E-HCert: Ο ιατρικός φάκελος των ασθενών σε μια εφαρμογή (Βίντεο)

Η εταιρεία i-Dante, σε συνεργασία με τη VeChain, δημιούργησαν την έξυπνη εφαρμογή εφαρμογή E-HCert (E-Health Certificate) με στόχο την ψηφιοποίηση, αρχειοθέτηση και αποθήκευση του ιατρικού φακέλου του ασθενή. 

Μέσω της εφαρμογής, o χρήστης εξασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο του ιατρικού του φακέλου, και όποτε αυτός επιθυμεί, παρουσιάζει τις ιατρικές του εξετάσεις στον εκάστοτε γιατρό του που τον παρακολουθεί, βοηθώντας στην έγκυρη διάγνωση του με την ολοκληρωμένη εικόνα του ιστορικού του.

Διαβάστε ακόμα: Με τη νέα εφαρμογή E-HCert (E-Health Certificate) καταχωρούνται ψηφιακά και με αδιαπέραστη ασφάλεια όλα τα αρχεία του ιατρικού μας φακέλου

Διαβάστε ακόμα: Δ. Νεοκλέους - Σ.Γιάλλουρος: Η νέα εφαρμογή E-HCert ήρθε για να εξυπηρετήσει το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, την υγεία του

Ο Δημήτρης Νεοκλέους, Ecosystem manager της VeChain, σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, παρουσιάζει την εφαρμογή E-HCert (E-Health Certificate).

Η εφαρμογή E-HCert, αρχειοθετεί τα αποτελέσματα όλων των εργαστηριακών ελέγχων των ασθενών, συμπεριλαμβανομένων του τεστ COVID-19, RT-PCR, των τεστ αντισωμάτων τους αλλά και το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό.

Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή, άρχισε να χρησιμοποιείται μέσω των κλινικών εργαστηρίων του ιδιωτικού Νοσοκομείου Mediterranean Hospital στη Λεμεσό και του Αρεταίειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία, μεταφέροντας όλες τις ιατρικές εργαστηριακές εξετάσεις και αποτελέσματα των ασθενών, στην εφαρμογή E-HCert (E-Health Certificate).

Το E-HCert (E-Health Certificate), βασισμένο πάντα στους κανόνες του GDPR, διασφαλίζει ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα, θα κοινοποιούνται κατά την αποκλειστική διακριτική ευχέρεια του χρήστη.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»