Το CIOReview αναδεικνύει τη NetU ως ένα από τους 20 πιο υποσχόμενους παρόχους λύσεων NetSuite για το 2019

Η NetU, ο κορυφαίος οργανισμός λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής, αναγνωρίστηκε από το CIOReview ως ένας από τους 20 πιο υποσχόμενους παρόχους λύσεων NetSuite για το 2019 (CIOReview 20 Most Promising NetSuite Solution Providers). Το CIOReview, ένα από τα πιο αξιόπιστα και διάσημα περιοδικά στο χώρο της Πληροφορικής παγκοσμίως, επέλεξε τη NetU με βάση τη ραγδαία εξέλιξη της ως πάροχος λύσεων NetSuite και την αυξανόμενη αναγνώριση της στον κόσμο του NetSuite.

Η διαδικασία επιλογής έγινε από μια διακεκριμένη ομάδα αποτελούμενη από CEOs, CIOs και αναλυτές, καθώς και το συντακτικό συμβούλιο του CIOReview. Η ομάδα αυτή αξιολόγησε εκατοντάδες παρόχους λύσεων NetSuite και επέλεξε τους πιο εξαίρετους. Στην επιλογή του, το CIOReview εξέτασε την ικανότητα της NetU να εκπληρώσει επιχειρηματικές αποστολές και απαιτήσεις, προσφέροντας παράλληλα την κατάλληλη τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσει τις ποικίλες και πολύπλοκες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της NetU ήταν να τερματίσει το σκεπτικισμό των πελατών της όσον αφορά την υιοθέτηση μιας λύσης Cloud και της εμπιστευτικότητας των δεδομένων. Η NetU βοήθησε τους πελάτες της σε Κύπρο και εξωτερικό να αποκομίσουν μακροπρόθεσμα οφέλη από την υιοθέτηση λύσεων Cloud, προσαρμόζοντας ανώτερες λύσεις ERP και αξιοποιώντας τα οφέλη του NetSuite. Στο άμεσο μέλλον, ο οργανισμός σκοπεύει να επενδύσει περαιτέρω έτσι ώστε να ενισχύσει τις δυνατότητες του στο NetSuite και να αξιοποιήσει τα οφέλη τεχνολογιών αιχμής όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη.

Σύμφωνα με τον κύριο Δημήτρη Νησιώτη, Γενικό Διευθυντή της NetU «Η αναγνώριση της NetU ως ένας από τους 20 πιο υποσχόμενους παρόχους λύσεων NetSuite για το 2019 από το CIOReview, αποτελεί μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για την εταιρεία μας λαμβάνοντας υπόψη το διεθνές εκτόπισμα και την αξιοπιστία του CIOReview. Είναι μια επιβράβευση των προσπαθειών μας για την παροχή μοντέρνων λύσεων Cloud που να υποστηρίζουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και τις προκλήσεις των πελατών μας και να τους εξασφαλίζουν επιχειρηματικά οφέλη στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον που επιχειρούν.» 

Διαβάστε τη συνέντευξη του κύριου Βαγγέλη Χατζηγεωργίου, Γενικού Διευθυντή της NetU Hellas στο CIOReview εδώ.

Δειτε Επισης

Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς