Tutto Firmato: Κανονικό κατάστημα το pop up store του The Mall of Cyprus

Δεν υπάρχει περίπτωση να επισκέφθηκες το The Mall of Cyprus το τελευταίο χρόνο και να μην σου έκανε εντύπωση το Siksilk corner by Tutto Firmato, που βρίσκεται κυριολεκτικά στον διάδρομο του εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας. 
 
Η πρωτοποριακή ιδέα του Tutto Firmato να λανσάρει το απόλυτο brand Siksilk, ως pop up store στην καρδιά της αγοράς, του The Mall of Cyprus πέτυχε και αφού αγαπήθηκε από το κοινό θα μεταστεγαστεί σε κανονικό κατάστημα στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου πριν από τέλος του 2019.
 

Διαβάστε ακόμα: 15+1 επιχειρηματίες με καταγωγή από την Κυπερούντα

Διαβάστε ακόμα: Altamira: Τα δέκα φτηνότερα διαμερίσματα από €50.000 (photos)

 
Με την έναρξη των εργασιών του κανονικού καταστήματος το pop up store θα συνεχίσει να λειτουργεί  για ακόμα ένα μήνα πριν κλείσει οριστικά. Το Tutto Firmato έχει επίσης παρουσία στην καρδιά της πρωτεύουσας τα τελευταία 15 χρόνια ξεκινώντας αρχικά από το ιστορικό City Plaza και σήμερα στην  πάροδο Αρνάλδας και Αρχ. Μακαρίου Γ΄.
 

Το Tutto Firmato απευθύνεται στις ηλικίες από 15 μέχρι 45 χρονών. Τα νεανικά του brands, Siksilk, Sinners και Illusive που προέρχονται από την αγγλική αγορά γίνονται ανάρπαστα από τους καταναλωτές καθώς δεν έχουν αντίστοιχο ανταγωνιστή.
 

H SikSilk είναι ένα αθλητικό και ταυτόχρονα lifestyle εμπορικό σήμα που συνδυάζει το street look με το στιλ των κορυφαίων αθλητών σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ένα κράμα από ρετρό χρώματα αθλητικών ειδών, τολμηρών εκτυπώσεων και γήινων αναγεννημένων πατρών. Ένα brand που ταιριάζει σε πολλά στιλ και αυτό δικαιολογεί την παρουσία του σε μεγάλους κολοσσούς καταστημάτων sportwear όπως είναι τα JD στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η σχεδιαστική ομάδα και τα στρατηγικά μέλη της SikSilk δεν επαναπαύονται ποτέ. Σκέφτονται συνεχώς το επόμενο βήμα και στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία σύναψε συμφωνίες συνεργασίας με το διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή  Danie Alves και τον πασίγνωστο Aμερικανό DJ -Steve Aoki.
 

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών