Λεμεσός: Διαμερίσματα, γραφεία και κατάστημα σε 10ώροφο κτήριο

InBusinessNews  11/07/2019 07:26
Λεμεσός: Διαμερίσματα, γραφεία και κατάστημα σε 10ώροφο κτήριο

Λεμεσός: Διαμερίσματα, γραφεία και κατάστημα σε 10ώροφο κτήριο

InBusinessNews  11/07/2019 07:26

Την αυξημένη ανάγκη που δημιουργείται για τη στέγαση γραφειακών επαγγελματικών δραστηριοτήτων σκοπεύει να καλύψει νέο πολυώροφο κτήριο στη Λεμεσό.

Ενώπιον της Περιβαλλοντικής Αρχής βρίσκεται η περιβαλλοντική μελέτη για την κατασκευή και λειτουργία εμπορικής, γραφειακής και οικιστικής ανάπτυξης της εταιρείας Badizoman Ltd στην ενορία Αγίας Ζώνης, στη Λεμεσό.

Διαβάστε ακόμα: Periyiali Residence Resort: Το μεγαλύτερο έργο του Πρωταρά (φωτογραφίες)

Όπως αναφέρεται στη μελέτη, η εταιρεία προγραμματίζει την ανέγερση πολυώροφου κτηρίου με κατάστημα, γραφεία και διαμερίσματα.
 

badizoman2

 

Το ύψος του 10ώροφου κτηρίου είναι 48 μέτρα και θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, υποδομές όπως χώρους στάθμευσης, εμπορικό κατάστημα, χώρους κουζινών και υγιεινής,  ανελκυστήρες και κλιμακοστάσια, αποθήκες, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, γραφεία, χώρους υποδοχής, διαμερίσματα, γυμναστήριο, καθώς και χώρους πρασίνου. 

Διαβάστε ακόμα: Michael Bolliger: Η Κύπρος έχει γίνει πολύ επιτυχημένη

Όσον αφορά την οικιστική ανάπτυξη του έργου, αυτή θα αποτελείται από εννέα ορόφους με συνολικά 11 διαμερίσματα. Πιο αναλυτικά, στον 1ο και 2ο όροφο θα υπάρχουν συνολικά τέσσερα διαμερίσματα, δηλαδή δύο διαμερίσματα στον κάθε όροφο, ενώ στον 3ο, 4ο , 5ο , 8ο και 9ο όροφο θα υπάρχουν συνολικά 5 διαμερίσματα, δηλαδή ένα διαμέρισμα στον κάθε όροφο.
 

badizoman3


Εξάλλου, στον 6ο όροφο θα υπάρχουν δύο διαμερίσματα εν των οποίων το ένα διαμέρισμα συνεχίζεται στον 7ο όροφο. 

Το κατάστημα θα βρίσκεται στο ισόγειο και το μεσοπάτωμα και στους υπόλοιπους ορόφους (1ο– 9ο όροφο) θα βρίσκονται γραφεία με χώρους υγιεινής και κουζίνα. Στον 10ο όροφο θα υπάρχει κλιμακοστάσιο, ανελκυστήρας, χώρος υγιεινής, βοηθητικοί χώροι και στεγασμένο δώμα.
 

badizoman4

 

Οι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων αποτελούνται από τρία υπόγεια επίπεδα με συνολικά 101 χώρους στάθμευσης εκ τον οποίων οι 34 είναι για δημόσια χρήση και οι 11 για είναι για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ).

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας