Neon Mall: Πότε ανοίγει και τα καταστήματα στο νέο εμπορικό κέντρο

Τους πρώτους του επισκέπτες ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο εμπορικό κέντρο της Πάφου, Neon Mall, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις 26 Ιανουαρίου και φιλοδοξεί να αποτελέσει μια νέα διαφορετική εμπορική πρόταση προς τους καταναλωτές της πόλης και επαρχίας της Πάφου, ενισχύοντας τον ανταγωνισμό.

Το Neon Mall θα στεγάζεται στο κτίριο της πάλαι ποτέ υπεραγοράς Ορφανίδη, το οποίο έπειτα από χρόνια αδράνειας και εγκατάλειψης, και αφού αγοράστηκε από επενδυτή, ανακαινίστηκε και διαμορφώθηκε αναλόγως, μέσα από μια επένδυση ύψους περίπου 16-17 εκατ. ευρώ.

Σε πρώτη φάση, και συγκεκριμένα στις 26 του μήνα, στο Neon Mall θα λειτουργήσει το καινούργιο κατάστημα της γνωστής DIY αλυσίδας Superhome Center, καθώς και το δεύτερο κατάστημα της KIABI στην Κύπρο(σ.σ. το πρώτο ως γνωστό λειτουργεί ήδη στο Metropolis Mall στη Λάρνακα).

Διαβάστε ακόμα: 

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, στο Neon Mall θα φιλοξενείται επίσης κατάστημα αθλητικών ειδών, με τις σχετικές υπογραφές ωστόσο να μην έχουν πέσει ακόμη και συνεπώς η επωνυμία του να κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Πέραν των πιο πάνω, στο νέο εμπορικό κέντρο της Πάφου θα λειτουργήσει ένα ακόμη κατάστημα των υπεραγορών Lidl, όπως και κατάστημα Cyta, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους σε καφετέρια, η οποία επίσης θα στεγαστεί στο νέο εμπορικό κέντρο της Πάφου.

Η λειτουργία, τόσο της υπεραγοράς Lidl όσο και του καταστήματος Cyta, όπως και του καταστήματος αθλητικών ειδών και της καφετέριας, προσδιορίζονται κατά το αμέσως επόμενο προσεχές χρονικό διάστημα. Στο προσεχές διάστημα, εξάλλου, δεν αποκλείονται και άλλες αφίξεις. 

Σε ό,τι αφορά το Superhome Center, που θα λειτουργήσει στις 26 Ιανουαρίου, μιλώντας πρόσφατα στο InBusinessNews ο Γενικός Διευθυντής των πολυκαταστημάτων Γιώργος Τζιοβάννη, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η μετακόμιση του υφιστάμενου καταστήματος της αλυσίδας στην Πάφο στο Neon Mall, προέκυψε ως αποτέλεσμα των προκύπτουσων αυξανόμενων αναγκών του καταναλωτικού κοινού.

Διαβάστε εδώ: Superhome Center: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο κατάστημα στην Πάφο

Αναφορικά με την KIABI και τη στέγαση του δεύτερου καταστήματός της στην Κύπρο στο νέο εμπορικό κέντρο της Πάφου, ο Partner Hudson Kiabi στη χώρα μας, Κυριάκος Ζηντίλης, εξέφρασε την ακράδαντη πίστη του για μια ακόμη επιτυχία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε μια τόσο συναρπαστική μάρκα αξίας στην Κύπρο, που προσφέρει πιο προσιτή και ποιοτική μόδα στις κυπριακές οικογένειες. Η Πάφος είναι το δεύτερο κατάστημα στην στρατηγική επέκτασής μας σε μια τοποθεσία που πιστεύουμε ότι είναι ιδανική για εμάς. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή θα είναι άλλη μία επιτυχία», δήλωσε.

Διαβάστε εδώ: Kiabi: Έρχεται δεύτερο κατάστημα, ανοίγει στο Neon Mall στην Πάφο

Όπως έχει προαναφερθεί, το κατάστημα της KIABI θα ανοίξει και αυτό στις 26 του μήνα.

Δειτε Επισης

Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023