Κεντρικά γραφεία Deloitte στη Λευκωσία

Το μοντέρνο, 5000 τ.μ. κτήριο που στεγάζει την Deloitte στην καρδιά της Λευκωσίας, το οποίος σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Σώτο Παπαδόπουλο και με interior designer τον Περικλή Λιάτσο, είναι κιόλας οκτώ χρόνων. 
 
Διαβάστε ακόμα: Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας: Δράσεις και ανάπτυξη €100 εκατ.

Διαβάστε ακόμα: Η γιγαντομαχία των burgers στο Mall of Cyprus
 
Τεχνολογία
Η τεχνολογία είναι σε μεγάλο βαθμό ενσωματωμένη στους χώρους των γραφείων. Οι κοινόχρηστοι χώροι όπως η υποδοχή, οι ανελκυστήρες και η αίθουσα συσκέψεων διαθέτουν τηλεοπτικές οθόνες, προβάλλοντας ειδήσεις  από όλο τον κόσμο και διαφημιστικά βίντεο. Οι αίθουσες συνεδριάσεων περιλαμβάνουν οπτικοακουστικό υλικό, videoconferencing, projectors και οθόνες τηλεόρασης που ελέγχονται από digital tablets. Όλα τα γραφεία υπαλλήλων των υπαλλήλων είναι εξοπλισμένα με οθόνες γραφείου, ενώ κάθε εργαζόμενος έχει δικό του φορητό υπολογιστή. Όλοι οι χώροι εργασίας είναι ενεργοποιημένοι μέσω του Διαδικτύου με τηλεφωνία και VOIP. Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα, συνεπώς όλες οι συσκευές της, από τον εξοπλισμό γραφείου έως τα προσωπικά κινητά τηλέφωνα που συνδέονται με λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Deloitte, ενημερώνονται και αναθεωρούνται συχνά για να περιλαμβάνουν το πιο πρόσφατο λογισμικό ασφαλείας. Εξάλλου, το κτήριο φυλάσσεται σε 24ωρη βάση.
 
Ειδικά χαρακτηριστικά
Όλοι οι χώροι εργασίας δίνουν το πλεονέκτημα στους υπαλλήλους να καθίσουν σε οποιαδήποτε τοποθεσία και να συνδεθούν με το δίκτυο της Deloitte, διατηρώντας παράλληλα τον δικό τους τηλεφωνικό αριθμό εργασίας. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό επιτρέπει την οποιαδήποτε τοποθέτηση γραφείων μπορεί να απαιτηθεί στο μέλλον. Επιπλέον, δίνεται κάθε υπάλληλο η δυνατότητα να κάνει κράτηση αίθουσας συνεδριάσεων μέσω υπολογιστή οποτεδήποτε από οποιαδήποτε θέση.
 
 


  
Ευεξία για τους εργαζόμενους
Τα γραφεία έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ένα περιβάλλον εργασίας που εμπνέει τους εργαζόμενους, κάνοντας τους να αισθάνονται άνετα. Το κτίριο περιλαμβάνει lounge area στον 10ο όροφο, όπου οι υπάλληλοι της εταιρείας  μπορούν να απολαύσουν καθημερινά το μεσημεριανό μπουφέ ή τον καφέ τους. Το κτήριο διαθέτει επίσης μια μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα στην πρωτεύουσα. Αυτή η περιοχή χρησιμοποιείται επίσης για τη διοργάνωση διαφόρων εταιρικών και άλλων εκδηλώσεων. Εξάλλου, υπάρχει χώρος στάθμευσης για ποδηλάτες για όσους επιλέγουν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους.

 

 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών