Το ακριβότερο διαμέρισμα που πωλεί η Altamira (Photos)

Το ακριβότερο διαμέρισμα που πωλεί η Altamira (Photos)

Το ακριβότερο διαμέρισμα που πωλεί η Altamira (Photos)

Στις €374 χιλιάδες ανέρχεται μέχρι στιγμής το ακριβότερο διαμέρισμα που έχει στο χαρτοφυλάκιο της και πωλεί η Altamira. Πρόκειται για άνετο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην δημοφιλή τοποθεσία “Montparnasse” του Δήμου Έγκωμης της Επαρχίας Λευκωσίας, κατασκευής του 2007, σε απόσταση περί τα 640 μέτρα δυτικά από το ξενοδοχείο Hilton Park Nicosia και περί τα 300 μέτρα νοτιοανατολικά του The Mall of Egkomi.

Διαβάστε ακόμα: Οι νέες φωτογραφίες του πρώτου εκπτωτικού χωριού στην Κύπρο

Διαβάστε ακόμα: Τα social media της Ομόνοιας που πετούν, το απαρχαιωμένο Τσίρειο και το strong asset της Ανόρθωσης
 
Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως υπεραγορές, καταστήματα, σχολεία, καφετέριες, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς το κέντρο της Λευκωσίας. Γενικότερα πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθεσία η παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για διαμερίσματα λόγω της ελκυστικότητας και της προσβασιμότητας της. 
Το διαμέρισμα με αρ. θύρας 101 βρίσκεται επί της οδού Παρθενώνος  στον πρώτο όροφο μιας διώροφης οικοδομής. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του διαμερίσματος είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/καθιστικό/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων και τρία en-suite υπνοδωμάτια.
Το εμβαδό των εσωτερικό χώρων ανέρχεται σε 121τ.μ., της σοφίτας σε 98τ.μ., των καλ.βεραντών σε 17τ.μ και των ακάλ.βεραντών σε 34τ.μ. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης σε δύο χώρους στάθμευσης και σε αποθήκη στο υπόγειο. 
Το γεγονός ότι το διαμέρισμα διαθέτει απρόσκοπτη θέα προς την γύρω περιοχή του προσδίδει υπεραξία. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας
Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.
Για την υποβολή προσφορών θα πρέπει να ελέγξετε τα πολεοδομικά ή και άλλα στοιχεία του ακινήτου με τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Asset Management Cyprus Ltd δεν δεσμεύεται να αποδεχθεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Οι τιμές δύναται να αναπροσαρμοστούν χωρίς προειδοποίηση.

Η ώρα λήξης της Περιόδου Υποβολής προσφορών είναι η ώρα 13:00 το μεσημέρι κάθε Τρίτη, ως αυτή αναφέρεται στην παράγραφο 7.10 του Εντύπου Προσφοράς και στο σημείο 4 της Νομικής Ειδοποίησης 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας