης.
 
 
Αποτελείται από καλυμμένες βεράντες 25 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 75 τ.μ. ενώ το σπίτι διαθέτει επίσης μεγάλο κήπο, χώρο μπάρμπεκιου, κιόσκι και ξεχωριστό βοηθητικό κτήριο.
 
 
Οι ευρύχωροι και άνετοι εσωτερικοί χώροι σε συνδυασμό με τον μεγάλο εξωτερικό χώρο καθιστούν το σπίτι ιδανική επιλογή για μεγάλες οικογένειες.
 
 

Σπίτι 80 τ.μ. στην Πέγεια, με δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο πωλείται έναντι του ποσού των €270.000.
 
 
Το σπίτι βρίσκεται σε γη 1.078 τ.μ., με πισίνα και καλυμμένη και ακάλυπτη βεράντα, 20 τ.μ. η κάθε μία. 
 
 
Η κατοικία βρίσκεται σε απόσταση 630 μέτρων νοτιοδυτικά του δημαρχείου και έχει υπέροχη θέα στην περιοχή και τη θάλασσα. Η περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται από πολλές τουριστικές δραστηριότητες που καθιστούν το σπίτι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 

Σπίτι 154 τ.μ. στο Πέρα Χωριό, με τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια πωλείται για €200.000. Η διώροφη κατοικία διαθέτει ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης και καλυμμένη βεράντα 13 τ.μ..
 

Βρίσκεται σε απόσταση 850 μέτρων ανατολικά του αυτοκινητόδρομου και 320 μέτρα νοτιοανατολικά του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου.
 
 
Το σπίτι κατασκευάστηκε το 2010 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι καλό. Είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση ενώ θεωρείται ιδανική επιλογή για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια.
 
 
 
Διαμέρισμα 100 τ.μ. στην Έγκωμη (2010), με τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, πωλείται έναντι €220.000.
 

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση 160 μέτρων από την υπεραγορά Αλφαμέγα.
 
 
Έχει το δικαίωμα χρήσης αποθηκευτικού χώρου και καλυμμένου χώρου στάθμευσης. Επιπλέον, έχει το δικαίωμα χρήσης πισίνας στον 3ο όροφο ενώ διαθέτει καλυμμένες βεράντες 30 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 122 τ.μ..
 
 
Το διαμέρισμα είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση.
 


Τέλος, διαμέρισμα 96 τ.μ. στην Αραδίππου (2012), με τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, πωλείται έναντι €117.000.
 
 
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο και αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα και σκεπαστή βεράντα. Έχει δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης και μια αποθήκη στο ισόγειο.

Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του διαμερίσματος είναι καλό ενώ ενοικιάζεται με καλή απόδοση. Σημειώνεται ότι, βρίσκεται σε απόσταση 220 μέτρων βορειοδυτικά του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου.
 

Δειτε Επισης

Ashish Chauhan: Πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία NSE IX και ΧΑΚ-Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στις δύο χώρες
Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο κυπριακός τουρισμός-Νέο ρεκόρ αφίξεων το πεντάμηνο
Γ. Παπαναστασίου: Πώς γεννήθηκε η ιδέα διοργάνωσης του Investopia στην Κύπρο και ο στόχος που επιτεύχθηκε
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών-Εξαγόρασε 5,142,602 μετοχές για ακύρωση ύψους €30 εκατ.
Νέο κατάστημα Bean Bar στο Ζακάκι-Άνοιξε το 18ο κατάστημα της αλυσίδας(pics)
Eurobank: Φέρνει την πρώτη agentic AI φωνητική πλατφόρμα για επιχειρήσεις στην Ευρώπη-Πρώτη παρουσίαση από Κύπρο
Στην ελίτ του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Τρ. Κύπρου-Πολλαπλά οφέλη και μεγάλη δυναμική με την ένταξή της στον FTSE 25
Κώστας Κουμής: Υποσχόμενη και σημαντική για τον τουρισμό της Κύπρου η αγορά των ΗΑΕ-Τα οφέλη από το Investopia
Αισιοδοξεί το λιανεμπόριο λόγω τουρισμού εν μέσω ενεργειακής και υδατικής κρίσης-Ισχυρές οι προοπτικές ανάπτυξης
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα