Πού και γιατί μεταφέρει τα γραφεία της Λευκωσίας η Elysee

Σε νέα τοποθεσία, και συγκεκριμένα στα φώτα του πρώην Ορφανίδη, θα βρίσκεται το νέο κεντρικό καταστήματος της Λευκωσία της Elysée, με την ολοκλήρωση της... μετακόμισης να προσδιορίζεται χρονικά μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Μιλώντας στο InBusinessNews, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Πάνος Πρωτοπαπάς, ανέφερε ότι η μετακίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο των πλάνων ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς η επέκταση των εργασιών της, την ώθησε στην αναζήτηση νέου χώρου.   

Σύμφωνα με τον κ. Πρωτοπαπά, η αλλαγή τοποθεσίας, και δη η μετακίνηση στα φώτα του πρώην Ορφανίδη, παρέχει το πλεονέκτημα της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών και κυρίως καλύτερη πρόσβαση, όπως και διαφήμιση για την εταιρεία.

Διαβάστε ακόμα: 

Καταστήματα: Οι τιμές και οι περιοχές που ελκύουν τους αγοραστές 

IN Business Awards 2021: Οι 5 υποψήφιοι στην κατηγορία μάνατζερ 

Το δεκαώροφο κτήριο που αναμένεται να ανεγερθεί στη Λεμεσό

Ο κ. Πρωτοπαπάς σημείωσε περαιτέρω ότι οι δραστηριότητες εντός του χώρου ουσιαστικά θα παραμείνουν οι ίδιες, καθώς η Elysée εξυπηρετεί ήδη ένα μεγάλο φάσμα της οικοδομικής και αγροτικής βιομηχανίας.

 

«Η Elysée πάντα κοιτάζει το πώς να δίνει αξία στους πελάτες της. Βλέπουμε ότι με το να είμαστε σε έναν αναβαθμισμένο χώρο δημιουργούμε αξία για εμάς και την αγορά», υπογράμμισε ο κ. Πρωτοπαπάς.

Το κόστος της επένδυσης ανέρχεται περίπου στα 2,5 εκατ. ευρώ και υπολογίζεται ότι μέχρι τον Αύγουστο του 2022 η εταιρεία θα έχει ολοκληρώσει την εγκατάστασή στα νέα κεντρικά γραφεία.

Ως γνωστό, η Elysée ασχολείται με την κατασκευή σωληνώσεων και συστημάτων παροχής νερού, άρδευσης, αποχέτευσης και ενέργειας. Με στρατηγική έδρα την Κύπρο, εξυπηρετεί περισσότερους από 65 προορισμούς και στις πέντε ηπείρους.​

Έχει αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αφρική, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η πολύχρονη πείρα της Elysée στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την προμήθεια εξαρτημάτων αντικατοπτρίζεται σε νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

Δειτε Επισης

Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls