«Τρέχει με χίλια» το NEO PLAZA στην Κοκκινοτριμιθιά

InBusinessNews  02/07/2020 07:28
«Τρέχει με χίλια» το NEO PLAZA στην Κοκκινοτριμιθιά

«Τρέχει με χίλια» το NEO PLAZA στην Κοκκινοτριμιθιά

InBusinessNews  02/07/2020 07:28
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα για την κατασκευή του εμπορικού και ψυχαγωγικού πάρκου NEO PLAZA στην Κοκκινοτριμιθιά, μετά και το πράσινο φως που δόθηκε από την κυβέρνηση για επανέναρξη των κατασκευών στον απόηχο της πανδημίας.

RELATED ARTICLES

 
Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το InBusinessNews, το έργο σιγά σιγά παίρνει μορφή, καθώς ήδη άρχισε η κατασκευή των κτηριακών εγκαταστάσεων του πάρκου.
 
Υπενθυμίζεται ότι παρά τους αρχικούς σχεδιασμούς για ολοκλήρωση του έργου τον ερχόμενο Δεκέμβριο, η πανδημία και το διάταγμα για διακοπή κατασκευαστικών εργασιών, έφεραν μετάθεση την περιόδου ανοίγματος του NEO PLAZA. Σύμφωνα με τους νέους σχεδιασμούς, το ψυχαγωγικό πάρκο θα ανοίξει τις πύλες του την περίοδο Μαρτίου 2021.
 
 
Μιλώντας στο InBusinessNews, o Γενικός Διευθυντής του Neo Plaza , Σωτήρης Σιγάλας, τόνισε ότι τα καταστήματα θα είναι έτοιμα και θα παραδοθούν στους ενοικιαστές (tenants) στα τέλη Νοεμβρίου 2020. Απ’ εκεί και πέρα οι tenants θα τα διαμορφώσουν όπως επιθυμούν.
 
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν υπογραφεί συμφωνίες με tenants για το 90% των καταστημάτων, ενώ ένα ποσοστό 10% θα κλείσει προς το τέλος του όλου project. Όπως εξήγησε ο κ. Σιγάλας, η εταιρεία επέλεξε να κρατήσει για την ώρα αυτόν τον αριθμό καταστημάτων, έτσι ώστε να έχει στο τέλος τη δυνατότητα να δημιουργήσει με τις τελευταίες πινελιές το καλύτερο δυνατό tenant mix. Ερωτηθείς για τις σκέψεις της εταιρείας αναφορικά με τις τελευταίες αυτές συμφωνίες, ο κ. Σιγάλας ανέφερε ότι στόχος είναι να ενταχθούν στο όλο μείγμα, brands που δεν έχουν παρουσία στο νησί και θα έρθουν για πρώτη φορά στην Κύπρο. Ήδη, ανέφερε, κάποια τέτοια brands έχουν ήδη υπογράψει.  
 
neo 1
 
neo  2
 
Σε ότι αφορά το κομμάτι των οκτώ εστιατορίων, οι συμφωνίες έχουν κλείσει κατά 100%.
 
Ερωτηθείς κατά πόσον η πανδημία επηρέασε τις συμφωνίες για το πάρκο, ο κ. Σιγάλας ανέφερε ότι δεν υπήρξε αρνητική επίδραση. Αντίθετα, σημείωσε, το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ανοικτό χώρο φαίνεται να λειτουργεί υπέρ.  
 
neo  3
 
neo  4
 
Υπενθυμίζεται ότι το NEO PLAZA, το κόστος κατασκευής του οποίου θα ξεπεράσει τα 10 εκατ, θα περιλαμβάνει περίπου 45 με 50 εμπορικά καταστήματα, οκτώ εστιατόρια και ένα μεγάλο παιδότοπο.

«Μεγάλη σημασία για μας έχει το να γίνει το πάρκο ένας προορισμός για events και εκδηλώσεις, οπότε θα υπάρχει ειδικός χώρος με πάνω από 2000 τετραγωνικά για εκδηλώσεις, συναυλίες, θερινό κινηματογράφο κ.α. Δεν δημιουργούμε απλά ένα εκπτωτικό χωριό, αλλά ένα προορισμός για πολλαπλές χρήσεις  και κυρίως για fun and entertainment», κατέληξε ο κ. Σιγάλας.
 
 
neo  6
 
neo  7
 
neo  8
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας