Odyssey: Βάζει την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη της τεχνολογίας

Η Odyssey αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που κατάφερε να συμπεριληφθεί στο Magic Quadrant της Gartner, του κορυφαίου ανεξάρτητου ερευνητικού οργανισμού τεχνολογίας.

Αυτό αποτελεί σημαντική αναγνώριση όχι μόνο της Odyssey, αλλά και της Κύπρου γενικότερα, η οποία πλέον τοποθετείται στον παγκόσμιο χάρτη της τεχνολογίας αναδεικνύοντας την ικανότητα της χώρας για καινοτομία, καθώς και το ταλέντο της σε επίπεδο ανθρωπίνου δυναμικού.

Επιδεικνύοντας αφοσίωση, επικέντρωση στον στόχο, σκληρή δουλειά, καινοτομία και φαντασία, η Odyssey κατάφερε να φτάσει στο Magic Quadrant της Gartner, της πιο σημαντικής έκθεσης ανάλυσης της παγκόσμιας αγοράς.

Τιμή και πρόκληση
Σε κοινό τους μήνυμα ο Χρίστος Ονουφρίου, CEO της Odyssey και Ελευθέριος Αντωνιάδης, CTO της εταιρείας σημειώνουν ότι η συμπερίληψη στο Magic Quadrant, μαζί με τους γίγαντες της παγκόσμιας τεχνολογίας που υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, αποτελεί μια τεράστια τιμή για την Odyssey.

«Είναι μια μεγάλη ανταμοιβή για τον αγώνα μας και την επικέντρωση στο να παραμένουμε μπροστά από τις τάσεις και όχι απλώς να τις ακολουθούμε. Αυτό το επίτευγμα αποδεικνύει ότι η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση, και η επιμονή είναι πιο πολύτιμη από τους απεριόριστους πόρους», τονίζουν σχετικά.

Διαβάστε ακόμα:

Οι μεγαλομέτοχοι 20+5 εταιρειών της Κύπρου

Ε. Κοντού: Το ηλεκτρονικό χρήμα και ο στόχος της SEPAGA (video)

Την ίδια ώρα, η ύψιστη αυτή αναγνώριση δημιουργεί ένα εντελώς καινούργιο πεδίο ανταγωνισμού και μία νέα πρόκληση για επέκταση σε νέες αγορές.
 

 

Ποια είναι η Odyssey
Η Odyssey, κορυφαία εταιρεία παροχής Ασφάλειας Πληροφοριών και Διαχείρισης Κινδύνου, απευθύνεται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και αντικειμένου, προσφέροντας ένα σύνολο υπηρεσιών, λύσεων και προϊόντων, ώστε να δραστηριοποιούνται με ασφάλεια  σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο και ολοένα πιο επικίνδυνο τοπίο ψηφιακών απειλών.

Η ολιστική (beyond) Advisory Services προσέγγιση της Odyssey, περιλαμβάνει λύσεις και υπηρεσίες των τμημάτων Governance, Risk & Compliance (GRC), Managed Security Services (MSS), IthacaLabs™, Integrated Solutions, και Cloud Transformation, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών της.

Η Odyssey έχει αναπτύξει τη δική της βραβευμένη πλατφόρμα ClearSkies ™ Big Data Advanced Analytics, η οποία προσφέρει ορατότητα σε πραγματικό χρόνο της κατάστασης ετοιμότητας σχετικά με την ασφάλεια ενός οργανισμού.

Δειτε Επισης

Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος