Ποντάρει στον καφέ ο Κωτσόβολος

Με τον καφέ να αποτελεί ίσως την πλέον αγαπημένη συνήθεια χιλιάδων συμπολιτών μας και την αγορά του στην Κύπρο να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, όπως και το ενδιαφέρον των Κυπρίων για απόκτηση συσκευών παρασκευής καφέ, τα καταστήματα πώλησης ηλεκτρικών ειδών εστιάζουν και επενδύουν με τη σειρά τους στη συγκεκριμένη αγορά. 

Αυτό ακριβώς πράττει και ο Κωτσόβολος, ο οποίος με δύο state-of the-art καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.cy και ένα υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, προσκαλεί τους λάτρεις του καφέ να ανακαλύψουν τις μοναδικές συσκευές παρασκευής καφέ που διαθέτει. 

Ειδικότερα, με μια μεγάλη γκάμα συσκευών, που ικανοποιούν μέχρι και τον πιο απαιτητικό coffee lover, ο Κωτσόβολος δίνει τη δυνατότητα σε κάθε λάτρη του καφέ να μεταμορφωθεί σε barista, ακόμη και από την άνεση του σπιτιού του. Μηχανές espresso και ροφημάτων-χειροποίητες, αυτόματες και με κάψουλες-, καφετιέρες φίλτρου και συσκευές φραπέ, είναι μόνο μερικές από τις συσκευές που μπορεί να βρει κανείς στον Κωτσόβολο.
 

Διαβάστε ακόμα:

Πόσο «αγγίζει» την Κύπρο ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής  

Η επιχείρηση Ομόνοια που ενδιαφέρει τον J. Christodoulou

Καφές, γάλα και ψωμί από…χρυσάφι-Εκτοξεύονται οι τιμές
 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωτσόβολος δημιούργησε ένα κατάλογο 52 σελίδων ειδικά αφιερωμένο στον καφέ, ο οποίος πέραν της παρουσίασης της γκάμας συσκευών που διαθέτει στα καταστήματά του, λειτουργεί και ως οδηγός των συσκευών. Περιγράφει συγκεκριμένα τις λειτουργίες και τα οφέλη τους, ώστε η συσκευή που ο κάθε καταναλωτής θα αποκτήσει να είναι η καταλληλότερη για τον ίδιο. O κατάλογος κυκλοφορεί και είναι διαθέσιμος ήδη στα καταστήματα Κωτσόβολος στην Κύπρο, αλλά και στο kotsovolos.cy.

Ένα coffee hub αφιερωμένο στους coffee lovers

Εξάλλου, μέσω του microsite που δημιούργησε, και με το σλόγκαν «Κάθε καφές ξεκινά από Κ», ο Κωτσόβολος προωθεί το πιο δημοφιλές ρόφημα του κόσμου. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό coffee hub, το οποίο περιλαμβάνει πλούσια βίντεο και άλλο περιεχόμενο, αφιερωμένο στους coffee lovers. Επιπρόσθετα, αποτελεί ένα πλήρη οδηγό με πληροφορίες για όλα τα είδη καφέ, καθώς και έξυπνα tips.  

Στο coffe hub, μπορεί να βρει κανείς 13 μοναδικά βίντεο με πρωταγωνιστή τον coffee expert του Κωτσόβολου Θανάση Νικόλη, Roasting Consultant Hellenic Barista Champion 2013, συνταγές παρασκευής διαφορετικών ροφημάτων, αλλά και το πώς θα πετύχει το τέλειο αφρόγαλα, μέχρι το πώς θα αποθηκεύσει σωστά τον καφέ του, όπως επίσης και πώς να κάνει σωστή χρήση και συντήρηση της μηχανής του.

 

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά