Πού και γιατί μεταφέρει τα γραφεία της Λευκωσίας η Elysee

Σε νέα τοποθεσία, και συγκεκριμένα στα φώτα του πρώην Ορφανίδη, θα βρίσκεται το νέο κεντρικό καταστήματος της Λευκωσία της Elysée, με την ολοκλήρωση της... μετακόμισης να προσδιορίζεται χρονικά μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Μιλώντας στο InBusinessNews, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Πάνος Πρωτοπαπάς, ανέφερε ότι η μετακίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο των πλάνων ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς η επέκταση των εργασιών της, την ώθησε στην αναζήτηση νέου χώρου.   

Σύμφωνα με τον κ. Πρωτοπαπά, η αλλαγή τοποθεσίας, και δη η μετακίνηση στα φώτα του πρώην Ορφανίδη, παρέχει το πλεονέκτημα της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών και κυρίως καλύτερη πρόσβαση, όπως και διαφήμιση για την εταιρεία.

Διαβάστε ακόμα: 

Καταστήματα: Οι τιμές και οι περιοχές που ελκύουν τους αγοραστές 

IN Business Awards 2021: Οι 5 υποψήφιοι στην κατηγορία μάνατζερ 

Το δεκαώροφο κτήριο που αναμένεται να ανεγερθεί στη Λεμεσό

Ο κ. Πρωτοπαπάς σημείωσε περαιτέρω ότι οι δραστηριότητες εντός του χώρου ουσιαστικά θα παραμείνουν οι ίδιες, καθώς η Elysée εξυπηρετεί ήδη ένα μεγάλο φάσμα της οικοδομικής και αγροτικής βιομηχανίας.

 

«Η Elysée πάντα κοιτάζει το πώς να δίνει αξία στους πελάτες της. Βλέπουμε ότι με το να είμαστε σε έναν αναβαθμισμένο χώρο δημιουργούμε αξία για εμάς και την αγορά», υπογράμμισε ο κ. Πρωτοπαπάς.

Το κόστος της επένδυσης ανέρχεται περίπου στα 2,5 εκατ. ευρώ και υπολογίζεται ότι μέχρι τον Αύγουστο του 2022 η εταιρεία θα έχει ολοκληρώσει την εγκατάστασή στα νέα κεντρικά γραφεία.

Ως γνωστό, η Elysée ασχολείται με την κατασκευή σωληνώσεων και συστημάτων παροχής νερού, άρδευσης, αποχέτευσης και ενέργειας. Με στρατηγική έδρα την Κύπρο, εξυπηρετεί περισσότερους από 65 προορισμούς και στις πέντε ηπείρους.​

Έχει αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αφρική, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η πολύχρονη πείρα της Elysée στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την προμήθεια εξαρτημάτων αντικατοπτρίζεται σε νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

Δειτε Επισης

Τράπεζα Κύπρου: Επιτυχές το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών-Τα συνολικά δικαιώματα ψήφου και το συνολικό κεφάλαιο
ΑΔΜΗΕ: Ενώπιον των ρυθμιστικών αρχών Ισραήλ και Κύπρου η μελέτη κόστους-οφέλους του GSI
Υπευθυνότητα και συμμόρφωση: Ο ρόλος των καταστημάτων διαρκούς εξυπηρέτησης στην προστασία των ανήλικων καταναλωτών
Πέντε συγκεκριμένες εισηγήσεις από ΣΕΜΗΟ για ουσιαστική και αποτελεσματική μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση
Το νέο κατάστημα Starbucks στην Σταυρού άνοιξε τις πόρτες του-Έμφαση στην αισθητική και στη συνολική εμπειρία (photos)
Ένα «e-kalathi» στη μέγγενη της αγοράς που απογοήτευσε λιανέμπορους και καταναλωτές
Το μεγαλύτερο deal της REMU, ο στόχος που ξεπέρασε και η επένδυση μαμούθ που ετοιμάζει η Columbia στο Secret Valley
Περισσότερα από 80 έργα κόστους άνω του €1 δις για την πόλη και επαρχία Λευκωσίας-Οι ανακοινώσεις Χριστοδουλίδη
Νέος συνέταιρος στην PwC Κύπρου ο Γιώργος Κωνσταντινίδης-Το who is who και πότε εντάσσεται στον Συνεταιρισμό
Aqua Residences: Οικιστικοί πύργοι €40 εκατ. στην περιοχή των πρώην διυλιστηρίων Λάρνακας