Metropolis Mall: Νέες αφίξεις με παιδότοπο και... car wash

Περίπου τρεις μήνες μετά την έναρξη της λειτουργίας του, η αγοραστική εμπειρία που προσφέρει το Metropolis Mall αναβαθμίζεται συνεχώς και το εμπορικό κέντρο διευρύνει τις επιλογές που προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό της Λάρνακας, αλλά και ολόκληρης της Κύπρου. 

Στα 130 καταστήματα τα οποία στεγάζονται στο Metropolis Mall, ήρθαν το τελευταίο διάστημα να προστεθούν καινούργιες προσθήκες, με το εμπορικό κέντρο να αγκαλιάζεται ολοένα και περισσότερο από τον κόσμο. 

Μιλώντας στο InBusinessNews, η υπεύθυνη επικοινωνίας του Metropolis Mall, Μαριλένα Παλάζη, ανέφερε συναφώς ότι ο κόσμος αγκάλιασε το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας, όπως και τα νέα brands.

Διαβάστε ακόμα:

Τα τρία έργα που αλλάζουν την εικόνα της Λευκωσίας

Γιώργος Χρυσοχός: Αύξηση των τιμών των ακινήτων το 2022

Παίρνει σάρκα και οστά το μεγάλο θεματικό πάρκο στη Λεμεσό

«Ειδικότερα τώρα, την περίοδο των γιορτών, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε 20 νέες αφίξεις στον ίδιο χώρο, κάτω σε ένα δρόμο, αφού ο καταναλωτής μπορεί να ψωνίσει και να βρει οτιδήποτε σε μια διαδρομή, απολαμβάνοντας την ησυχία και τις ανέσεις που προσφέρει ένα mall», υπέδειξε. 

Κληθείσα να σχολιάσει τα νέα μέτρα που εφαρμόζονται για αντιμετώπιση της πανδημίας και τις όποιες επιπτώσεις τους στην επισκεψιμότητα, η κ. Παλάζη υπογράμμισε ότι δεν έχουν επηρεάσει την κίνηση του εμπορικού κέντρου, καθώς τα rapid test στον εξωτερικό χώρο του Metropolis Mall συνεχίζονται κανονικά.

«Το μόνο που μας ταλαιπώρησε είναι ότι ακυρώσαμε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά και τον κόσμο. Στην προσπάθειά μας να μεταφέρουμε ένα χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο κοινό είχαμε πολλές εκδηλώσεις προγραμματισμένες, όπως εργαστήρια για παιδιά και άλλα, που δυστυχώς δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε. Θα πραγματοποιηθούν μόνο κάποιες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις χωρίς συνωστισμό», πρόσθεσε.

Παρ΄όλα αυτά, η κ. Παλάζη εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο κόσμος και οι οικογένειες, κατά την περίοδο των γιορτών, θα επισκεφθούν το Metropolis Mall για να απολαύσουν τα ψώνια τους, αλλά και το καλό φαγητό που προσφέρουν οι χώροι εστίασης του εμπορικού κέντρου.

Ένα νέο καινοτόμο concept

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια εκ των νέων αφίξεων στο Metropolis Mall, είναι ο παιδότοπος «Tommy Life».

Πρόκειται για ένα καινοτόμο και εντελώς νέο concept, αφού οι γονείς δεν χρειάζεται να είναι παρόντες και να επιβλέπουν τα παιδιά τους, αλλά έχουν τη δυνατότητα, την ίδια στιγμή να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις αγορές τους.

Οι λειτουργοί του παιδότοπου και έμπειρες nannys, αναλαμβάνουν πλήρως την ψυχαγωγία των παιδιών, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Οι νέες αφίξεις στο Metropolis Mall

  • Μόδα

LAttento

Η L’Attento είναι μια πολυεμπορική μπουτίκ που προσφέρει κοσμήματα μόδας, Ovye ιταλικά δερμάτινα παπούτσια, τσάντες, ανδρικά αξεσουάρ και άλλα έργα τέχνης και σχέδια.

Toi&Moi

Η Toi&moi είναι κατασκευαστική και εμπορική εταιρεία και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα ηγετικά γυναικεία fashion brands. Το εμπορικό σήμα Toi&Moi είναι κατοχυρωμένο σε 55 χώρες. Η φιλοσοφία της συλλογής είναι: Casual και elegant συνδυασμοί που παραμένουν πιστοί στην ποιότητα και στον διαφοροποιημένο σχεδιασμό.

Ramazotti

Πρόκειται για ένα brand που προφέρει υψηλής αξίας τσάντες και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές, υπερέχοντας στον σχεδιασμό και στην ποιότητα. Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της μόδας, τα Ramazotti προσθέτουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα στα προϊόντα τους.

Φέτος, η εταιρεία συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής και κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της γυναικείας τσάντας και αξεσουάρ. Μέχρι στιγμής, δραστηριοποιείται με πέντε επώνυμα φυσικά καταστήματα αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων και δύο ηλεκτρονικά.

Lynne

Γυναικείο brand μόδας με ρούχα και αξεσουάρ. Το Lynne υποστηρίζει δύο βασικές σειρές, τα βραδινά και τα casual καθημερινά. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, ιδανικά για κάθε περίσταση.

Attrattivo

Το μοναδικό causal chic στυλ του Attrattivo αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη γυναίκα. Ακολουθόντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, το Attrattivo πλασάρει σειρές που χαρακτηρίζονται από ρομαντισμό και ταυτόχρονα δυναμισμό.

Επίσης, το κατάστημα διαθέτει αξεσουάρ με βάση τη φιλοσοφία Attrativo.

Diva Boutique

Πρόκειται για γυναικείο κατάστημα ρούχων με επιλογές για όλες τις ηλικιακές μονάδες και όλα τα στυλ. Νεανική μόδα, casual, απογευματινή ένδυση και ρούχα plus size, είναι μερικές από τις επιλογές της Diva Boutique.

Camicissima

Το Camicissima είναι συνώνυμο του ιταλικού στυλ, της ποιοτικής κατασκευής και της συνεχούς καινοτομίας, τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό. Τα πουκάμισα είναι η βασική δραστηριότητα της μάρκας. Καθένα από αυτά είναι μελετημένο για να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη, ενώ τα total looks που προτείνονται είναι δημιουργημένα για σύγχρονους άντρες. Για το λόγο αυτό, η Camicissima λάνσαρε τη συλλογή της ‘Non Iron’, που περιλαμβάνει πουκάμισα και παντελόνια που δεν χρειάζονται σιδέρωμα.

  • Ομορφιά και υγεία

Cyprus Premier Dead Sea

Η εταιρεία Cyprus Premier Dead Sea βρίσκεται στην κυπριακή αγορά από το 2008 και δραστηριοποιείται στον κλάδο της ομορφιάς. Παρέχει συμβουλές περιποίησης δέρματος, επίλυσης προβλημάτων δέρματος, επαγγελματική περιποίηση προσώπου και θεραπείες.

  • Εστίαση

Aldente

Το Aldente Cucina Italiana προσφέρει αυθεντική ιταλική κουζίνα. Χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους μαγειρέματος, συμπεριλαμβανομένου ξυλόφουρνου, το εστιατόριο σερβίρει μια σειρά από ιταλικά πιάτα από ορεκτικά και κυρίως επιδόρπια και ποτά σε μια εξαιρετική ποιότητα και σχέση ποιότητας / τιμής.

Hub Café

Το The Hub Café είναι το πρώτο franchise στην Κύπρο που προσφέρει ποικιλία από βιολογικά μείγματα καφέ και υγιεινές προτάσεις βιολογικών γευμάτων και ροφημάτων.

  • Υπηρεσίες

Τράπεζα Κύπρου

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ένα κατάστημα τράπεζας από το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας.

Το branch προσφέρει υπηρεσίες ΑΤΜ (αναλήψεις, μεταφορές, υπόλοιπα λογαριασμού) για όλους τους κατόχους καρτών. Εντός του καταστήματος, τα νομικά πρόσωπα μπορούν να πραγματοποιούν τις καταθέσεις μετρητών και νομισμάτων μέσω των μηχανημάτων αυτοεξυπηρέτησης.

  • Car Wash

Bio Steam Carwash

Προσφέρει υπηρεσίες car wash με μια καινοτόμα προσέγγιση. Οι υψηλές θερμοκρασίες υγρού και ξηρού ατμού, σκοτώνουν και μετουσιώνουν επιβλαβή βακτήρια και μικροοργανισμούς στα αυτοκίνητα.

 

Δειτε Επισης

Νέο νομικό πλαίσιο ελέγχου εγκαταστάσεων υγρών πετρελαιοειδών-Η τροποποιητική νομοθεσία
Ροδόσταγμα Αγρού: Συνεχίζεται η εξέταση του φακέλου ως προϊόντος προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης
Το ταξίδι της Philip Morris για ένα κόσμο χωρίς τσιγάρο... Το ESG και το αποτύπωμά της στην Ευρώπη
Άδειες σε 16 Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΙΚΤΕΟ) για μοτοσυκλέτες-Αρχίζει η λειτουργία τους
Ανεβαίνουν ξανά οι τόνοι στον τομέα της παραγωγής χαλλουμιού-Σημείο τριβής η ποσόστωση
Στις 4 Ιουνίου η συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη για το χαλλούμι
Γλύκανε ο καφές... Ανάμεσα στις χώρες με μείωση της τιμής του η Κύπρος
Μακρύς ο...δρόμος για την ηλεκτροκίνηση στην Κύπρο-Από τα χαμηλότερα στην Ε.Ε. το ποσοστό των ηλεκτρικών οχημάτων
Σημαντική μείωση στο έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου το πρώτο τρίμηνο
Άλλα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων e-Point στον Δήμο Λευκωσίας