Γιάννος Μιχαηλίδης: Νέα τηλεοπτική πλατφόρμα νέας γενιάς

Το lockdown ενθάρρυνε αρκετές επιχειρήσεις, ώστε να προχωρήσουν στην ψηφιοποίηση υφιστάμενων, αλλά και νέων προγραμμάτων και υπηρεσιών τους, με σκοπό την καλύτερη, αλλά και ανέπαφη εξυπηρέτηση των πελατών. Αυτό ανέφερε ο CEO της CABLENET Γιάννος Μιχαηλίδης για να προσθέσει πως η εταιρεία αποφάσισε να προσφέρει στους συνδρομητές μία ακόμα πιο ελκυστική και ολοκληρωμένη τηλεοπτική εμπειρία, με τον ερχομό μίας ολοκαίνουργιας τηλεοπτικής πλατφόρμας, νέας γενιάς.

Νικητές σε δύσκολη κούρσα
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, υπομονή και συνεργασία οι πολίτες πέτυχαν την έξοδο από το καθολικό lockdown, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη σταδιακή επανεκκίνηση της αγοράς και κατ’ επέκταση της οικονομίας.

Εμείς στην Cablenet καταφέραμε να βγούμε νικητές από τη δύσκολη κούρσα της καραντίνας, καθότι εκμηδενίσαμε τις αποστάσεις και ταυτόχρονα σημειώνουμε ακόμα αύξηση στις ψηφιακές αγορές και υπηρεσίες μας.
 
Διαβάστε ακόμα: Οι μεγαλομέτοχοι των κυπριακών επενδυτικών

Το lockdown ενθάρρυνε - ας μου επιτραπεί να πω - αρκετές επιχειρήσεις, ώστε να προχωρήσουν στην ψηφιοποίηση υφιστάμενων, αλλά και νέων προγραμμάτων και υπηρεσιών τους, με σκοπό την καλύτερη, αλλά και ανέπαφη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ανεβάσαμε τις ταχύτητες
H Cablenet, ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος με ταχύτατο δίκτυο ίντερνετ στην Κύπρο, ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στους συνδρομητές της, αυξάνοντας ταχύτητες, όγκους δεδομένων, καθώς και την ψηφιακή εξυπηρέτησή τους, ενισχύοντας παράλληλα και το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών. Η ανατροφοδότηση που λαμβάνουμε από τους δικούς μας συνδρομητές κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα ικανοποίησης κι αυτό είναι κάτι που μας δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε με τον ίδιο και περισσότερο πείσμα και δυναμισμό.

Αυξάνουμε την κάλυψη
Τα μέτρα που λάβαμε και συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε, έχουν ως κύριο γνώμονα τόσο την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των συνδρομητών μας όσο και την προστασία του ανθρώπινου δυναμικού μας.
 
Διαβάστε ακόμα: Ένα ιστορικό ξενοδοχείο στις Πλάτρες άνοιξε ξανά πλήρως ανανεωμένο (photos)

Προχωρήσαμε σε σταδιακή επαναλειτουργία όλων των καταστημάτων της Cablenet, εξυπηρετώντας το κοινό με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα υγείας και ασφάλειας. Επίσης, συνεχίζουμε με τα ίδια αυξημένα μέτρα προστασίας στο τμήμα εγκαταστάσεων και βλαβών και παράλληλα αυξήσαμε τις περιοχές στις οποίες προσφέρουμε κάλυψη. Μας χαροποιεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι όλο και περισσότερος κόσμος εκδηλώνει ενδιαφέρον για να γίνει συνδρομητής και φιλοδοξούμε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον η κάλυψή μας θα αγγίζει το μεγαλύτερο μέρος της ελεύθερης Κύπρου.

Πάμε με νέα πλατφόρμα
Αντιλαμβανόμαστε τις ανησυχίες και την αβεβαιότητα που βιώνει ακόμη ο κόσμος, καθώς η εικόνα της πανδημίας δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, αποφασίσαμε να προσφέρουμε στους συνδρομητές μία ακόμα πιο ελκυστική και ολοκληρωμένη τηλεοπτική εμπειρία, με τον ερχομό μίας ολοκαίνουργιας τηλεοπτικής πλατφόρμας, νέας γενιάς. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δημοσιεύσει επίσημη ανακοίνωση, κάτι που θα πράξουμε πολύ σύντομα. Ανάμεσα σε όλα αυτά ξεχώρισε επίσης και ο συνδυασμός όλων των προσφερόμενων υπηρεσιών της Cablenet μαζί με τα νέα πακέτα κινητής τηλεφωνίας.

Αδιάκοποι οι σχεδιασμοί
Η στρατηγική ενός τηλεπικοινωνιακού παρόχου, όπως είναι η Cablenet, δεν άλλαξε αποκλειστικά λόγω της πρωτόγνωρης πανδημίας. Προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα που έφερε μαζί του ο covid-19 και στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται δίπλα στους συνδρομητές της.

Σε όλη αυτή την πορεία δεν σταμάτησε φυσικά να σχεδιάζει και να υλοποιεί στρατηγικές που διατηρούν τη θέση της στην πρώτη γραμμή των υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας. Προσωπικό μου όραμα, ως CEO της εταιρείας, είναι να ανεβάσουμε την Cablenet στο βάθρο του κορυφαίου εργοδότη της Κύπρου, αλλά και να συνεχίσουμε να κρατάμε ευχαριστημένους όλους τους υφιστάμενους, αλλά και νέους -και συνεχώς αυξανόμενους- συνδρομητές μας.

Νέες επενδύσεις εκατομμυρίων
Απώτερος στόχος μας είναι η δυναμική είσοδος στην κινητή και παράλληλα η επιτάχυνση της ανάπτυξης στις παραδοσιακές υπηρεσίες. Η αξία της κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο αντιστοιχεί, περίπου, στο 50% όλης της αγοράς των τηλεπικοινωνίων. Η Cablenet δεν έχει μερίδιο σ’ αυτή τη μεγάλη αγορά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις βάσεις για να το διεκδικήσουμε με αξιώσεις. Σχεδιάζουμε, λοιπόν, μία πολύ σημαντική επένδυση στα επόμενα πέντε χρόνια, άνω των 50 εκατομμυρίων, για να εισέλθουμε επί ίσοις όροις στον ανταγωνιστικό στίβο της αγοράς. Επίσης, από φέτος εισερχόμαστε ακόμα πιο δυναμικά στην επέκταση του σταθερού δικτύου μας, που αφορά στην κάλυψη όλων των μεγάλων αστικών και υπαίθριων περιοχών. Επενδύουμε πολλά εκατομμύρια για τον συγκεκριμένο σκοπό και ευελπιστούμε ότι σε δυο χρόνια από τώρα η κάλυψή μας θα αυξηθεί σημαντικά.

Φτιάχνουμε τις ευκαιρίες μας
Θεωρώ ότι τις καλύτερες ευκαιρίες τις δημιουργούμε πάντοτε βάσει μελετημένων βημάτων και στρατηγικών κινήσεων. Ταυτόχρονα, όταν δεν εφησυχάζει κανείς βρίσκει όχι μόνο πολλές, αλλά και σπουδαίες ευκαιρίες στον δρόμο του. Οι κρίσεις σε βοηθούν πολλές φορές να επιταχύνεις την εφαρμογή τους. Η πιο σημαντική ευκαιρία, όμως, είναι ότι είχαμε τη δυνατότητα να αποδείξουμε πως ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος συμβάλαμε αρκετά, ώστε ο κόσμος να εξοικειωθεί πιο πολύ - ιδίως εν μέσω καραντίνας - με νέες τεχνολογίες και ψηφιακές εφαρμογές που διευκόλυναν τους τομείς της εργασίας, εκπαίδευσης και ψηφιοποίησης.

Μπορούμε και στα δύσκολα
Οι οικογένειες αναθεώρησαν τις ανάγκες τους για συνδεσιμότητα αλλά και ψυχαγωγία. Αυτό μας βρήκε έτοιμους, ως Cablenet, να τις ικανοποιήσουμε άμεσα, λόγω των υψηλών ταχυτήτων που προσφέρουμε σε προσιτές τιμές. Καταφέραμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες, συνεχίζοντας να κρατάμε ευχαριστημένους τους συνδρομητές μας. Γι’ αυτό και ήδη ανακοινώσαμε νέα πακέτα που συνδυάζουν ποδόσφαιρο, τηλεόραση και ίντερνετ, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό, που ανέκαθεν επιθυμούσε να απολαμβάνει όλους τους αγώνες του κυπριακού ποδοσφαίρου, των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και κυπέλλων από μία πλατφόρμα σ’ ένα μοναδικό υπερθέαμα.
 
Καταιγίδα ψηφιοποίησης
Παράλληλα, εξετάσαμε πιο προσεκτικά τις βαθύτερες ανάγκες των ανθρώπων και πώς αυτές άλλαξαν και συνεχίζουν να αλλάζουν βάσει των δεδομένων του covid-19.

Όλα έχουν αλλάξει. Η επιτάχυνση της ψηφιοποίησης στον τρόπο πώλησης κι εξυπηρέτησης, καθώς και οι νέες συνθήκες εργασίας επιβάλλουν νέους σχεδιασμούς στο επιχειρησιακό μας πλάνο.

Έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε μία καταιγίδα ψηφιοποίησης. Η τηλε-εργασία από το σπίτι απέδειξε, επιπρόσθετα, ότι δεν έριξε τα επίπεδα απόδοσης των ανθρώπων της Cablenet, γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε να την εφαρμόζουμε εντός ενός ισορροπημένου πλαισίου.

Με προσεκτικές κινήσεις
Συνεχίζουμε να επενδύουμε ακόμα περισσότερο στο ανθρώπινο δυναμικό μας, να είμαστε δίπλα στους συνδρομητές μας με νέους συνδυασμούς πακέτων τηλεφωνίας, ίντερνετ, τηλεόρασης και κινητής τηλεφωνίας.

Ερχόμαστε με πιο δυνατές ταχύτητες στο σπίτι του φιλάθλου, αφού πλέον οι ποδοσφαιρόφιλοι μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερα γκολ, πιο πολύ θέαμα και ποδόσφαιρο από την πλατφόρμα της Cablenet.

Σε γενικές γραμμές, όμως, κάθε επανεκκίνηση που ακολουθεί μετά από μία κρίση πρέπει να γίνεται με προσεκτικές στρατηγικές κινήσεις και όχι με βιαστικά βήματα.

Με τη δύναμη του ανθρώπου
Θέλουμε να είμαστε πάντοτε πρώτοι με σταθερή και ποιοτική διάρκεια. Κι εμείς ειδικά, που καλούμαστε καθημερινά να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στον απαιτητικό τομέα των τηλεπικοινωνιών, σίγουρα για κάθε κίνησή μας πρέπει να έχουμε ως κύριους άξονες τους ανθρώπους μας και τους συνδρομητές μας. Αυτοί είναι η κινητήρια δύναμη κάθε επανεκκίνησης και χωρίς αυτούς τίποτα δεν είναι εφικτό, όσα εκατομμύρια κι αν επενδυθούν σε νέες πλατφόρμες και δυνατά projects.

Δειτε Επισης

Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future
Δημήτρης Σκουρίδης: Έτσι μετατρέπεται σε κέντρο τεχνολογίας η Κύπρος-Προβολή της χώρας μας στην Ιαπωνία
Με τη στήριξη της Cyta, e-σύνδεση του «Σπιτιού του Παιδιού» με τις αίθουσες των δικαστηρίων
Νέα γενική διευθύντρια του TechIsland η Tanya Romanyukha-Παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Μάριο Γιωργούδη
Έντονος ανταγωνισμός στην ευρυζωνική πρόσβαση-Σταθερότητα στη διαδικτυακή και καλωδιακή τηλεόραση