Η STAROIL στο σχέδιο «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL ανακοινώνει την ένταξη της στο σχέδιο «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου. Πληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε οποιοδήποτε πρατήριο της STAROIL παγκύπρια, όλο το 24ωρο, οι καταναλωτές μαζεύουν βαθμούς οι οποίοι εξαργυρώνονται σε μελλοντικές αγορές σε 250 επιχειρήσεις και πάνω από 700 σημεία σε όλη την Κύπρο. Επιπλέον, εκτός από βαθμούς, με συναλλαγές σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο, οι καταναλωτές διεκδικούν μοναδικές εμπειρίες ζωής, όπως ταξίδια, φεστιβάλ, συναυλίες και κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό.
 
Η συλλογή των βαθμών γίνεται αυτόματα. Κάθε φορά που πραγματοποιείται συναλλαγή με κάρτα της Τράπεζας Κύπρου σε οποιοδήποτε πρατήριο της STAROIL και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο, οι βαθμοί συγκεντρώνονται στον προσωπικό λογαριασμό «Ανταμοιβής» του κατόχου της κάρτας. Κάθε 100 βαθμοί που συγκεντρώνονται αντιστοιχούν σε €1 ανταμοιβή. Βασική προϋπόθεση για εξαργύρωση βαθμών είναι το σύνολο των βαθμών του κατόχου  να είναι πάνω από 500.

O Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL, κ. Γιώργος Πέτρου, δήλωσε: «Η συνεχής εξέλιξη και αναβάθμιση των υπηρεσιών και της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μας, αποτελεί βασικό μας στόχο. Με την ένταξη της STAROIL στο σχέδιο “Ανταμοιβή” της Τράπεζας Κύπρου δίνουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να απολαμβάνουν προνόμια με κάθε αγορά τους στα πρατήριά μας».
 
Για λεπτομέρειες στον τρόπο συγκέντρωσης και εξαργύρωσης βαθμών και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του σχεδίου «Ανταμοιβή» στο www.antamivi.com.cy ή κατεβάστε δωρεάν το Antamivi app από το Google Play και Apple store.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες