Altamira: Διαμερίσματα από €64.000 έως €90.000 (photos)

Διαμερίσματα με τιμές που αρχίζουν από €64.000 πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας της Altamira. 

Το InBusinessNews εντόπισε πέντε διαμερίσματα σε Λάρνακα και Λευκωσία, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τις €90.000.

Διαβάστε ακόμα: Amara και Parklane ανεβάζουν τον πήχη για τα ξενοδοχεία

Διαβάστε ακόμα: Bed and Bath: Κάθε μέρα και στόχος

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου 56 τ.μ. στην Αθηένου - €64.000 και διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων 76 τ.μ. €79.000
Τα ακίνητα προς πώληση είναι δυο διαμερίσματα στον Δήμο Αθηένου της επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκονται στην πολυκατοικία με το όνομα "GIANNIS COURT", η οποία τοποθετείται στην νοτιοανατολική περιφέρεια του Δήμου, περί τα 950 μέτρα νοτιοανατολικά από την εκκλησία  της Πανάγιας Χρυσελεούσας και περί 650 μέτρα βόρεια από τον συνδετικό δρόμο Αθηένου - Αβδελλερό.

Διαβάστε ακόμα: CIIM: Απόφοιτοι επιλογής
 


Πρόκειται για δύο διαμερίσματα ενός και δυο υπνοδωματίων αντίστοιχα στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, η οποία έχει ανεγερθεί πριν από περίπου οκτώ χρόνια.

 

 

 

Είναι κατάλληλα για ιδιοκατοίκηση, αλλά και για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση. Τα διαμερίσματα δεν έχουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων 87 τ.μ. στον Άγιο Νικόλαο Λάρνακας - €70.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Ενορία Άγιος Νικόλαος του Δήμου Λάρνακας, σε κοντινή απόσταση δυτικά της Λεωφόρου Αρτέμιδος και περί τα 250 μέτρα νότια της εκκλησίας της Φανερωμένης.
 

 

Στην άμεση περιοχή του ακινήτου υπάρχουν σχολεία, καταστήματα και άλλες ανέσεις. Επιπλέον, διαθέτει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και στο κέντρο της πόλης.

 

 

Το διαμέρισμα με αρ. θύρας 12 βρίσκεται στον τέταρτο και τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας με την ονομασία “PHANEROMENI COURT 2”. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο με αποχωρητήριο και μία ακάλυπτη βεράντα.
 


Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων του διαμερίσματος ανέρχεται στα 87 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 16 τ.μ.

 

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για εκμετάλλευση (ενοικίαση) με καλή απόδοση.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων 75 τ.μ. στα Λιβάδια Λάρνακας - €78.000 και €82.000
Δύο διαμερίσματα σε μια ελκυστική και αμιγώς οικιστική περιοχή στον Δήμο Λιβαδιών της Λάρνακας. Βρίσκονται σε κοντινή απόσταση νότια του Γυμνασίου Λιβαδιών και περί το 1 χλμ βορειοανατολικά του κέντρου του Δήμου.

Τοποθετούνται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως σχολεία, υπεραγορές, τράπεζες, καταστήματα κλπ. Επιπλέον διαθέτουν εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αγίας Νάπας και το παραλιακό μέτωπο της Ορόκληνης.
 

Τα διαμερίσματα αποτελούν μέρος κτηρίου με την ονομασία «Stelios Court 7», το οποίο ανεγέρθηκε πριν επτά χρόνια περίπου.
 

Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης των διαμερισμάτων είναι καλό.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων 72 τ.μ. στην Τερσεφάνου - €83.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Τερσεφάνου της Επαρχίας Λάρνακας.
 


Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 720 μέτρα νοτιοανατολικά του κέντρου της κοινότητας, ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και δήμους και την τουριστική περιοχή Περβολιών. 

 

Επιπρόσθετα, βρίσκεται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις.

Το διαμέρισμα τοποθετείται στο ισόγειο κτηρίου με την ονομασία «Pantheon Residence Avgoulla No 15», το οποίο ανεγέρθηκε περί το 2007 και διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα.
 


Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό και αποτελείται από  καθιστικό/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και καλυμμένη βεράντα. 
 

Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός χώρου στάθμευσης και αυλή στο ισόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 72 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 12 τ.μ.

 

Το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχή μπορεί να ενοικιαστεί μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα και να αποφέρει καλή απόδοση.

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων 80 τ.μ. στον Στρόβολο - €90.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ενορία Άγιος Βασίλειος του Δήμου Στροβόλου, στη Λευκωσία. Βρίσκεται επί της οδού Παλλάδος (αδιέξοδο), σε απόσταση περί τα 270 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημαρχείου Στροβόλου και σε πολύ κοντινή απόσταση νοτιοανατολικά της Λεωφόρου Στροβόλου. 
 

Είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως καταστήματα, εστιατόρια, τράπεζες, σχολεία, υπεραγορές κλπ. Γενικότερα πρόκειται για μια περιοχή με διαχρονικά υψηλή ζήτηση σε διαμερίσματα λόγω της κεντρικότητας και προσπελασιμότητάς της.

 


Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου και το επίπεδο συντήρησης του είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα/τραπεζαρία, πλυσταριό, αποχωρητήριο με μπάνιο (τζακούζι) και δύο υπνοδωμάτια. 

 

Σημειώνεται ότι οι βεράντες έχουν κλείσει και έχουν μετατραπεί σε εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Δειτε Επισης

Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών