Νέος Λογαριασμός Basic από την Ελληνική Τράπεζα

  • Δωρεάν αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ οποιασδήποτε τράπεζας, στην Κύπρο και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Όλες οι βασικές τραπεζικές υπηρεσίες πληρωμών με μέγιστη ετήσια χρέωση τα €36, χωρίς κανένα όριο στον αριθμό συναλλαγών.
 
Ακόμα πιο εύκολη κάνει τη ζωή των πελατών της η Ελληνική Τράπεζα δημιουργώντας έναν λογαριασμό, ο οποίος τους προσφέρει υπηρεσίες πληρωμών, που θεωρούνται βασικές για τη διεκπεραίωση των καθημερινών τους αναγκών.
 
O λογαριασμός Basic προσφέρεται για όλους τους πελάτες (υφιστάμενους και νέους) που είναι καταναλωτές. ​Υφιστάμενοι και νέοι πελάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν τον λογαριασμό Basic μπορούν απλά να ανοίξουν νέο λογαριασμό ή/και να μετατρέψουν έναν (ή περισσότερους) υφιστάμενο λογαριασμό ταμιευτηρίου σε λογαριασμό Basic σε ένα από τα καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας. 
 
Πιο αναλυτικά, με €1.50 τον μήνα οι πελάτες απολαμβάνουν το άνοιγμα και την τήρηση του λογαριασμού, καθώς επίσης και την έκδοση, ανανέωση και ετήσια συνδρομή απλής χρεωστικής κάρτας. Οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν επίσης δωρεάν πρόσβαση στα ψηφιακά κανάλια της Τράπεζας για παρακολούθηση και διαχείριση του λογαριασμού τους.​
 
Ωστόσο, το σημαντικότερο πλεονέκτημα του λογαριασμού Basic, είναι ότι οι αναλήψεις σε ευρώ, από ATM οποιασδήποτε τράπεζας, είτε εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας, είτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γίνονται δωρεάν.
 
​Επιπρόσθετα, το σύνολο των χρεώσεων του λογαριασμού Basic για τις πιο κάτω υπηρεσίες πληρωμών (“πακέτο υπηρεσιών λογαριασμού Basic”), συμπεριλαμβανομένης της μηνιαίας συνδρομής, δεν μπορεί να ξεπερνά τα €36 ετησίως, χωρίς κανένα όριο στον αριθμό συναλλαγών. ​
  • Εκτέλεση εισερχόμενων / εξερχόμενων εμβασμάτων έως €5.000
  • Αναλήψεις μετρητών στο ταμείο (δωρεάν μέσω ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας)
  • Εκτέλεση πάγιων εντολών
  • Εσωτερικές μεταφορές χρημάτων στο ταμείο (δωρεάν μέσω των διαδικτυακών καναλιών της Τράπεζας)
 
Υπενθυμίζεται επίσης ότι η εκτέλεση εξερχόμενων εμβασμάτων SEPΑ (εντός χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ), μέσω Hellenic Bank Online Banking (Web Banking / Mobile App) μέχρι €1.000, παρέχεται δωρεάν, σε όλους τους πελάτες της Τράπεζας, χωρίς κανένα όριο στον αριθμό εμβασμάτων/ συναλλαγών.
 
Τέλος, για τους λήπτες ΕΕΕ και πρόσωπα που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του Νόμου 64(Ι)/2017 (Αιτητές Πολιτικού Ασύλου, Πολιτικοί Πρόσφυγες, Κάτοχοι Συμπληρωματικής Προστασίας, Θύματα Εμπορίας ή/και Εκμετάλλευσης Προσώπων) το "πακέτο υπηρεσιών λογαριασμού Basic” και η μηνιαία συνδρομή λογαριασμού Basic παρέχονται δωρεάν.​ ​

 
 

Δειτε Επισης

Κεντρική Τράπεζα Κύπρου: Στο 11,42% το επιτόκιο αναφοράς
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Και αυτό το Πάσχα η Alpha Bank στέκεται στο πλευρό των ευάλωτων συμπολιτών μας
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο