Κάκος: Η Λάρνακα θα γίνει το Μονακό της ανατολικής Μεσογείου

Κάκος: Η Λάρνακα θα γίνει το Μονακό της ανατολικής Μεσογείου

Κάκος: Η Λάρνακα θα γίνει το Μονακό της ανατολικής Μεσογείου

Πεπεισμένος ότι η Λάρνακα με τα έργα υποδομής που έγιναν και τροχοδρομούνται στην πόλη μπορεί να μετατραπεί σε Μονακό της ανατολικής Μεσογείου εμφανίσθηκε σε συνέντευξη τύπου ο CEO της Quality Group Σάββας Κάκος.

RELATED ARTICLES


 
Ο κ. Κάκος ανέφερε πως δεν βλέπει άλλα μεγάλα αναπτυξιακά έργα όπως η Μαρίνα της πόλης ως ανταγωνιστές, αλλά ως συμμάχους στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια η Λάρνακα να βρεις το ρόλο που της αρμόζει στον τουριστικό χάρτη.

Διαβάστε ακόμα: Η μακέτα του Πανεπιστημίου της Αγίας Νάπας (pics)
 
Σημείωσε παράλληλα πως τα έργα αυτά θα δημιουργήσουν και νέες θέσεις εργασίας δημιουργώντας οικονομίες κλίμακας.

Διαβάστε ακόμα: Ι. Φωτιάδης: Η κρίση δημιουργεί την ανάγκη για εξαγορές και συγχωνεύσεις
 
Eπανέρχονται οι ξένοι επενδυτές
 
Κατά τον Σάββα Κάκο άρχισε ήδη να αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών για την αγορά ακινήτων της Κύπρου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι τιμές δεν θα μειωθούν σε σύγκριση με πέρυσι, αλλά θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα.
 
Το μέλλον του τουρισμού
 

Για το θέμα του τουρισμού, ανέφερε πως είναι δεδομένο πως όλες οι εταιρείες θα καταγράψουν φέτος ζημιές, τονίζοντας πως αν γίνουν οι σωστές ενέργειες φέτος μπορεί με αφετηρία το 2021 η Κύπρος να διεισδύσει σε νέες αγορές που δεν είχε μέχρι σήμερα σημαντική παρουσία τουριστών.
 
Θα γίνει το Radisson Blu Nicosia
 
Τέλος, χαρακτήρισε αδικαιολόγητες τις φωνές διαμαρτυρίας που εκφράζονται σχετικά με το Radisson Blu Nicosia το οποίο είναι σύμφωνα με τον ίδιο είναι μεγαλεπήβολο έργο που θα δημιουργήσει πέραν των 600 νέων θέσεων εργασίας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας