Αλφαμέγα: Μισθολογικές αυξήσεις στο προσωπικό εν μέσω κρίσης

Με νέες παροχές συνολικού ύψους πέραν των δύο εκατομμυρίων ευρώ οι υπεραγορές Αλφαμέγα έρχονται σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους εργαζόμενους, να στηρίξουν και να ενισχύσουν περαιτέρω το προσωπικό τους.

Συγκεκριμένα, από τον περασμένο Νοέμβριο οι υπεραγορές Αλφαμέγα προχώρησαν στην παραχώρηση μισθολογικών αυξήσεων προς το προσωπικό τους στη βάση αξιολόγησης της απόδοσης εκάστου των εργαζομένων, με το συνολικό κόστος των εν λόγω αυξήσεων να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: 

Επιπρόσθετα, από τον Δεκέμβριο, οι Αλφαμέγα παραχωρούν στο προσωπικό τους 10% έκπτωση για αγορές από τις υπεραγορές (συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων που βρίσκονται σε προσφορά), με το ετήσιο κόστος του συγκεκριμένου μέτρου στήριξης να ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πιο προαναφερθείσες νέες παροχές έρχονται να προστεθούν σε σειρά άλλων παροχών των υπεραγορών Αλφαμέγα προς το προς το προσωπικό τους που προϋπήρχαν, και οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • 20% έκπτωση σε αγορές από τα καφεστιατόρια των υπεραγορών.
  • Αγορές επί πιστώσει για εργαζόμενους που το επιθυμούν.
  • Πλήρη καταβολή μισθοδοσίας καθ’ όλη την διάρκεια της άδειας μητρότητας και παράταση της καταβολής βάσει της τελευταίας τροποποίησης της νομοθεσίας αναφορικά με την διάρκεια της άδειας.
  • Πλήρη καταβολή μισθοδοσίας σε άδειες πατρότητας.
  • Αποστολή δώρου «newborn box», που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το νεογέννητο σε όλο το προσωπικό.
  • Από την έναρξη της πανδημίας το 2020 παρέχεται με κατ’ οίκο παράδοση ως δώρο σε όλους τους εργαζόμενους που είναι θετικοί στο Covid-19 «goody bag» (αξίας 50 ευρώ έκαστο), το οποίο περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα πρώτης ανάγκης.
  • Παρέχεται μέσω του Ταμείου Αλληλεγγύης οικονομική βοήθεια σε προσωπικό που αντιμετωπίζει σοβαρό βιοποριστικό θέμα. Μέχρι στιγμής έχει παραχωρηθεί βοήθεια ύψους 150 000 ευρώ από το Ταμείο Αλληλεγγύης σε εργαζόμενους.
  • Παρέχονται άτοκα δάνεια προσωπικού, συνολικού ετήσιου ύψους 120 000 ευρώ, ως οικονομική βοήθεια για έκτακτες σοβαρές οικονομικές υποθέσεις στους εργαζόμενους.
  • Παρέχεται Συνταξιοδοτικό Ασφαλιστικό Σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει Ασφάλεια Ζωής.
  • Πλήρη κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων και 100% κάλυψη μισθοδοσίας σε εργατικά ατυχήματα για όλη την περίοδο απουσίας των εργαζομένων.
  • Ιδιωτικό Σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, πέραν του Γε.Σ.Υ., με παγκόσμια γεωγραφική κάλυψη στους εργαζόμενους και τα εξαρτώμενα τους.
  • Συνταξιοδοτικό Ασφαλιστικό Σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει Ασφάλεια Ζωής.
  • Πλήρη κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων και 100% κάλυψη μισθοδοσίας σε εργατικά ατυχήματα για όλη την περίοδο απουσίας των εργαζομένων.
  • Υποτροφίες κάθε έτος βάσει ακαδημαϊκών κριτηρίων για φοίτηση εργαζομένων ή των εξαρτώμενων τέκνων τους σε προγράμματα πτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, σε συνεργασία με το Cyprus Institute of Marketing (CIM), με κάλυψη 100% των διδάκτρων. Επιπλέον, παρέχεται 20% έκπτωση για φοίτηση στα προγράμματα σπουδών του CIM για όλους τους εργαζόμενους και τα εξαρτώμενα παιδιά τους.

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά