Ψάχνει σύμβουλο για ιδιωτικοποίηση το ΧΑΚ

InBusinessNews  29/10/2020 06:58
Ψάχνει σύμβουλο για ιδιωτικοποίηση το ΧΑΚ

Ψάχνει σύμβουλο για ιδιωτικοποίηση το ΧΑΚ

InBusinessNews  29/10/2020 06:58
Στην προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Συμβάσεων (eProcurement) προχώρησε το ΧΑΚ, το οποίο αναζητεί έναν αξιόπιστο ανεξάρτητο σύμβουλο ή κοινοπραξία με σχετική εμπειρογνωμοσύνη με στόχο την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού.

RELATED ARTICLESΟ ανεξάρτητος σύμβουλος θα κληθεί, μεταξύ άλλων, να προετοιμάσει και να εφαρμόσει ένα λεπτομερές επιχειρηματικό σχέδιο (project planning) για την αναδιάρθρωση του Οργανισμού.
 
Διαβάστε ακόμα: Nicosia Mall: To JYSK έφυγε, ένας παιδότοπος έρχεται


Τα καθήκοντα γύρω από την ιδιωτικοποίηση
Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, θα έχει υπό την ευθύνη του όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες της εν λόγω αναδιάρθρωσης, οι οποίες καλύπτουν, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία θυγατρικών εταιρειών, όλες τις νομικές αλλαγές / τροποποιήσεις / νέες νομοθεσίες και εργασιακά θέματα σχετικά με την ιδιωτικοποίηση.

Την ίδια στιγμή, θα κληθεί να αξιολογήσει το υφιστάμενο νομικό και κανονιστικό πλαίσιο της Κύπρου σχετικά με το ΧΑΚ όσον αφορά οποιεσδήποτε αλλαγές ενδέχεται να απαιτηθούν λόγω της εγκεκριμένης επιλογής ιδιωτικοποίησης που θα εφαρμοστεί και θα παράσχει σχετικές υπηρεσίες σύνταξης και θέσπισης, με σεβασμό στην ανεξαρτησία και τις εξουσίες κάθε σχετικής αρχής.
 

Ανάμεσα στα καθήκοντα του ανεξάρτητου συμβούλου είναι επίσης ο σχεδιασμός, η προετοιμασία, η διαχείριση και η εκτέλεση όλων των πτυχών της διαδικασίας προετοιμασίας ιδιωτικοποιήσεως και πώλησης για την επιλογή του στρατηγικού εταίρου / επενδυτή, από την έναρξη έως το οικονομικό κλείσιμο της συναλλαγής, βάσει των σχετικών αποφάσεων και εγκρίσεων του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στα €275.000 η σύμβαση
Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης που θα υπογραφεί φτάνει τα €275.000 χωρίς ΦΠΑ.

Το κόστος χρηματοδότησης θα καλυφθεί από εθνικά κονδύλια.

Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του e-procurement μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 13:00.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας