Η πρώτη Pop Life σε μεικτή εμπορική ανάπτυξη

InBusinessNews  21/07/2021 06:35
Η πρώτη Pop Life σε μεικτή εμπορική ανάπτυξη

Η πρώτη Pop Life σε μεικτή εμπορική ανάπτυξη

InBusinessNews  21/07/2021 06:35

Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Neo Plaza και Pop Life για το άνοιγμα υπεραγοράς στο εμπορικό πάρκο, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το 19ο κατάστημα της αλυσίδας υπεραγορών και το πρώτο, το οποίο θα λειτουργήσει σε μεικτή εμπορική ανάπτυξη, με καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας.

Διαβάστε ακόμη: 

Έτσι θα καλυφθεί η χασούρα από το αυξημένο κατασκευαστικό κόστος

Γνωστή αλυσίδα ανοίγει νέο κατάστημα στη Λευκωσία και ψάχνει προσωπικό

Μέχρι στιγμής, η Pop Life διατηρεί 18 υπεραγορές σε παγκύπρια κλίμακα. Επτά στη Λευκωσία, τρεις σε Λεμεσό, Λάρνακα και ελεύθερη Αμμόχωστο και δύο στην Πάφο, εργοδοτώντας συνολικά 400 άτομα.
 

neoplazapoplife2

Πλάνο επέκτασης σε κομβικά σημεία
Η λειτουργία της 19ης υπεραγοράς στο Neo Plaza εντάσσεται στα πλαίσια του νέου τριετούς στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας για περαιτέρω επέκταση με νέες, σύγχρονες και εργονομικές υπεραγορές σε κομβικά σημεία για εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Η νέα υπεραγορά θα στεγαστεί σε καινούργιο και εργονομικό χώρο 1.800 τ.μ.

neoplazapoplife3

Η αλυσίδα υπεραγορών διαθέτει τεράστια γκάμα επώνυμων προϊόντων και μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε είδη σπιτιού, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από φρουταρία μέχρι συσκευές
Φρουταρία, κρεοπωλείο, ντελικατέσεν, είδη υπεραγοράς μέχρι είδη σπιτιού και ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές θα βρίσκονται στη διάθεση των καταναλωτών στην υπεραγορά Pop Life, στο Neo Plaza.
 

neoplazapoplife4

Χωρίς μεσάζοντες και σε χαμηλές τιμές, η Pop Life διαθέτει επίσης δικά της brandw, όπως Thai Coco, Elsa Morning Coffee, Άγιος Θεράπων, Baumann, Rca, Skyworth, Century, Dual, Imperial, Lauder και Casa Vetro.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας