30 Χρόνια Maouris Oikoset

Δελτίο Τύπου  21/09/2021 15:29
30 Χρόνια Maouris Oikoset

30 Χρόνια Maouris Oikoset

Δελτίο Τύπου  21/09/2021 15:29

Από το 1991 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία Maouris Oikoset συνεχίζει ακατάπαυστα και ακούραστα να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία ψωνίσματος για υψηλής ποιότητας είδη σπιτιού όπως ποιοτικά κεραμικά, είδη υγιεινής, έπιπλα κουζίνας και άλλα πολλά.

Η εταιρεία Maouris Oikoset, είναι ευρέως γνωστή για τα μεγάλα projects που έχει αναλάβει, όπως για παράδειγμα τα ξενοδοχεία Amathus, Four Seasons, Flamingo Paradise αλλά και για την Marina Ayia Napa, Labs Tower, Six Towers και Uni Halls.

maouris3

Το Maouris Oikoset ξεκίνησε την λειτουργεία του πριν 30 χρόνια, με την ονομασία Maouris Ceramics όπου με την αντιπροσωπία διαφόρων εργοστασίων παραγωγής κεραμικών, ξεκίνησε τις χονδρικές και λιανικές πωλήσεις, με το πρώτο τους κατάστημα στη Λεωφόρο Λάρνακος.

Η πολυταξιδεμένη ομάδα της εταιρείας, έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθεί ανελλιπώς εκθέσεις κεραμικών σε Ιταλία και Ισπανία, έφερε μια ανανεωμένη και νέα τάξη πραγμάτων στην Κύπρο σε ότι αφορά τα είδη σπιτιού, κεραμικά κ.α. Η εταιρεία, είχε επίσης την ευκαιρία να λάβει μέρος σε πλειάδα εκθέσεων στην Κύπρο, τόσο κρατικές όσο και σε ιδιωτικές όπως στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, Ιδανική Κατοικία και Κατοικείν.

maouris2

Οι πελάτες αποδεικνύουν έμπρακτα και καθημερινά την απέραντη αγάπη τους προς την εταιρεία με την προτίμηση τους, όπου καθίσταται και ένας από τους λόγους για την διατήρηση της υψηλής ποιότητας στα προϊόντα της. Από το 1996 με την ένταξη των ειδών υγιεινής στα προϊόντα της εταιρείας και με την απόκτηση της αντιπροσωπίας της Franke το 1998 αλλά και μετά την ένταξη των επίπλων κουζίνας στην γκάμα τους το 2001, η αλλαγή της ονομασίας της εταιρείας, από Maouris Ceramics σε Maouris Oikoset, ήταν αναμφισβήτητα απαραίτητη.

Έκτοτε η Maouris Oikoset πρωτοπορεί στον τομέα της και συνεχίζει να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε όλη την Κύπρο και στο εξωτερικό. Η εταιρεία το 2012, επεκτάθηκε περεταίρω, μετά και από τα εγκαίνια του νέου Warehouse & Logistics Center καθώς και του υφιστάμενου Showroom στην οδό Αγίας Παρασκευής 3 στην Έγκωμη το 2013, και συνεχίζει ακάθεκτη μέχρι και σήμερα να διαπρέπει στον τομέα με τα είδη σπιτιού!

maouris1

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας