Νέαρχος Πετρίδης: Η μεγάλη αξία της εναλλακτικής χρηματοδότησης

InBusinessNews  16/09/2022 06:50
Νέαρχος Πετρίδης: Η μεγάλη αξία της εναλλακτικής χρηματοδότησης

Νέαρχος Πετρίδης: Η μεγάλη αξία της εναλλακτικής χρηματοδότησης

InBusinessNews  16/09/2022 06:50

Βρίσκεται στον χώρο των χρηματοδοτήσεων από το 1992. Η Ellinas Finance είναι η μοναδική εταιρεία εναλλακτικής χρηματοδότησης στην Κύπρο και τα τελευταία δύο χρόνια στρέφεται πλέον σε διαδικασία πλήρους ψηφιοποίησης.

Στην κάμερα του InBusiness TV, μίλησε ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ellinas Finance, Νέαρχος Πετρίδης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σημασία της εναλλακτικής χρηματοδότησης στην Κύπρο, καθώς αποτελεί όπως ανέφερε, ένα νέο τρόπο με τον οποίο μια μικρομεσαία επιχείρηση, αλλά και οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση, μπορεί να αντλήσει κεφάλαια, αφού η διαδικασία παροχής κεφαλαίων, λαμβάνοντας υπόψιν και τις συνθήκες που επικρατούν, είναι αρκετά δύσκολη.

Διαβάστε ακόμα: 

Γ. Χρυσοχός: Φθηνότερο ρεύμα κόντρα στην κρίση με τον νέο σταθμό 

Κίνητρα για 500 διατηρητέες οικοδομές στην εντός των τειχών Λευκωσία 

Δείτε πώς θα είναι η νέα υπαίθρια λαϊκή αγορά της Λεμεσού (pics)

Μάλιστα, όπως σημείωσε, τα τελευταία πέντε χρόνια η Ellinas Finance έχει χρηματοδοτήσει με πέραν των 30 εκατομμυρίων ευρώ, τόσο επιχειρήσεις όσο και νοικοκυριά.

Επίσης, αναφέρθηκε στη σταδιακή πλήρη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της εταιρείας, καθώς και στο πόσο σημαντική ήταν και είναι για την εταιρεία, ιδίως μετά την πανδημία που ξέσπασε τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο κ. Πετρίδης, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις υπηρεσίες της Ellinas Finance, καθώς και για τους επόμενους σχεδιασμούς της στο άμεσο μέλλον.

Δείτε τη συνέντευξη του Ανώτερου Εκτελεστικού Διευθυντή της Ellinas Finance, στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Ellinas Finance βραβεύτηκε το 2020 ως η Καλύτερη Εταιρεία Μικροχρηματοδότησης στην Κύπρο, από το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Global Banking & Finance Review. Το 2021 κέρδισε το βραβείο της Συμβουλευτικής Εταιρείας της Χρονιάς στα Cyprus Accounting Awards 2021.

Έλαβε επίσης, χρυσή διάκριση για τις υπηρεσίες Fast E–Loans, τις υπηρεσίες Εναλλακτικής Χρηματοδότησης και Factoring και ασημένια διάκριση για τις υπηρεσίες Διαχείρισης Μισθολογίου και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού και για την παροχή υπηρεσιών Payroll σε τρίτους.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας