Ποια είναι η TTSA που ηγείται του «East to Med data Corridor»

Η εταιρεία TTSA S.A. ηγείται από ελληνικής πλευράς του μεγαλεπήβολου έργου «East to Med data Corridor»(EMC), το οποίο φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν απαραίτητο για την παγκόσμια οικονομία διάδρομο μεταφοράς δεδομένων, τοποθετώντας την Ελλάδα, όπως και την Σαουδική Αραβία, στο επίκεντρο της μεταφοράς, αποθήκευσης και δημιουργίας δεδομένων στην Ευρασία.

Διαβάστε εδώ: East to Med data Corridor: Το μεγαλεπήβολο έργο με άρωμα Κύπρου

Η TTSA S.A. ιδρύθηκε το 2007 και είναι εξουσιοδοτημένη να παρέχει δίκτυα ή/και υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών υπό καθεστώς Γενικής Εξουσιοδότησης.

Το 2019 η TTSA S.A. επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Κύπρο, ιδρύοντας την TTSA Cyprus Limited, η οποία ειδικεύεται στο σχεδιασμό, τη διαχείριση έργων, τον προγραμματισμό και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες σε έργα υποδομής τηλεπικοινωνιών.

Η TTSA S.A. οριοθετεί ως αποστολή της τη δημιουργία μιας ποιοτικής και ολοκληρωμένης τεχνολογικής υποδομής, να δημιουργήσει και να διατηρήσει ένα αποτελεσματικό επιχειρησιακό περιβάλλον και να παρέχει ποιοτικές, γρήγορες, οικονομικά αποδοτικές και αξιόπιστες τεχνολογικές υπηρεσίες.

Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης για την κάλυψη των αναγκών επικοινωνίας των οργανισμών σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, ενώ οι πελάτες της περιλαμβάνουν μεγάλους παρόχους, μεταφορείς, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και εταιρικούς πελάτες.

Συγκεκριμένα, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών δικτύωσης επικοινωνιών που εκμεταλλεύονται τη χωρητικότητα επίγειας και δορυφορικής μετάδοσης, καθώς και εγκαταστάσεις μεταγωγής σε όλο τον κόσμο.

Επίσης παρέχει λύσεις σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια που θέλουν να προσφέρουν το περιεχόμενό τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η TTSA S.A. κατασκευάζει και ενσωματώνει μεμονωμένα συστήματα ή δίκτυα και παρέχει υποστήριξη.

Μέσω της συνεργασίας με μεγάλους παρόχους ναυτιλιακών τηλεπικοινωνιών, είναι σε θέση να παρέχει απρόσκοπτη και οικονομική επικοινωνία στους πλοιοκτήτες.

Τέλος, εκτός από τις παραδοσιακές επικοινωνίες δικτύωσης, παρέχει Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας που ενισχύουν την επικοινωνία, μειώνουν το λειτουργικό κόστος και το κόστος κεφαλαίου.

Εκτελεστικός διευθυντής της TTSA είναι ο Αλέξανδρος Σίνκα. 

Δειτε Επισης

Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου