Newsdesk Media Intelligence Tool: H πλατφόρμα παρακολούθησης ΜΜΕ που σας λύνει τα χέρια

Η Infocredit Group παρουσιάζει το Newsdesk Media Intelligence Tool, τον σύμμαχό σας στην παρακολούθηση των νέων τάσεων της αγοράς αλλά και της απόδοσης των ανταγωνιστών σας σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια καινοτόμο πλατφόρμα η οποία επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί την επικαιρότητα και να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή για τις εξελίξεις οποιουδήποτε θέματος/προϊόντος/οργανισμού. Η πλατφόρμα αυτή αντλεί  πληροφορίες μέσα από περισσότερες από 80.000 πηγές και αποτελεί την πιο μεγάλη βάση δεδομένων όσο αφορά τα διαδικτυακά ειδησεογραφικά πόρταλς σε ολόκληρο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, παρακολουθεί εξουσιοδοτημένα μέσα ενημέρωσης, ιστολόγια (blogs) και κοινωνικά δίκτυα.   

Εκτός από χρονιαία συνδρομή, προσφέρονται και Ad Hoc υπηρεσίες όπως newsletters, media intelligence reports (Brand Health Analysis, Competitive Analysis, Industry Analysis, Market Analysis, custom-made reports κλπ.).

Διαβάστε ακόμα:

Τα τραπεζικά δάνεια του Κυριάκου Κενεβέζου  

Πότε ανοίγουν καταστήματα λιανικού, καφετέριες, εστιατόρια και γυμναστήρια

Ο κορωνοϊός αλλάζει τα πλάνα νέων εμπορικών κέντρων

 

Το Newsdesk Media Intelligence Tool μπορεί να αποτελέσει σημαντικό προτέρημα για το τμήμα μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας και όχι μόνο κάθε οργανισμού που επενδύει  στην στρατηγική και επιχειρηματική ανάπτυξή του. Η γλώσσα του λειτουργικού συστήματος είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά και Ρωσικά, ωστόσο η αναζήτηση άρθρου καλύπτει 75 γλώσσες και πάνω από 100 χώρες.

Οι χρήστες μπορούν τροποποιήσουν την αρχική σελίδα αναλόγως των προτιμήσεων τους και να μοιράζονται τις πληροφορίες μέσα από powerPoint και RSS Feeds.  Πέραν τούτων η πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα οπτικοποίησης των αποτελεσμάτων της έρευνας, δημιουργώντας διαγράμματα φιλικά προς τον χρήστη τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν σε ιστότοπους ή στα δελτία τύπου οποιουδήποτε οργανισμού. 

Για να ζητήσετε δωρεάν δοκιμή του Newsdesk Media Intelligence Tool και δωρεάν custom-made Media Intelligence Report, επικοινωνήστε με την Infocredit Group στο 22 398 055 ή μέσω email στο estavrou@infocreditgroup.com.

 

 

 

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης