Altamira: Τα δέκα φτηνότερα διαμερίσματα από €50.000 (photos)

Από €50.000 πωλείται το φτηνότερο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στο χαρτοφυλάκιο της Altamira, της διαχειρίστριας των ακινήτων της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Το InBusinessNews παρουσιάζει τη λίστα με τα δέκα φτηνότερα διαμερίσματα που διατίθενται προς πώληση σε Λευκωσία (Λακατάμια, Στρόβολος, Άγιος Αντώνιος, Τσέρι, Δάλι), Λάρνακα (Αραδίππου, Αθηένου, Μοσφιλωτή, Σωτήρος), αλλά και ελεύθερη Αμμόχωστο (Σωτήρα).

 

Διαβάστε ακόμα: 15+1 επιχειρηματίες με καταγωγή από την Κυπερούντα

Διαβάστε ακόμα: Tutto Firmato: Κανονικό κατάστημα το pop up store του The Mall of Cyprus

 

Διαμέρισμα 65 τ.μ. ενός υπνοδωματίου στη Μοσφιλωτή, Λάρνακα - €50.000
Άνετο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην κοινότητα Μοσφιλωτή της Επαρχίας Λάρνακας, σε απόσταση περί τα 710 μέτρα νοτιοανατολικά του κέντρου του χωριού και περί τα 615 μέτρα ανατολικά του Δημοτικού Σχολείου Μοσφιλωτής.


Στην άμεση περιοχή του προσφέρονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως σχολεία, εστιατόρια, υπεραγορές, καφετέριες κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και τα γειτονικά χωριά.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο ενός κτηρίου, το οποίο ανεγέρθηκε περί το 2010.

 

Σημειώνεται ότι το διαμέρισμα βρίσκεται στα τελικά στάδια ανέγερσης του, αφού υπολείπονται η τοποθέτηση ειδών υγιεινής, κουζίνας, ντουλαπιών και ερμαριών.


Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων και ένα υπνοδωμάτιο με αποχωρητήριο/ντους. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 65 τ.μ περίπου.

Σημειώνεται ότι το διαμέρισμα δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Ο χαμηλός συντελεστής δόμησης αποτελεί εγγύηση για ένα εύρυθμα δομημένο περιβάλλον. 

Διαμέρισμα 56 τ.μ. €64.000 (ενός υπνοδωματίου) και διαμέρισμα 76 τ.μ. €79.000 (δύο υπνοδωματίων) στην Αθηένου, Λάρνακα
Δύο διαμερίσματα στον Δήμο Αθηένου της επαρχίας Λάρνακας, στην πολυκατοικία "GIANNIS COURT", η οποία βρίσκεται στην νοτιοανατολική περιφέρεια του Δήμου περί τα 950 μέτρα νοτιοανατολικά από την εκκλησία της Πανάγιας Χρυσελεούσας και περί 650 μέτρα βόρεια από τον συνδετικό δρόμο Αθηένου - Αβδελλερού.


Πρόκειται για δύο διαμερίσματα ενός και δυο υπνοδωματίων αντίστοιχα στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, η οποία έχει ανεγερθεί πριν από περίπου 8 χρόνια.

Είναι κατάλληλα για ιδιοκατοίκηση αλλά και για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.


Σημειώνεται ότι τα διαμερίσματα δεν έχουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας.

Διαμέρισμα 80 τ.μ. δύο υπνοδωματίων στον Στρόβολο - €90.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ενορία Άγιος Βασίλειος του Δήμου Στροβόλου. Βρίσκεται επί της οδού Παλλάδος (αδιέξοδο), σε απόσταση περί τα 270 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημαρχείου Στροβόλου και σε πολύ κοντινή απόσταση νοτιοανατολικά της Λεωφόρου Στροβόλου.


Είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως καταστήματα, εστιατόρια, τράπεζες, σχολεία, υπεραγορές κλπ. Γενικότερα πρόκειται για μια περιοχή με διαχρονικά υψηλή ζήτηση σε διαμερίσματα λόγω της κεντρικότητας και προσπελασιμότητάς της.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου και το επίπεδο συντήρησης του είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα/τραπεζαρία, πλυσταριό, αποχωρητήριο με μπάνιο (τζακούζι) και δύο υπνοδωμάτια.

Σημειώνεται ότι οι βεράντες έχουν κλείσει και έχουν μετατραπεί σε εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, ενώ είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.

Διαμέρισμα 74 τ.μ. δύο υπνοδωματίων €93.000 και διαμέρισμα 96 τ.μ. τριών υπνοδωματίων €117.000 στην Αραδίππου
Δύο διαμερίσματα στον Δήμο Αραδίππου της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκονται σε απόσταση περί τα 220 μέτρα βορειοδυτικά του αστυνομικού σταθμού Αραδίππου, αλλά και κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία κλπ.


Επιπλέον, διαθέτουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και στο κέντρο του Δήμου Λάρνακας.

Τα διαμερίσματα αποτελούν μέρος τριώροφης οικοδομής και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του κτηρίου και των διαμερισμάτων είναι καλό.

Τα διαμερίσματα ενοικιάζονται με καλή απόδοση. 

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων 115 τ.μ. στο κέντρο της Λευκωσίας - €100.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενορία Άγιος Αντώνιος, στον Δήμο Λευκωσίας της επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται πλησίον των τειχών, και απέχει μόλις 150 μέτρα δυτικά του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αντωνίου και περί τα 200 μέτρα ανατολικά από το παρκινγκ Constanza.


Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας, η οποία έχει ανεγερθεί το 1965.

Αποτελείται από καθιστικό - τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων και αποχωρητήριο με μπάνιο.

Το εμβαδόν του κλειστού χώρου είναι 115 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών είναι 11 τ.μ.

Διαμέρισμα 97 τ.μ. δύο υπνοδωματίων στη Σωτήρα - €100.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Δήμο Σωτήρας, επί της Λεωφόρου Αγίας Θέκλας, μόλις 600 μέτρα από το κέντρο του Δήμου.


Το διαμέρισμα καταλαμβάνει μέρος του δεύτερου ορόφου της πολυκατοικίας «Πανίκος Κύπρου 3».

Αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό χώρο με έξοδο σε μεγάλη ακάλυπτη βεράντα, μπάνιο με αποχωρητήριο και δύο υπνοδωμάτια με ακάλυπτες βεράντες.

Διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης, ενώ διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και απέχει μόλις πέντε λεπτά από την θάλασσα και τη νέα Μαρίνα Αγίας Νάπας.

 

 

 

Τρία διαμερίσματα από 106 τ.μ. και από €103.000 στη Λακατάμια
Πρόκειται για τρία διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων (106 τ.μ., 137 τ.μ. και 137 τ.μ. από €103.000 μέχρι €134.000) στην καρδιά του Δήμου Λακατάμιας, τα οποία βρίσκονται επί της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, λίγα μόλις μέτρα από τη διασταύρωσή της με τη Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου.


Πρόκειται για μια μοναδική τοποθεσία εφόσον είναι δυνατή η πρόσβαση με τα πόδια σε πολλές παροχές και υπηρεσίες όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές, καταστήματα κ.α.

 

Βρίσκονται σε μια καλοδιατηρημένη πολυκατοικία η οποία έχει ανεγερθεί το 1979. Λόγω της προνομιακής τους θέσης, τα ακίνητα μπορούν να αξιοποιηθούν και ως γραφειακοί χώροι.

Είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία αλλά και για εκμετάλλευση (ενοικίαση) με υψηλή απόδοση.

Διαμέριμα 108 τ.μ. τριών υπνοδωματίων στη Σωτήρος, στη Λάρνακα - €104.000
Άνετο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενορία Σωτήρος του Δήμου Λάρνακας, επί της οδού Αγίου Γεωργίου Κοντού, σε απόσταση περί τα 310 μέτρα βορειοανατολικά του Κεντρικού Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρνακας.


Το ακίνητο τοποθετείται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως υπεραγορές, σχολεία, εστιατόρια, καφετέριες, φούρνοι κλπ.

Επιπλέον. διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς το κέντρο του Δήμου και την παραλία των «Φοινικούδων». 

 

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου και βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο ξένων, αποθήκη και μπάνιο.


Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 108 τ.μ., της καλυμμένης βεράντας σε 11 τ.μ. (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 11 τ.μ.    

 

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας με αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης της αυλής.

Διαμέρισμα 98 τ.μ. τριών υπνοδωματίων στο Δάλι - €112.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Δήμο Ιδαλίου, 600 μέτρα νοτιοανατολικά της συμβολής των Λεωφόρων Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ και Δημήτρη Χάματσου και πολύ κοντά σε παροχές όπως σχολεία, υπεραγορές και άλλες υπηρεσίες.


Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας καλοδιατηρημένης διώροφης πολυκατοικίας και αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με κουζίνα και τραπεζαρία, αποχωρητήριο με μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια.

Διαθέτει επίσης μεγάλη ακάλυπτη βεράντα από την οποία υπάρχει πανοραμική θέα της ευρύτερης περιοχής.

 

 

Διαμέρισμα 74 τ.μ. δύο υπνοδωματίων στη Λακατάμια - €115.000
Το διαμέρισμα βρίσκεται στην ενορία Άγιος Νικόλαος του Δήμου Λακατάμιας, επί της οδού Τσερίου σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική τοποθεσία, σε απόσταση περί τα 965 μέτρα νότια της υπεραγοράς «LIDL» και περί τα 785 μέτρα δυτικά της λεωφόρου Ορφέως.


Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες, σχολεία κλπ. Επιπλέον, διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τους γειτονικούς δήμους και την πόλη της Λευκωσίας.

 

Είναι τοποθετημένο στον πρώτο όροφο του κτηρίου «Kouroushis Plan 3» και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό.


Αποτελείται από καθιστικό/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, δύο υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα.

Επιπρόσθετα, διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 74 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 11 τ.μ.

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Σημειώνεται ότι το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας