VitaTrace Nutrition: Ίδρυσε θυγατρική στην Αίγυπτο

Την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας προώθησης και εμπορίας προϊόντων σχετική με την δουλειά της στην Αίγυπτο, με την επωνυμία VTN MISR LTD, αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο InBusinessNews και η οποία θα δημοσιευθεί ολόκληρη αύριο Κυριακή, o CEO της VitaTrace Nutrition (VTN), πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.

Σημειώνοντας πως η VitaTrace Nutrition Ltd (VTN) «είναι εδώ τα τελευταία 45 χρόνια, είναι επικερδής, έχει άριστο προσωπικό και είναι μακράν η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της, στην Κύπρο αλλά και στη Μέση Ανατολή», ο κ. Αγκαστινιώτης υπογραμμίζει πως η αιγυπτιακή αγορά είναι μια αγορά στην οποία η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία.

«Έφθασε λοιπόν η ώρα και δημιουργήσαμε τη δική μας πλήρως αδειοδοτημένη υποδομή, σ’ αυτή την τεράστια, αλλά και δύσκολη αγορά, στην οποία ήδη εξήγαμε τα τελευταία χρόνια πολλά εκατομμύρια προϊόντα κυπριακής παραγωγής», ανέφερε ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.

Διαβάστε ακόμα:

Οι μεγάλες προκλήσεις της νέας Κυβέρνησης στην οικονομία


Αλλαγές σε ιατρικό κέντρο και νέο ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία


«Ανακοινώνουμε σήμερα για πρώτη φορά», συνέχισε, «την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας προώθησης και εμπορίας προϊόντων σχετική με την δουλειά μας στην Αίγυπτο με την επωνυμία VTN MISR LTD. Η αιγυπτιακή αγορά είναι μια αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία τα τελευταία 45 χρόνια».

Ο CEO της VitaTrace Nutrition εξέφρασε περηφάνια για τη συμμετοχή της εταιρείας σε διάφορα ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα, για τις καινοτομίες που εισήγαγε στην αγορά, αλλά και για το γεγονός ότι σήμερα εξάγει στην Ευρώπη, στην Ασία, καθώς και στη Μέση Ανατολή.

Κληθείς να σκιαγραφήσει γενικότερα τον τομέα και το επιχειρηματικό περιβάλλον εντός του οποίου δραστηριοποιείται η εταιρεία, ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης το χαρακτήρισε ως μεταβλητό και δύσκολο.

«Επιβιώνουν όμως, τόσο σε επίπεδο παραγωγών όσον και σε επίπεδο εμπόρων οι οργανωμένοι, αυτοί που αυξάνουν την ποιότητα και παραγωγικότητα τους και αυτοί που βλέπουν μπροστά και μακριά», υπέδειξε. Για να συμπληρώσει πως χάνονται οι επιφανειακοί, επιπόλαιοι, αδιάβαστοι και μη προοδευτικοί επιχειρηματίες. «Θεωρώ ότι όμως αυτό συμβαίνει και σε πολλούς άλλους τομείς της οικονομίας», σημείωσε.

  • Η Vitatrace Nutrition (VTN)

Η Vitatrace Nutrition (VTN) ιδρύθηκε το 1978 από τον Ευριπίδη Κ. Αγκαστινιώτη.

Δραστηριοποιείται στην παραγωγή προμιγμάτων βιταμινών και ιχνοστοιχείων, συμπληρωμάτων ζωοτροφών, στην εμπορία προσθετικών ζωοτροφών, κτηνιατρικών φαρμάκων και τροφών για κατοικίδια ζώα.

Παρασκευάζει προϊόντα για τη ζωική παραγωγή της Κύπρου και τα εξάγει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, καθώς και σε Μέση και Άπω Ανατολή.

Αντιπροσωπεύει πολλές εταιρείες σε συναφείς κλάδους, όπως των προσθετικών, των κτηνιατρικών φαρμάκων και των τροφών για κατοικίδια.  

Δειτε Επισης

Ακόμη πιο ακριβός ο καφές: Σε υψηλό 13 ετών ο καφές Arabica-Αύξηση 40% στις τιμές το 2024
«Επιχειρείται εξόντωση της αγελαδοτροφίας...»-Διαφωνούν με την ποσόστωση και λαμβάνουν αποφάσεις
ΝΟΟΗ: Μια εκλεπτυσμένη εμπειρία κρασιού χωρίς αλκοόλ
Στα 21 δις το εμπορικό πλεόνασμα ευρωζώνης
Δωρεάν σεμινάρια για βιογραφικό και επικοινωνιακές δεξιότητες από την Coca-Cola HBC Κύπρου
Αναθεωρούν προς τα κάτω την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων οι αυτοκινητοβιομηχανίες
Μιχάλης Παναγίδης: Νέα τάση στον κλάδο των υπεραγορών οι εξαγορές και συγχωνεύσεις
Ξεκαθαρίζει για καθορισμό πλαφόν στην τιμή του νερού το Υπουργείο Εμπορίου-Καμιά πρόθεση για εξαιρέσεις
Lyle & Scott: Στο Nicosia Mall το brand-χορηγός ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας και ΑΕΚ Αθηνών
Director και γενικός διευθυντής των Mall of Cyprus και Mall of Engomi ο Κύπρος Χατζηστυλλής