Άδεια για υπεραγορά στη Λ. Χατζηφόραδος

Μάριος Ρούσσος  20/09/2021 07:30
Άδεια για υπεραγορά στη Λ. Χατζηφόραδος

Άδεια για υπεραγορά στη Λ. Χατζηφόραδος

Μάριος Ρούσσος  20/09/2021 07:30

Ενδείξεις για περαιτέρω ανοίγματα της εταιρείας Lazaros Hadjiforados & Sons στην αγορά της Λάρνακας δημιουργεί η χορήγηση στην εταιρεία, προσωρινής πολεοδομικής άδειας διάρκειας τεσσάρων ετών, κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Λάρνακας, για προσθήκες/μετατροπές σε υφιστάμενες εγκεκριμένες με πολεοδομική άδεια αποθήκες και αλλαγή χρήσης μέρους τους σε υπεραγορά.

Τη συγκεκριμένη απόφαση έλαβε το Υπουργικό Συμβούλιο στις 30 Ιουλίου, και όπως αναφέρεται και στη σχετική δημοσίευσή της στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας, ενδεχομένως να σημαίνει περαιτέρω επέκταση της εταιρείας στη Λάρνακα. Η άδεια αφορά τεμάχιο στην Αραδίππου.

Διαβάστε ακόμα: 

Μιχάλης Μιχαήλ: Άλλο Invest Cyprus… άλλο ΡΙΚ

Ήρθαν αθόρυβα τα Media Markt στην Κύπρο (pics)

Ποιοι κλάδοι έχουν τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας

Από πλευράς διεύθυνσης της Lazaros Hadjiforados & Sons, από την οποία το InBusinessNews ζήτησε να πληροφορηθεί αναφορικά με τους σχεδιασμούς της, υπό το πρίσμα και της παραχώρησης της εν λόγω πολεοδομικής άδειας στην εταιρεία, το μόνο που μας ειπώθηκε είναι πως δεν υπάρχει οτιδήποτε ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή. 

Υπενθυμίζεται πως η Lazaros Hadjiforados & Sons είναι, ανάμεσα σ’ άλλα, αντιπρόσωπος της γαλλικής αλυσίδας καταστημάτων Mr. Bricolage στην Κύπρο, που δραστηριοποιείται στον χώρο του DIY και διαθέτει περισσότερα από 800 καταστήματα και συνεργάτες σε 19 χώρες.

Το υφιστάμενο κατάστημα λειτουργεί από το 2015 στο κέντρο της Λάρνακας, διαθέτοντας προϊόντα από ένα μεγάλο κατάλογο για το σπίτι, DIY, τη διακόσμηση, τον κήπο και το μπάνιο.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας