Έρχεται νέο iStorm στη Λάρνακα με προσφορές

Νέο κατάστημα iStorm, θα λειτουργεί από την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στο Metropolis Mall, αποτελώντας το τρίτο κατάστημα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το νέο κατάστημα iStorm, το θα βρίσκεται στο ολοκαίνουργιο εμπορικό κέντρο, Metropolis Mall, φέρνοντας το μοναδικό οικοσύστημα της Apple και τις ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει. Tο καταναλωτικό κοινό της Κύπρου έχει αγκαλιάσει τα καταστήματα iStorm στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, και το τρίτο Apple Premium Reseller Store είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του, στην πόλη της Λάρνακας.

Στόχος της iStorm είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων της Apple και και στην πόλη της Λάρνακας, χαρίζοντάς τους τη μοναδική αγοραστική εμπειρία που μόνο η ίδια μπορεί να προσφέρει.

Οι καταναλωτές θα βρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Apple, μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, σε συνδυασμό με στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τους ειδικούς της Apple.

Το νέο Apple Premium Reseller Store τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα εντυπωσιακό και με καινοτόμες προτάσεις περιβάλλον για τους πελάτες. Οι καταναλωτές λαμβάνουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό, αντάξια της ποιότητας και καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της.

Η iStorm σας προσκαλεί την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου να γνωρίσετε από κοντά το μαγικό κόσμο της Apple στο νέο της κατάστημα στο Metropolis Mall στη Λάρνακα. Σας περιμένει ένα εορταστικό τετραήμερο με εκπλήξεις και μοναδικές προσφορές στα αγαπημένα προϊόντα Apple με όφελος έως 180€ για αγορές iPhone, MacBook, iPad και αξεσουάρ.

Το δέκατο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Δειτε Επισης

Νίκη Ξενοφώντος: Παραμένει και θα συνεχίσει να είναι ελκυστική δικαιοδοσία για trusts η Κύπρος-Η αυξανόμενη ζήτηση
Υπερβολές από μέρους των συντεχνιών...«Λυπηρή η πρόθεση να πάρουν μέτρα εναντίον ξενοδοχειακών επιχειρήσεων»
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: Τα 13α Invest Cyprus International Investment Awards
Γιάννης Μουρουζίδης: Οι κρίσιμες δεξιότητες για τις επιχειρήσεις και το σύγχρονο και ευέλικτο σύστημα κατάρτισης της ΑνΑΔ
Ανεύθυνος συνδικαλισμός χωρίς αναστολές παίζει κορώνα-γράμματα τον τουρισμό και την οικονομία
Εξαγόρασε το 100% της Stoiximan και ενισχύει περαιτέρω την ηγετική του θέση σε Ελλάδα και Κύπρο ο ΟΠΑΠ
Η παρέμβαση στην άτυπη σύνοδο του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας και οι διμερείς επαφές Παπαναστασίου στην Κοπεγχάγη
Αντίστροφη μέτρηση για την φορολογική μεταρρύθμιση-Αυτά είναι τα έξι νομοσχέδια που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση
Lidl Κύπρου: Αναδεικνύει τη δέσμευσή της στην τοπική ποιότητα μέσα από μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία ΓΑΛΠΟ
Παραβιάζουν τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Καταδικάζουν ΟΕΒ και ΚΕΒΕ