powered by

Παίρνει ύψος το ΟΝΕ

Μετά από αρκετούς μήνες προεργασίας και διενέργειας εργασιών προετοιμασίας του εδάφους, ένα από τα επιβλητικότερα ψηλά κτίρια που θα ανεγερθούν στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Ο λόγος για το ΟΝΕ της εταιρείας Pafilia το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να παίρνει ύψος πάνω από το έδαφος και να προχωρά σιγά-σιγά για να φτάσει στους 37 ορόφους που προβλέπουν οι σχετικοί σχεδιασμοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΟΝΕ θα αποτελεί το υψηλότερο παραλιακό οικιστικό κτίριο της Μεσογείου, φθάνοντας τα 170 μέτρα σε ύψος και θα αποτελείται από 83 πολυτελή διαμερίσματα.

Διαβάστε ακόμα: 


Η ιδέα και ο σχεδιασμός του ΟΝΕ είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Pafilia με τους διεθνούς φήμης master-planners Atkins, το αρχιτεκτονικό γραφείο WKK και τους διακοσμητές εσωτερικού χώρου HBA.

 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Στο Γενικό Συμβούλιο του ΕΤΕΚ ο Κωνσταντίνος Ιωάννου- Επαναβεβαίωση συνεργασίας και κοινών στόχων
Έξω φρενών οι κτηματομεσίτες, ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις-«Θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις...»
Αρχίζει η υλοποίηση του πρώτου έργου προσιτού ενοικίου-Έπεσαν υπογραφές μεταξύ ΚΟΑΓ και Δήμου Λεμεσού
Σύγκλιση απόψεων για τροποποίηση διατάξεων για εγκλωβισμένους αγοραστές στη Βουλή-Πότε πάει Ολομέλεια η πρόταση νόμου
Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων: Οι μεγάλες αναπτύξεις ενισχύουν την εγχώρια οικονομία
King’s Gardens: Μια ελκυστική επενδυτική πρόταση από την Cyfield στο κέντρο της Λευκωσίας (pics)
GoGordian: Ευκαιρίες επένδυσης ή ιδιοκατοίκησης στα Πολεμίδια από €125.000
Γ. Μισιρλής: Η αύξηση της προσφοράς ακινήτων, κλειδί για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης
Μεγάλη ετήσια υποχώρηση 24% στις άδειες οικοδομής τον Ιανουάριο
Neocleous Tower: Ο νέος εμπορικός προορισμός της Λεμεσού επαναπροσδιορίζει το εργασιακό lifestyle