Αναβαθμίστε την ιστοσελίδα σας (SEO + UX) και απογειώστε την επιχείρησή σας!

Στον κόσμο του Μάρκετινγκ τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google, οδηγεί στην διαδικτυακή καρποφορία της επιχείρησής σας. 

Το SEO (Search Engine Optimization), συνιστά μια από τις κορυφαίες μεθόδους επαφής με το καταναλωτικό κοινό, αφού παρέχει αυξημένη επιχειρηματική προβολή, υψηλή και συνεχή διαδικτυακή ορατότητα άρα συνακόλουθα αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

Μέσα από έρευνες σε διεθνές επίπεδο έχει αποδειχθεί ότι μια αποτελεσματική στρατηγική SEO αυξάνει την κινητικότητα, παραγωγικότητα  και διαδικτυακή παρουσία του brand σας σε δεκαπλάσιο βαθμό από τις παραδοσιακές μορφές Μάρκετινγκ.

Επομένως, το SEO αυξάνει το reach της επιχείρησής σας αφού όσο υψηλότερα βρίσκεται στα αποτελέσματα αναζήτησης τόσο πιο μεγάλη είναι η αξιοπιστία της και η εμπιστοσύνη που της δείχνει το καταναλωτικό κοινό. 

Τα οφέλη που αποκομίζει η ιστοσελίδα σας και κατ΄ επέκταση η εταιρεία σας, μέσα από μια καλοστημένη στρατηγική SEO είναι πολλά: 

1. Μέσα από μια ισχυρή και δυναμική στρατηγική SEO η ιστοσελίδα σας ανεβαίνει στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας μέσω του αναβαθμισμένου περιεχόμενού της, της παρουσίας της στα  Social Media κ.λπ., την οδηγεί στο να αποδίδει καλύτερα κατά την αναζήτηση μέσω της οποίας οι επισκέπτες αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες όπως αυτά που προσφέρει η εταιρεία σας, χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά (Keywords).

2. Η ιστοσελίδα σας παρουσιάζει αύξηση στην επισκεψιμότητα, στο engagement καθώς και στην μετατροπή του επισκέπτη σε πελάτη.

3.  Τα πιο πάνω  συμβάλλουν στην βελτίωση της εμπειρίας του επισκέπτη (UX), δημιουργώντας σχέσεις ποιότητας και αξίας μεταξύ του brand σας και των επισκεπτών, τα οποία αποδεδειγμένα οδηγούν σε άμεση αύξηση των πωλήσεών σας.

4. Είναι οικονομικά πιο αποδοτικό αφού το κόστος για το Marketing σάς στοιχίζει το ίδιο ενώ πια αποκτάτε περισσότερους επισκέπτες/πελάτες  και ταυτόχρονα έχετε δωρεάν διαφήμιση με την συνεχή παρουσία του brand σας ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

5. Αρχίζετε επίσης να παρατηρείτε μια συσχέτιση της εταιρείας σας με συγκεκριμένες λέξεις/φράσεις κλειδιά από τους χρήστες, κάτι που αποδεικνύει την εξάπλωση και εδραίωση του brand σας, την αύξηση της αξιοπιστίας σας και την κατάκτηση της  εμπιστοσύνης του αγοραστικού σας κοινού.

Συνοπτικά, ο σχεδιασμός ενός επιτυχημένου και υγιούς SEO είναι το πρώτο βήμα για να ανεβάσετε την επιχείρησή σας σε υψηλό επίπεδο και για να κερδίσετε σε επισκεψιμότητα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Σημαντικό όμως να έχετε υπόψη ότι το SEO είναι μια συνεχής διαδικασία που απαιτεί καλό σχεδιασμό από επαγγελματίες ειδικευμένους σε στρατηγικές για να έχετε μακροχρόνια τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μέσα από επιχορηγημένα πρακτικά σεμινάρια/workshops όπως το «Πρακτικές Εφαρμογές & Στρατηγικές Σχεδιασμού και Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων (SEO)» της SocialSpace Academy αποκτάτε όλες τις πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες ώστε να κτίσετε μια αποδοτική στρατηγική SEO, η οποία και θα απογειώσει την ιστοσελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα της Google. 

Το σεμινάριο θα διδάξει ο ειδικός σε θέματα Digital Marketing, Γιώργος Πετρακίδης

Για περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την SocialSpace Academy στο 22.261.088.

Δειτε Επισης

Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς