Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Symbol Residence: Θεμέλιος λίθος στο έργο της πλουσιότερης Ρωσίδας

Στις 24 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε η τελετή για την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου του «Symbol Residence», ενός αναπτυξιακού έργου υψηλής ανάπτυξης στον Άγιο Τυχώνα, στη Λεμεσό.

Έργο €40 εκατ.
Το έργο περιλαμβάνει επενδύσεις από τον επενδυτικό όμιλο της Elena Baturina, της πλουσιότερης γυναίκας της Ρωσίας, διεθνή επιχειρηματία και φιλάνθρωπο. Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, η συνολική επένδυση στην ανάπτυξη θα ξεπεράσει τα € 40 εκατ.

 
 

Διαβάστε ακόμα: Κ. Λοΐζου: Μειωμένα τα έσοδα του τουρισμού το 2019

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Douglas: Κάνει το παλιό καινούργιο

 

Η τελετή γιορτάζει την έναρξη του ενεργού σταδίου κατασκευής την οποία παρακολούθησαν ο Δήμαρχος του Αγίου Τύχωνα, κύριος Χαράλαμπος Ιωάννου, η κα. Elena Baturina, τα στελέχη του έργου, εκπρόσωποι Κυπριακής Κυβέρνησης, επιχειρηματική κοινότητα και άλλα εξέχοντα μέλη του κοινού.

 
 
 
 

Ορόσημο για τη Λεμεσό
Ο Δήμαρχος, Χαράλαμπος Ιωάννου καλωσόρισε τους επισκέπτες και επεσήμανε ότι «ο Άγιος Τύχωνας και η Λεμεσός γενικά, είναι περιοχές ταχείας ανάπτυξης. Κάθε χρόνο κατασκευάζονται νέα οικιστικά, εμπορικά και δημόσια κτίρια. Νέα στοιχεία αλλάζουν την υποδομή της πόλης για να φιλοξενήσουν διάφορες πολιτιστικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις... Πάντα καλωσορίζουμε νέους φίλους που είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν αυτή την ανάπτυξη και φέρνουν κάτι νέο και συναρπαστικό στην πόλη και τη χώρα μας, όπως το Symbol Residence. Ελπίζω ότι θα γίνει ακόμη ένα όμορφο ορόσημο στην πόλη μας, που θα κάνει υπερήφανους τους πολίτες της. "
 


Ιδανικό σπίτι
Εκπροσωπώντας την φιλοξενούσα πλευρά, την εταιρεία Golden Wisdom, ο Oleg Gavrilov, Διευθυντής Έργου για το Symbol Residence, ευχαρίστησε τους επισκέπτες για την επίσκεψή τους και την κοινότητα του Αγίου Τύχωνα και της Λεμεσού γενικά για την υποστήριξή τους. "Σας καλωσορίζουμε στον χώρο που σύντομα θα γίνει ένα ιδανικό σπίτι για πολλούς ανθρώπους, και ένα ορόσημο για την ίδια την πόλη. Με τον εκτεταμένο κατάλογο παρεχόμενων υπηρεσιών και την εξαιρετικά αναπτυγμένη υποδομή, θα είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που θα προσφέρει μέγιστα οφέλη στους μελλοντικούς κατοίκους της και στην κοινότητα », δήλωσε. 

 


Βήμα με προοπτικές
Ο Alexander Rezchikov, Διευθύνων Σύμβουλος της Golden Wisdom, της εταιρείας που ανέθεσε την κατασκευή, πρόσθεσε: "Θεωρώ ότι η τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου δεν είναι μόνο το πρώτο βήμα αυτής της κατασκευής, αλλά το πρώτο βήμα για πολλαπλές μελλοντικές προοπτικές". 

Το έργο φέρνεται στη ζωή από την επενδυτική ομάδα της Elena Baturina. Ο Ανδρέας Χαραλαμπίδης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, μίλησε εκ μέρους του: "Σας καλωσορίζουμε όλους στην αρχή της κατασκευής. Είμαστε ευχαριστημένοι με όλες τις επιλογές που έχουμε κάνει για το Symbol, ξεκινώντας από την ιδέα,  την τοποθεσία και τελειώνοντας με τους συνεργάτες και τους εργολάβους μας. Με όλα τα προπαρασκευαστικά έργα να ολοκληρώνονται με επιτυχία, όλοι ανυπομονούμε να δούμε το έξοχο αποτέλεσμα".

Baturina: Πραγματοποιούμε εδώ τα όνειρά μας
Σε αυτό, η Elena Baturina πρόσθεσε: "Η Λεμεσός είναι μια υπέροχη πόλη με πολλές δυνατότητες για κάθε είδους επένδυση. Είμαστε πραγματικά ευτυχείς που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα οράματά μας εδώ, ξεκινώντας από αυτό το όμορφο αρχιτεκτονικό όραμα το οποίο σύντομα θα γίνει πραγματικότητα και θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη διάκριση στον ορίζοντα της Λεμεσού ". 

Τα χαρακτηριστικά
Η ίδια η κατασκευή πραγματοποιείται από την Κυπριακή κατασκευαστική εταιρεία Cyfield Group, με την ολοκλήρωση να έχει προγραμματιστεί για το 2021. Ο CEO της Cyfield, Γιώργος Χρυσοχός σχολίασε ότι το Symbol είναι ένα εξαιρετικό αρχιτεκτονικό έργο που σχεδιάστηκε από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Ricardo Bofill και το στούντιο του, Taller de Arquitectura. "Το κτίριο θα αποτελείται από 23 οικιστικές μονάδες, συνολικά πάνω από 7 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει μοναδική εσωτερική και εξωτερική δομή με ευρύχωρες βεράντες σε κάθε όροφο και ευελιξία σχεδίασης. Είναι μια συναρπαστική πρόκληση που είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε », εξήγησε.
 


Το οικόπεδο με έκταση 4,6 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Λεμεσού με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις συγκοινωνιακές συνδέσεις. Στο χώρο της κατοικίας θα υπάρχουν εγκαταστάσεις όπως υπόγειες θέσεις στάθμευσης, δωμάτια θεραπείας και χαλάρωσης, σπα, γυμναστήριο, χώροι αναψυχής, πισίνα, ιδιωτικός κήπος και αποκλειστικές υπηρεσίες θυρωρού και υπηρεσίες ασφαλείας. Πλήρεις πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη και τα οπτικά του έργου υπάρχουν αναρτημένα στην ιστοσελίδα www.symbolresidence.com
 

 

Ποια είναι η Elena Baturina
Η Elena Baturina είναι επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος. Έχοντας αποφοιτήσει από το Ινστιτούτο Διοίκησης της Μόσχας, η Baturina ξεκίνησε τις δραστηριότητές της και ίδρυσε την εταιρεία Inteco, η οποία γρήγορα έγινε μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας, προσφέροντας ένα ευρύτατο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο που επεκτάθηκε πέρα από τα σύνορα της Ρωσίας. Κάτω από την κατεύθυνση της Baturina, η εταιρεία σφυρηλατούσε σχέσεις με κορυφαίους διεθνείς αρχιτέκτονες. Μετά την πώληση της Inteco το 2011, ο επενδυτικός όμιλος της Elena Baturina συνέχισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των επενδύσεων σε διεθνές επίπεδο, με το χαρτοφυλάκιο να κυμαίνεται από τον κλάδο υποδοχής τουριστών έως και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μηχανικής μεμβράνης και εμπορικών και οικιστικών ακινήτων, καλύπτοντας την ΕΕ, τις ΗΠΑ, το Καζακστάν και τη Ρωσία. 
 

Δειτε Επισης

Παραδόθηκε νέο αντιπλημμυρικό έργο στη Λάρνακα
SKY από την AΝΤΟNIS ZENIOS DEVELOPMENTS LTD
Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Στην τελική ευθεία για το Πάρκο Χρωμάτων στην Πάφο (pics)
INDEX: Η Λάρνακα είναι το ανερχόμενο hotspot για επενδυτές και αγοραστές κατοικιών
Altamira Real Estate: 300+ αγροτεμάχια από €2 το τετραγωνικό μέτρο
AstroBank: Προς πώληση ημιτελής κατοικία, οικιστικά και εμπορικά ακίνητα
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες για το μουσείο Λεμεσιανού Καρναβαλιού (photos)
Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα παρουσιάζει η Altamira Real Estate
CYENS: Εντυπωσιάζει η αποκατάσταση της Παλιάς Δημοτικής Αγοράς Λευκωσίας (photos)