Τα οικιστικά έργα υπό κατασκευή στο χαρτοφυλάκιο της Τρ. Κύπρου

Στο χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας Κύπρου και συγκεκριμένα στην εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων REMU έχουν περάσει και οικιστικά έργα ανάπτυξης τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν. Το InBusinessNews παρουσιάζει πιο κάτω τα οικιστικά έργα με αξία πέραν των €500.000.

Διαβάστε ακόμα:

Πότε θα είναι έτοιμο το 360 στη Λευκωσία
To hobby του Γιώργου Οικονομίδη που εξελίχθηκε στην com2go



1. Gladstone Residence - €9,75 εκατ.: Πρόκειται για πολυτελή οικιστική ανάπτυξη στην καρδιά της Λευκωσίας. Το συγκρότημα βρίσκεται σε τρία γειτονικά οικόπεδα συνολικής έκτασης 8.082 τ.μ. και αποτελείται από συνολικά έξι πολυκατοικίες καθώς και τέσσερις πολυτελείς επαύλεις. Οι πολυκατοικίες είναι ημιτελείς και βρίσκονται σε διάφορα στάδια ολοκλήρωσης ενώ δεν έχουν εκτελεστεί εργασίες κατασκευής των επαύλεων. Κάθε μπλοκ αποτελείται από 4 διαμερίσματα (συνολικά 26 διαμερίσματα) που συνδέονται μεταξύ τους μέσω κοινού υπόγειου κτιρίου.
 

2. Stavrina Pittas Park - €1,8 εκατ.: Δύο τριώροφα συγκροτήματα κατοικιών στον Δήμο Στροβόλου.
Το Block No 1 είναι εσωτερικά ημιτελές και αποτελείται από τέσσερα διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων, δύο διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων και ένα χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Το Block No 3 είναι επίσης εσωτερικά ημιτελές. Αποτελείται από έξι διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων και ένα ισόγειο χώρο στάθμευσης. Τα Blocks διαθέτουν συνολικά 12 θέσεις στάθμευσης. Η συνολική έκταση των δύο κτηρίων είναι 1.312 τ.μ. και η συνολική έκταση είναι 2.728 τ.μ.
 

3. Colonaki - €1,34 εκατ.: Ημιτελές οικιστικό κτίριο στην Αγλαντζιά. Αποτελείται από 21 διαμερίσματα σε τρεις ορόφους. Και οι τρεις όροφοι έχουν την ίδια διάταξη με επτά διαμερίσματα. : τρία με ένα υπνοδωμάτιο και τέσσερα με δύο υπνοδωμάτια.
 

4. Κτήριο στα Λατσιά - €960.000:  Τριώροφο οικιστικό κτήριο. Υπάρχουν συνολικά 12 διαμερίσματα, τέσσερα σε κάθε όροφο. Κάθε ένα από τα διαμερίσματα διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης.
 

5. Ημιτελές κτήριο στα Λατσιά - €880.000: Το κτήριο αποτελείται από δύο διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου 69 τμ, τέσσερα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων 84 τμ και δύο διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων 96 τμ.
|

6. Mediterranean Sun - €858.000: Μερικώς κατασκευασμένο συγκρότημα κατοικιών στον Άγιο Θεόδωρο της Λάρνακας. Το συγκρότημα αποτελείται από εννέα μονοκατοικίες. Τα τρία σπίτια είναι μερικώς κτισμένα.
 

7. Ημιτελές οικιστικό κτήριο - €591.000: Ημιτελές οικιστικό κτήριο στην Πέγεια της Πάφου. Το ακίνητο έχει έκταση 1.160τμ που αποτελείται από 17 διαμερίσματα. Η συνολική έκταση είναι 2.007τμ.
 

8. Ημιτελές οικιστικό κτήριο - €535.000: Το ακίνητο είναι ένα ημιτελές διώροφο οικιστικό συγκρότημα στα Κονιά της Πάφου. Τα σχέδια είναι για 11 οικιστικές μονάδες και δύο μονάδες λιανικής πώλησης και θέσεις στάθμευσης.
 
 
9. Harmonia Gardens - €520.000:  Έξι ατελείωτες κατοικίες και άδειο τμήμα οικοπέδου του συγκροτήματος κατοικιών Harmonia Gardens στον Ύψωνα Λεμεσού. Οι 6 ημιτελείς κατοικίες είναι στα πολύ πρώιμα στάδια κατασκευής. Τα δύο σπίτια αποτελούνται από το Block D των "Harmonia Gardens".  Το υπόλοιπο άδειο μέρος του οικοπέδου, σχεδιάζεται η κατασκευή τεσσάρων κατοικιών ως Block G του συγκροτήματος.
 

Δειτε Επισης

Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία