Τράπεζα Κύπρου: Τα 3 ακριβότερα ακίνητα που πωλεί στην Ελλάδα (Photos)

Τα τρία ακριβότερα ακίνητα που έχει στο χαρτοφυλάκιο της η Τράπεζα Κύπρου στην Ελλάδα σας παρουσιάζει το InBusinessNews. Πρόκειται για ακίνητα που βρίσκεται στην Αθήνα και αφορούν βιομηχανικό και εμπορικό κτήριο καθώς και ακίνητο επαγγελματικής χρήσης η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα €14 εκατ.
 

Διαβάστε ακόμα: Λουκέτο έβαλαν 18 ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες το 2018-2019

 

Διαβάστε ακόμα: Χάθηκε ο τρίτος μεγαλύτερος tour operator της Κύπρου


Αναλυτικά:

Βιομηχανικό κτίριο με 2 υπόγεια και 3 ορόφους. (Κρυονέρι Αττικής) €6.200.000

Πρόκειται για βιομηχανικό συγκρότημα με γραφεία αποτελούμενο από ισόγειο, δύο υπόγεια (Α και Β) και δύο ορόφους. Συγκεκριμένα αποτελείται από γραφεία ισογείου 2.586,37 τ.μ., 1ο όροφο 2.586,37 και 2ο όροφο 1.218,37 τ.μ. Επιπρόσθετα το Α υπόγειο έχει χρήση χώρων στάθμευσης 1.218,37 τ.μ, και το Β υπόγειο είναι i) βιομηχανικό χώρος 1.368 τ.μ. με άμεση πρόσβαση από ανοιχτό χώρο, λόγω της μορφολογίας του οικοπέδου και ii) βοηθητικοί χώροι 1.218,37 τ.μ.

Το κτήριο είναι υψηλής ποιότητας κατασκευής κα έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο επιφάνειας 8.698,72 τ.μ. To ακίνητο βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή του Κρυονερίου, σε απόσταση 24 χλμ. βόρεια του κέντρου της Αθήνας και 1 χλμ. από τον Άγιο Στέφανο. Η περιοχή του Κρυονερίου είναι μια βιομηχανική ζώνη και επωφελείται από την εύκολη πρόσβαση μέσω της Εθνικής οδού

Πολυώροφο ημιτελές εμπορικό κτίριο (Νέα Ερυθραία Αττικής)  €4.500.000

Πρόκειται για πολυώροφο εμπορικό κτίριο, ημιτελές, με υπόγειο, ισόγειο, 1ο και 2ο όροφο συνολικής επιφάνειας 11.017 τ.μ. Το υπόγειο καλύπτει επιφάνεια 2.870 τ.μ., το ισόγειο 2.934 τ.μ., ο 1ος όροφος 2.609 τ.μ. και ο 2ο όροφος 2.604 τ.μ. Στο ακίνητο έχει ολοκληρωθεί ο φέρων οργανισμός με τις εξωτερικές επιχρίσεις και έχουν τοποθετηθεί τα εξωτερικά κουφώματα και πόρτες.
Το ακίνητο αναπτύσσεται σε οικόπεδο επιφάνειας 9.740,70. Το ακίνητο βρίσκεται επί των οδών Σαμοθράκης και Γυμναστηρίου, στην θέση Μορτερό της Δημοτικής ενότητας Νέας Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς και βρίσκεται πολύ κοντά στον παράδρομο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας. Η ευρύτερη περιοχή έχει κυρίως χρήση κατοικίας.

Ακίνητο επαγγελματικής χρήσης με δύο υπόγεια, ισόγειο και τέσσερις ορόφους Μοσχάτο €3.600.000

Επαγγελματικό ακίνητο με δύο υπόγεια (Αποθήκη 1.269,1 τ.μ. και Χώρους στάθμευσης 1.180,87 τ.μ.) και πέντε ορόφους 2.379,56 τ.μ. Το ισόγειο (609 τ.μ.) αποτελείται από χώρο υποδοχής και καφετέρια. Ο 1ος και 2ος ΄όροφος είναι διαμορφωμένοι σε show rooms (576 τ.μ. έκαστος), ενώ ο 3ος και 4ος όροφος έχουν χρήσεις γραφείων (609 τ.μ. έκαστος).

Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Χειμάρρας, αριθ. 21-23, στην περιοχή του Μοσχάτου σε απόσταση 5χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 4χλμ από το Λιμάνι του Πειραιά. Η ευρύτερη περιοχή χαρακτηρίζεται από επαγγελματικές χρήσεις, βιοτεχνίες και γραφεία.

Υποβολή προσφορών
Οι προσφορές μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα υποβάλλονται στην Τράπεζα (i) υπόψη της κυρίας Άννας Φιλιππίδου Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου overseas@remuproperties.com και (ii) σε έντυπη μορφή, εντός σφραγισμένου και αδιαφανούς φακέλου, στην έδρα του υποκαταστήματος της Τράπεζας στην Ελλάδα, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 192, Αθήνα. Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, οποτεδήποτε να ζητήσει την υποβολή βελτιωμένης προσφοράς.

Επιλογή αγοραστή
Η Τράπεζα επιλέγει αγοραστή για κάθε Πωλούμενο Ακίνητο χωριστά. 
Η Τράπεζα δύναται κατά τη διακριτική της ευχέρεια να επιλέξει αγοραστή οποτεδήποτε το κρίνει σκόπιμο ή/και να απορρίψει οποιαδήποτε προσφορά έχει λάβει.
Κατά την επιλογή του αγοραστή, η Τράπεζα μπορεί να λάβει υπόψη της κάθε παράγοντα τον οποίο κρίνει κατάλληλο και κάθε σχετική επιλογή της Τράπεζας εναπόκειται αποκλειστικά στη διακριτική της ευχέρεια.
Η επιλογή κάθε αγοραστή τελεί υπό την επιφύλαξη της συμμόρφωσης του σχετικού αγοραστή με την πολιτική της Τράπεζας για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και για το σκοπό αυτό οφείλει να παρέχει στην Τράπεζα κάθε έγγραφο και πληροφορία που είναι κατά την κρίση της Τράπεζας αναγκαία για τη διενέργεια του εν λόγω ελέγχου. 
Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο ενδιαφερόμενος αγοραστής (και το συνδεδεμένο πρόσωπο εφόσον οριστεί τέτοιο) έχει στη διάθεσή του το συμφωνηθέν τίμημα (proof of funds).

Προκαταβολή
Ο επιλεγείς αγοραστής υποχρεούται εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από τη γνωστοποίηση της επιλογής του από την Τράπεζα να υπογράψει με την Τράπεζα ιδιωτικό συμφωνητικό που θα ρυθμίζει τη σχέση των μερών και να πληρώσει προκαταβολή (αρραβώνα) ποσού δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ (ή τυχόν μικρότερου ποσού που κατά τη διακριτική της ευχέρεια μπορεί να ζητήσει η Τράπεζα) έναντι του προσφερόμενου τιμήματος αγοραπωλησίας, σύμφωνα με τους όρους του εν λόγω συμφωνητικού.

 

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης