Altamira: 7 κατοικίες στη Λακατάμια από €144,000 (pics)

Επτά κατοικίες στα δημοτικά όρια της Λακατάμιας έχει στην κατοχή της και πωλεί η Altamira.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, πρόκειται για κατοικίες 3 υπνοδωματίων οι τιμές των οποίων αρχίζουν από τις €144,000 και φθάνουν μέχρι τις €583,000.
 
Διαβάστε ακόμα: 7 ελληνικές αλυσίδες που ετοιμάζουν κάθοδο στην Κύπρο!

Διαβάστε ακόμα: Ακίνητα: Πτώση σε Λεμεσό και Λάρνακα, δυναμικά η Λευκωσία

Διαβάστε ακόμα: Sunset Gardens: Νέα οικιστική ανάπτυξη με 310 διαμερίσματα στη Λεμεσό

Αναλυτικά:

ΗΜΙΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ €144,000
 

Ισόγεια ημιανεξάρτητη κατοικία 2 υπνοδωματίων στην ενορία Αρχάγγελου & Ανθούπολης στον Δήμο Λακατάμειας στην Λευκωσία. Τοποθετείται περί τα 100 μέτρα βορειοανατολικά του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμιας, επί της οδού Ιγνατίας και κατασκευάστηκε το 1983 περίπου.

Αφορά το 1/2 μερίδιο που αντιστοιχεί στο ανατολικό τμήμα του τεμαχίου.Το εμβαδό του καλυμμένου χώρου της κατοικίας είναι 150τ.μ. περίπου.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ €196,000

Η γωνιακή κατοικία (B) στο μεσαίο τμήμα του ακινήτου αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και μπάνιου. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 170 τ.μ (περίπου) και του οικοπέδου σε 168 τ.μ (περίπου).


Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ €236,000

Διώροφη κατοικία σε μια αμιγώς οικιστική περιοχή στην Ενορία Αγία Παρασκευή του Δήμου Λακατάμιας της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση νοτιοανατολικά του ποταμού «Πεδιαίου» και περί τα 550 μέτρα νοτιοδυτικά της λίμνης «Μαγκλή». Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, καταστήματα, σχολεία κλπ. Γενικότερα πρόκειται για μια περιοχή η οποία παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον λόγω της εγγύτητάς της με τη Λίμνη Μαγκλή αλλά και με τον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Τροόδους.

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2000 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίος χώρος, καθιστικό/κουζίνα ως ενιαίος χώρος και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en suite), τρείς βεράντες και δωμάτιο μπάνιου. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται 160 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 10 τ.μ (περίπου), των ακάλυπτων βεραντών σε 25 τ.μ (περίπου), της σοφίτας σε 15 τ.μ (περίπου) και της γης σε 188 τ.μ. Το γεγονός ότι η κατοικία γειτνιάζει με το γραμμικό πάρκο του ποταμού «Πεδιαίου», την καθιστά ιδιαίτερα ελκυστική.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ €250,000


Κτήριο στην ενορία Άγιος Νικόλαος, στο Δήμο Λακατάμιας στην επαρχία Λευκωσίας. Βρίσκεται περί τα 350 μέτρα νότια από την εκκλησία Άγιος Νικόλαος. Βρίσκεται κοντά σε πολλές παροχές και υπηρεσίες όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές, καταστήματα κ.α. Διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τους γειτονικούς δήμους, χωριά και την πόλη της Λευκωσίας. 

To κτήριο αποτελείται από κατάστημα στο ισόγειο και διώροφη κατοικία στο ισόγειο και υπερυψωμένο όροφο. Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από τραπεζαρία-καθιστικό-κουζίνα σε ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων. Ο υπερυψωμένος όροφος αποτελείται από αποχωρητήριο με μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως με αποχωρητήριο ντους. Το εμβαδόν της κατοικίας είναι περί τα 150 τ.μ., 14 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 69 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Το εμβαδόν του καταστήματος είναι 42 τ.μ..
To κτήριο ενοικιάζεται.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ €259,000

Πρόκειται για μια όμορφη ανεξάρτητη κατοικία στον Δήμο Λακατάμιας, λίγα μόλις μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ περί τα 800 μέτρα ανατολικά από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου. Βρίσκεται σε δρόμο ο οποίος καταλήγει σε αδιέξοδο, διαφυλάσσοντας την ιδιωτικότητα των κατοικιών της περιοχής. Έχει ανεγερθεί το 2009 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης.


Το ισόγειο αποτελείται από τραπεζαρία, καθιστικό, σαλόνι, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία και με έξοδο σε ακάλυπτες βεράντες ενώ στον όροφο υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο), αποχωρητήριο με μπάνιο και βεράντες. Επιπλέον, διαθέτει σοφίτα και δύο καλυμμένους χώρους στάθμευσης. Έχει εμβαδό 186 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 16 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 47 τ.μ. Είναι ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες.


Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας σε συγκρότημα κατοικιών.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ €350,000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ανεξάρτητη κατοικία υψηλών προδιαγραφών η οποία έχει εγκαταλειφθεί και είναι σε κακή κατάσταση συντήρησης. Βρίσκεται στον Δήμο Λακατάμιας και συγκεκριμένα εφάπτεται της Λεωφόρου Αγίου Γεωργίου, 100 μέτρα νοτιοδυτικά της συμβολής της με την Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ.

Το οικόπεδο της κατοικίας έχει πρόσωπο σε δύο δρόμους. Αποτελείται από ισόγειο, υπερυψωμένο όροφο και υπόστεγο χώρο στάθμευσης. Περιλαμβάνει μεγάλους χώρους και έχει εμβαδό 271 μ², με 61 μ² καλυμμένες βεράντες.
Στο νοτιοδυτικό της τμήμα διαθέτει μια μεγάλη και όμορφη δενδρόφυτη αυλή.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ €583,000

Διώροφη κατοικία στον Δήμο Λακατάμιας 700 μέτρα νοτιοανατολικά της συμβολής των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και Πεύκου. Έχει ανεγερθεί το 1993 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο ισόγειο.

Το εμβαδό της κατοικίας είναι 320τ.μ. με καλυμμένες βεράντες 33τ.μ. ενώ το εμβαδό του διαμερίσματος είναι 57τ.μ. με καλυμμένες βεράντες 7τ.μ. Διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης με εμβαδό 27τ.μ. Βρίσκεται σε μεγάλο οικόπεδο εμβαδού 1270τ.μ. το οποίο επιτρέπει περαιτέρω ανάπτυξη.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης