Όμιλος Πηλακούτα: Ο καλύτερος εισαγωγέας BMW στην Ευρώπη (pics)

Με μια άκρως τιμητική διάκριση, που αντανακλά την πολυετή δυναμική παρουσία του και αντικατοπτρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει στον τομέα της εισαγωγής και των  πωλήσεων αυτοκινήτων στην Κύπρο, ο όμιλος Πηλακούτα σφράγισε την πολυετή συνεργασία του με την BMW.  

Συγκεκριμένα, στην παρουσία των regional directors του BMW Group, Christopher Puth και Gunther Aichinger, o όμιλος Πηλακούτα τιμήθηκε από τη BMW με το βραβείο «Best BMW importer in high performance vehicle sales», για τις αποδόσεις του στην πώληση των περισσότερων αυτοκινήτων BMW στην Ευρώπη. Ειδικότερα, βραβεύτηκε για τις υψηλές επιδόσεις (πωλήσεις) των τμημάτων ΒMW M & MINI JCW, μεταξύ των εισαγωγέων BMW & MINI.

Η τιμητική αυτή διάκριση απονεμήθηκε στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής εκδήλωσης που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στο showroom του ομίλου στη Λευκωσία, όπου πέραν των regional directors του BMW Group και άλλων στελεχών του, το παρών τους έδωσαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου. 

Διαβάστε ακόμα: 

Μιλώντας στην εκδήλωση, και καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους συνεργάτες του ομίλου από την BMW, καθώς και τον υπόλοιπο επιχειρηματικό κόσμο, ο Head of Business Operations του ομίλου Πηλακούτα, Κόδρος Πηλακούτας, εξέφρασε στους ξένους εταίρους, αλλά και στους πελάτες του ομίλου, τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή του στην επιτυχία.  

«Η σημαντική αυτή επιτυχία», είπε, «οφείλεται πάνω απ' όλα στην εμπιστοσύνη των πελατών, που είναι εδραιωμένη χάρη στην αξιοπιστία και το κύρος του ομίλου Πηλακούτα και υπερβαίνει τα σύνορα της Κύπρου». «Η διάκριση αυτή, μας κάνει να νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη την ευθύνη απέναντι στο BMW Group και απέναντι στους πελάτες μας», υπογράμμισε ο κ. Πηλακούτας. 

Όπως επισήμανε περαιτέρω, για τον όμιλο Πηλακούτα η σειρά BMW M αποτελεί τον ορισμό του απόλυτου. Στα 50 χρόνια της ιστορίας της σειράς, η τεχνολογία των αυτοκινήτων έχει εξελιχθεί, υπέδειξε, αλλά η φιλοσοφία παρέμεινε η ίδια. «Μοναδικά αυτοκίνητα, δημιουργήματα, που η οδήγηση τους εμπνέει, συγκινεί και συναρπάζει. Αυτοκίνητα που απογειώνουν τις αισθήσεις, προκαλώντας έντονα συναισθήματα», υπογράμμισε.  

 

Στη δική του τοποθέτηση, ο εκ των regional directors του BMW Group, Christopher Puth, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση του ομίλου Πηλακούτα, καθώς μέσω του, πωλήθηκαν στην Κύπρο τα περισσότερα BMW M αυτοκίνητα στην Ευρώπη. Για να τονίσει στη συνέχεια, πως προσβλέπει σε ακόμη 50 χρόνια συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά διάφορα μοντέλα της σειράς BMW M, και κυρίως την επανέκδοση της θρυλικής περιορισμένης έκδοσης BMW M4 CSL. Μοντέλα που, όπως σημείωσε και ο Κόδρος Πηλακούτας, έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία. ανοίγοντας ταυτόχρονα νέα κεφάλαια αισθητικής, μηχανικής και τεχνολογικής εξέλιξης στο μέλλον. 

Δείτε πιο κάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση της περασμένης Δευτέρας: 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών