Ν. Σιακόλας: Νέος διάλογος για ενοποίηση ποδοσφαιρικών μεταδόσεων

Ν. Σιακόλας: Νέος διάλογος για ενοποίηση ποδοσφαιρικών μεταδόσεων

Ν. Σιακόλας: Νέος διάλογος για ενοποίηση ποδοσφαιρικών μεταδόσεων

«Ως Cablenet συνεχώς δυναμώνουμε και μεγαλώνουμε. Οι μεγάλοι μας στόχοι για το 2020 είναι η μεγιστοποίηση του οφέλους που προσφέρουμε στους πελάτες μας, προσφέροντας περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες», ανέφερε σε συνέντευξη του στο INBTV ο CEO της εταιρείας Νικόλας Σιακόλας.

RELATED ARTICLESΔιαβάστε ακόμα:
Ν. Λευκαρίτης: Επιθυμία μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη

Σύμφωνα με τον ίδιο κύριος στόχος τους για το 2020 είναι η βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουν στην κινητή και επέκταση του δικτύου τους ώστε να διευρύνουν την πελατειακή τους βάση.

Πλήρης ικανοποίηση για αθλητικές μεταδόσεις
Ο Νικόλας Σιακόλας κλήθηκε να σχολιάσει και τα επόμενα σχέδια της εταιρείας του όσον αφορά στη κάλυψη αθλητικών γεγονότων. «Η είσοδος μας στην κάλυψη των αθλητικών μεταδόσεων ήταν μία στρατηγική απόφαση που μας αφήνει πλήρως ικανοποιημένους διότι πετύχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με τις συνεργασίες που έχουμε συνάψει. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε περαιτέρω αυτό το θεσμό», είπε.


Δύσκολο να εντάξουμε και άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες

Ο κ. Σιακόλας κλήθηκε να σχολιάσει και το κατά πόσο θα επιδιώξουν την ένταξη και άλλων ποδοσφαιρικών ομάδων στην πλατφόρμα τους. «Αυτό είναι δύσκολο να γίνει καθώς οι ομάδες έχουν υπογεγραμμένα μακροχρόνια συμβόλαια. Εμείς θα επιδιώξουμε να προσφέρουμε περισσότερο αθλητικό περιεχόμενο σε όλους όσοι επιλέξουν να γίνουν πελάτες μας», ανέφερε.

Νέα πρωτοβουλία για ενοποίηση κυπριακού ποδοσφαίρου
Τέλος τόνισε ότι δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια για ενοποίηση της κάλυψης όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων. «Είχε γίνει μια προσπάθεια στο παρελθόν η οποία δεν τελεσφόρησε ωστόσο η προσπάθεια αυτή δεν έχει τελειώσει και θα συνεχιστεί. Εάν θα καρποφορήσουν οι συζητήσεις θα το δούμε στη συνέχεια», κατέληξε.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας