powered by

Wargaming Global Headquarters στη Λευκωσία

Με το φουτουριστικό σχεδιασμό υψηλής τεχνολογίας, τα Global HQ της Wargaming είναι ένα από τα πιο καινοτόμα κτίρια στη Λευκωσία. Σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Zenon Zenonos, με εσωτερική διακόσμηση από τους αρχιτέκτονες Zenonos & Zenonos & AL Architects. Το 17ώροφο κτίριο, που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας, καλύπτει συνολική έκταση 8.029 τετραγωνικών μέτρων. Κάθε όροφος είναι αφιερωμένος σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή τμήμα. Ο 12ος όροφος φιλοξενεί μια υπερσύγχρονη αίθουσα τηλεδιάσκεψης με θέα στην πόλη 360 μοιρών.

Διαβάστε ακόμα: Έργα €242 εκατ. σε αναμονή

Διαβάστε ακόμα: Οι πύργοι που έρχονται στη Λευκωσία

Διαβάστε ακόμα: Παντελής Καουρής: Από τα σακιά στα σακούλια

Τεχνολογία
Η επικαιροποιημένη υποδομή της Wargaming HQ είναι απαραίτητη για την υποστήριξη της διοίκησης και του προσωπικού της εταιρείας σε διάφορες δραστηριότητες που διεξάγονται στην Κύπρο. Διαμορφώθηκαν και διαμορφώθηκαν διάφορα σύνθετα συστήματα σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που έθεσε η εταιρεία κατά τη φάση κατασκευής και ανάθεσης του κτιρίου. Το Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS) παρακολουθεί συνεχώς όλες τις ηλεκτρικές και μηχανικές λειτουργίες. Ένας μεγάλος αριθμός αισθητήρων και μονάδων ελέγχου ρυθμίζει και καταγράφει σφάλματα, καθώς και προειδοποίησεις σε περίπτωση συμβάντος ή βλάβης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εξασφάλιση ότι ο φωτισμός στο χώρο εργασίας (τόσο φυσικό φως όσο και τεχνητό φως) δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον. Ο σύγχρονος σχεδιασμός, σε συνδυασμό με τον υψηλής ποιότητας φωτισμό LED, παρέχει διάφορες θερμοκρασίες και φωτεινότητα χρώματος, ελαχιστοποιώντας το άγχος των ματιών και έχοντας θετικό αντίκτυπο στην ευημερία των ανθρώπων. Οι οθόνες αφής τοποθετημένες σε όλο το κτίριο επιτρέπουν στους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν με τα συστήματα αυτοματισμού και να ελέγχουν τη θερμοκρασία, το φωτισμό και τη σκιά σε κάθε όροφο.
 
 

Ειδικά χαρακτηριστικά
Το κτίριο της Wargaming είναι ένα κτίριο κατηγορίας Α που μπορεί να δημιουργήσει εν μέρει τη δική του ενέργεια. Τα φωτοβολταϊκά πάνελ που βρίσκονται ακριβώς στην κορυφή του κτιρίου παράγουν κατά μέσο όρο 51,3 W ισχύ. Το κτίριο καλύπτεται επίσης από γυαλί με υψηλές τιμές μόνωσης. Δόθηκε επίσης προσοχή στις ιδιότητες αντανάκλασης του γυαλιού, που αντανακλά μόνο το 9% των ακτίνων του ήλιου, αποφεύγοντας έτσι προβλήματα με τους οδηγούς και τα γειτονικά κτίρια. Μια ειδική μονάδα συντήρησης (Building Maintenance Unit) αναπτύχθηκε για να συμβαδίσει με τις ανάγκες συντήρησης και την ειδική επιφάνεια γυαλιού. Για τον καθαρισμό και τη μετακίνηση, ενσωματώνεται ένας μόνιμος γερανός μέσα στην περιοχή του κτιρίου. Έχουν εφαρμοστεί έλεγχος πρόσβασης, συστήματα κάμερας και μια επανδρωμένη αίθουσα ελέγχου, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού και της περιουσίας στον υψηλότερο δυνατό βαθμό. Η πολιτική ανακύκλωσης της εταιρείας, μαζί με την ομαδική προσπάθεια όλων των εργαζομένων, ενισχύει την ανακύκλωση PMD, γυαλιού, χαρτιού και ηλεκτρικών συσκευών.

Ευεξία εργαζομένων
Η Wargaming επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο κεφάλαιο της μέσω διαφόρων πρωτοβουλιών, οι οποίες περιλαμβάνουν την παροχή της κατάλληλης υποδομής για μια καλή ισορροπία εργασίας / προσωπικής ζωής. Με στόχο να είναι μια εταιρεία προσανατολισμένη προς τους εργαζομένους, διαθέτει γυμναστήριο και εγκαταστάσεις σπα, που στελεχώνουν με προσωπικούς εκπαιδευτές και θεραπευτές. Οι περιστασιακές περιοχές παιχνιδιών μπορούν να βρεθούν σε διάφορους ορόφους, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν ενεργό διάλειμμα και εκτροπή. Η εταιρεία διαθέτει επίσης ένα μεγάλο εστιατόριο καφετέριας και ένα Kids Club αποκλειστικά για παιδιά εργαζομένων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Μάνος Μανουσάκης: Αυτό είναι το σημαντικότερο ζήτημα για GSI σε αυτή τη φάση του έργου-Το επόμενο βήμα
Α. Σπακουρή: Όχι απλώς ένας τουριστικός προορισμός για τους Κύπριους η Ελλάδα-Γιατί βρίσκεται σταθερά στην κορυφή
Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Κ. Ιωάννου: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο-Στοχευμένες δράσεις για ανάπτυξη της Δερύνειας
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Επιλεγμένα οικιστικά ακίνητα σε Λεμεσό και Πάφο από την Altamira Real Estate
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Άρθρο του CEO της Eurobank Φωκίωνα Καραβία: Ινδία, ένας στρατηγικός εταίρος για την Ελλάδα και την Κύπρο