Προς πώληση δεκάδες νέα ακίνητα από την Altamira

Προς πώληση δεκάδες νέα ακίνητα από την Altamira

Προς πώληση δεκάδες νέα ακίνητα από την Altamira

Σε νέα καταχώρηση στην ιστοσελίδα της, η οποία αφορά 87 ακίνητα, κάθε είδους και κόστους, προχώρησε την περασμένη Τρίτη η Altamira, η διαχειρίστρια των ακινήτων της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας. 

RELATED ARTICLES

 
Σύμφωνα με το www.altamirarealestate.com.cy, η νέα δημοσίευση αφορά μεγάλο αριθμό οικοπέδων και χωραφιών (52), καθώς και 12 σπίτια, 10 κτήρια, 8 διαμερίσματα και 5 καταστήματα. Από τον κατάλογο των ακινήτων ξεχωρίζουν συγκεκριμένα κτήρια.
 
Σε ελκυστική περιοχή του Αγίου Δομετίου στην Λευκωσία διατίθεται προς πώληση τριώροφο κτήριο, του 2011, για το οποίο έχει οριστεί τιμή ύψους €1.3 εκατ.. Αποτελείται από τέσσερα διαμερίσματα στον 1ο όροφο, τρία στον 2ο όροφο και δύο στον 3ο όροφο.
 
 
 
Σε κεντρική και ελκυστική τοποθεσία στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Δήμου Λατσιών πωλείται τριώροφο κτήριο μικτής χρήσης ύψους €950.000. Το κτήριο, που βρίσκεται στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, κατασκευάστηκε γύρω στο 2010. Αποτελείται από κατάστημα με πατάρι στο ισόγειο και οκτώ διαμερίσματα στους πάνω ορόφους.
 
 
Μικτής χρήσης κτήριο, αξίας €832 χιλιάδων, διατίθεται και στην περιοχή Αγίας Παρασκευής του Δήμου Λακατάμειας. Κατασκευάστηκε γύρω στο 2007 και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, ημιώροφο και δύο επάνω ορόφους. Μέρος του υπογείου, το ισόγειο, το πατάρι και ο πρώτος όροφος λειτουργούσαν ως γυμναστήριο ενώ ο δεύτερος όροφος αποτελείται από ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων.

Ο χώρος των καλυμμένων χώρων στάθμευσης στο υπόγειο είναι 285 τ.μ., το γυμναστήριο είναι 70 τ.μ., το ισόγειο 182 τ.μ., το ημιυπόγειο περίπου 83 τ.μ., ο 1ος όροφος 165 τ.μ., ο 2ος όροφος 174 τ.μ. και οι καλυμμένες βεράντες 45 τ.μ..
 
 
Στον Άγιο Δομέτιο πωλείται στη τιμή των €595 χιλιάδων και διώροφο κτήριο μικτής χρήσης, στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου. Κατασκευάστηκε το 1955 και βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση. Αποτελείται από κατάστημα με πατάρι στο ισόγειο 310 τ.μ., δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων 135 τ.μ. στον πρώτο όροφο και αποθήκη 30 τ.μ. στο υπόγειο.
 
 
Κατοικίες στη πόλη και παραλιακά
 
Παράλληλα, διώροφη κατοικία σε όμορφη κατοικημένη περιοχή στο Δήμο Λιβαδιών της Λάρνακας πωλείται έναντι €650 χιλιάδων. Η κατοικία είναι 19 χρόνων, έχει εσωτερικό χώρο 416 τ.μ. ενώ το οικόπεδο είναι 1378 τ.μ.  
 

Επιπρόσθετα, αναζητείται αγοραστής για διώροφη κατοικία με υπόγειο στην περιοχή της Δασούπολης στον Στρόβολο, η οποία κατασκευάστηκε πριν από 22 χρόνια. Το σπίτι είναι 391 τ.μ. (συμπεριλαμβανομένων καλυμμένων βεραντών) και το υπόγειο 30 τ.μ. ενώ έχει οριστεί τιμή ύψους €515 χιλιάδων.
 
 
Δύο διώροφα σπίτια σε δημοφιλή τοποθεσία στο Δήμο Παραλιμνίου, με ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας, είναι επίσης στη λίστα της Altamira. Τα σπίτια, 93 τ.μ., είναι μέρος του οικιστικού συγκροτήματος "ΑΣΤΙΠΑΛΑΙΑ" και διατίθενται προς €230.000 και €235.000. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας