Συμμόρφωση της ΑΗΚ με το νομικό και ρυθμιστικό πλαίσιο

Δελτίο Τύπου  17/12/2019 13:00
Συμμόρφωση της ΑΗΚ με το νομικό και ρυθμιστικό πλαίσιο

Συμμόρφωση της ΑΗΚ με το νομικό και ρυθμιστικό πλαίσιο

Δελτίο Τύπου  17/12/2019 13:00
Ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την ΑΗΚ, αποτελεί η πρόσφατη επιτυχής συμμόρφωση της με τις πρόνοιες της ρυθμιστικής απόφασης της ΡΑΕΚ αρ. 4/2014 σχετικά με το Λειτουργικό Διαχωρισμό των Δραστηριοτήτων της.

RELATED ARTICLES


 
Η οργανωμένη, συστηματική και επίπονη προσπάθεια, στην οποία έλαβε μέρος σύσσωμη η ΑΗΚ ολοκληρώθηκε με επιτυχία.  Το μεγαλύτερο εσωτερικό έργο που έχει υλοποιήσει η ΑΗΚ στην ιστορία της στους τομείς της Οργάνωσης και Διοίκησης του Οργανισμού οδήγησαν στην ικανοποίηση των απαιτήσεων συμμόρφωσης της ΑΗΚ με το νομικό και ρυθμιστικό πλαίσιο, χωρίς να επηρεαστεί η ομαλή λειτουργία του Οργανισμού.  
 
Η ΑΗΚ με αυτή της την επιτυχία παραμένει μια κάθετα ολοκληρωμένη επιχείρηση στον τομέα του ηλεκτρισμού, εξέλιξη θετική για το άνοιγμα της αγοράς και της ηλεκτρικής ενέργειας.
 
Πρέπει να σημειωθεί πως η συμμόρφωση με τις πρόνοιες της ρυθμιστικής απόφασης, συνιστά για την ΑΗΚ μια συνεχή και απαιτητική πρόκληση βάθους χρόνου. Την πρόκληση αυτή ο Οργανισμός θα την αντιμετωπίσει με αφοσίωση, σύνεση και ευθύνη στο ρόλο και στην αποστολή του με σεβασμό στην Κυπριακή Κοινωνία την οποία υπηρετεί ανελλιπώς τα τελευταία εξήντα πέντε και πλέον χρόνια.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας