Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

TRIANGLE: Αυτή είναι η νέα εστία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Έγκωμη

Πολύ σύντομα αναμένεται να είναι έτοιμη η νέα φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, TRIANGLE και από τον Σεπτέμβριο θα φιλοξενήσει και τους πρώτους φοιτητές. 

Με την έναρξη της λειτουργίας και της τελευταίας εστίας θα ολοκληρωθεί το όλο έργο της ανέγερσης φοιτητικών εστιών για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, μία επένδυση σε πανεπιστημιακή υποδομή η οποία δεν έχει προηγούμενο στην Κύπρο, αφού το κόστος ανέγερσης άγγιξε τα 60 εκατ. ευρώ. 

 

 
 

Τόσο η εστία TRIANGLE όσο και οι εστίες SIX και U, που λειτουργούν από το φθινόπωρο του 2018 φιλοξενώντας φοιτητές από 44 διαφορετικές χώρες, όπως αναφέρθηκε στο InBusinessNews από το πανεπιστήμιο, συμβαδίζουν με τη ευρύτερη φιλοσοφία του πανεπιστημίου για συνεχή αναβάθμιση και αποτελούν την πιο πρόσφατη προσθήκη στην σύγχρονη πανεπιστημιούπολή του, το UNIC CITY. 

 

 

Οι φοιτητές θα απολαμβάνουν σειρά υπηρεσιών 

Η νέα εστία, TRIANGLE, διαθέτει 147 μοντέρνα δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα και συμπληρώνει την εστία SIX, η οποία διαθέτει 307 φοιτητικά δωμάτια σε έξι διακριτούς πύργους που εκτείνονται σε δώδεκα ορόφους, προσφέροντας εκπληκτική θέα της γύρω περιοχής. Οι φοιτητές που θα επιλέξουν την εστία θα απολαμβάνουν υπηρεσίες υποδοχής 24/7, ίντερνετ, συντήρηση δωματίου, γυμναστήριο εξπρές, TV room, game areas, χώρους μελέτης, υπόγειο χώρο στάθμευσης και ράγες στάθμευσης ποδηλάτων.

Η μοναδική προϋπόθεση για να μπορεί κάποιος να υποβάλει αίτηση για διαμονή στις εστίες είναι να είναι φοιτητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε το InBusinessNews, το ενοίκιο για την TRIANGLE αρχίζει από €120 την εβδομάδα. Οι τιμές αφορούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαμονής, το οποίο περιλαμβάνει: ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, ίντερνετ, καλωδιακή τηλεόραση, κοινόχρηστα, δημοτικούς φόρους, και το γυμναστήριο εξπρές. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου ή επικοινωνώντας στο 22 841982, με τον κ. Χάρη Τζύρκα: tzyrkas.c@unic.ac.cy. 

 

 

Η εμπειρία στα UNIC Residences

Πέρα από μια καλαίσθητη και προσιτή επιλογή στέγασης, τα UNIC Residences προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες ψυχαγωγίας, από τις πιο ελκυστικές σε ολόκληρο το νησί, αφού περιλαμβάνουν εστιατόρια και καφετέριες, τρία γυμναστήρια εξπρές, χώρους μελέτης και αναψυχής, καθώς και το rooftop bar & lounge  που βρίσκεται υπό κατασκευή στον 12ο όροφο του “SIX”. Μάλιστα, στόχος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του UNIC CITY, με επιπλέον επενδύσεις και πρωτοβουλίες, κάτι που θα συμβάλει στην ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης φοιτητικής ζωής, η οποία θα στηρίζεται στα πρότυπα πανεπιστημιουπόλεων του εξωτερικού. 

Οι νέες φοιτητικές εστίες για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, που συγκαταλέγονται στις πιο εντυπωσιακές της Ευρώπης, βρίσκονται στην Έγκωμη, σε απόσταση δύο λεπτών περπάτημα από τα κεντρικά κτήρια του πανεπιστημίου. Αποτελούν μέρος της πιο ραγδαίας αναπτυσσόμενης πανεπιστημιούπολης στην Κύπρο (UNIC CITY), που περιλαμβάνει 20 πανεπιστημιακά κτήρια, και περισσότερα από 70 εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και καταστήματα, όλα σε πολύ κοντινή απόσταση. 

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»