Στον κόσμο των social media o Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου

Στον κόσμο του Twitter αλλά και του LinkedIn, με σκοπό την καλύτερη επικοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων αλλά και την παράθεση των θέσεών του επί σημαντικών ζητημάτων, έχει εισέλθει ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου (ΣΤΚ). 

Έχοντας αφουγκραστεί τις απαιτήσεις που απορρέουν από τα νέα, ψηφιακά δεδομένα της νέας εποχής ο Σύνδεσμος Τραπεζών έχει δημιουργήσει δικούς του λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιο γνωστά -βεβαίως- ως social media, με στόχο τη βελτίωση της επικοινωνίας με εκπροσώπους των ΜΜΕ, τις τράπεζες-μέλη του, πολιτικά κόμματα και πρόσωπα αλλά και επαγγελματικούς φορείς στην Κύπρο και στο εξωτερικό. 

Οι ακόλουθοι του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου σε Twitter και LinkedIn λαμβάνουν ενημέρωση για τη δράση του ΣΤΚ, αλλά και για την Ευρωπαϊκή Τραπεζική Ομοσπονδία (EBF) και για άλλους εθνικούς συνδέσμους τραπεζών. Παράλληλα, γίνεται ανταλλαγή απόψεων και παράθεση δεδομένων αναφορικά με τρέχοντα ζητήματα. 

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα των social media, ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Τραπεζών, δρ. Μιχάλης Καμμάς, τόνισε: «Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τον Σύνδεσμό μας η είσοδός του στην ψηφιακή εποχή, αφού καλύπτει αφενός κομμάτι της διαδικτυακής παρουσίας που επιδιώκουμε να έχουμε και αφετέρου ευθυγραμμίζεται με τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται σε αντίστοιχους Συνδέσμους στην υπόλοιπη Ευρώπη». 

Παράλληλα, ο δρ. Καμμάς σημείωσε ότι η δημιουργία λογαριασμών στο Twitter και το LinkedIn αποτελεί την αρχή των ψηφιακών βημάτων αναβάθμισης που κάνει ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου, αφού όπως σημείωσε αυτόν τον καιρό επανασχεδιάζονται βάσει αναβαθμισμένων προτύπων τόσο το μηνιαίο newsletter όσο και η ιστοσελίδα του ΣΤΚ.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Νέα αύξηση τόσο στις καταθέσεις όσο και στα δάνεια τον Μάρτιο
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Κεντρική Τράπεζα Κύπρου: Στο 11,42% το επιτόκιο αναφοράς
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών