Το ακριβότερο σπίτι που πωλεί η Altamira (video+pics)

Το ακριβότερο σπίτι που πωλεί η Altamira (video+pics)

Το ακριβότερο σπίτι που πωλεί η Altamira (video+pics)

To ποσό των €2.370.000 ζητά η Altamira για την ακριβότερη έπαυλη που έχει στο χαρτοφυλάκιο της την οποία ανάρτησε στην ιστοσελίδα της αργά το απόγευμα της Τρίτης.

RELATED ARTICLES

 

Πρόκειται για διώροφη κατοικία σε μια ελκυστική και δημοφιλή τοποθεσία στον Δήμο Αγίου Αθανασίου της Επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 760 μέτρα βορειοανατολικά του κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου.
 
 

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως σχολεία, υπεραγορές,  εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς των αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού.
 

Η κατοικία είναι ηλικίας 5 χρόνων περίπου και είναι κτισμένη με πολύ καλής ποιότητας υλικά. Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και σοφίτα.
 
 
Μεταξύ άλλων διαθέτει γυμναστήριο, δωμάτιο σάουνας, 5 υπνοδωμάτια, δωμάτιο υπηρεσίας, πισίνα και roof garden.
 
 


Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 911 τ.μ (περίπου), του υπογείου 173 τ.μ (περίπου), της σοφίτας 36 τ.μ (περίπου) και της γης σε 1,812 τ.μ (περίπου). Η κατοικία αποτελεί τα 1812/4887 μερίδια του ακινήτου.

Η κατοικία απολαμβάνει θέα προς την θάλασσα γεγονός που της προσδίδει υπεραξία. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι υπάρχει συμφωνία διανομής.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.


Η Altamira Asset Management Cyprus Ltd δεν δεσμεύεται να αποδεχθεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Οι τιμές δύναται να αναπροσαρμοστούν χωρίς προειδοποίηση.
 

Η ώρα λήξης της Περιόδου Υποβολής προσφορών είναι η ώρα 13:00 το μεσημέρι κάθε Τρίτη, ως αυτή αναφέρεται στην παράγραφο 7.10 του Εντύπου Προσφοράς και στο σημείο 4 της Νομικής Ειδοποίησης
 

Επαρχία: Λεμεσός
Δήμος: Άγιος Αθανάσιος
Ενορία: Άγιος Αθανάσιος

Χαρακτηριστικά
Έτος κατασκευής
: 2014
Τίτλος ιδιοκτησίας: Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας